Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 02 23

Kosmoenergetikės prognozės: vasario 23 d.–kovo 1 d. energijų kalendorius

„Šią savaitę daugelis reikalų pajudės iš vietos, įvykiai klostysis palankiau“, – teigia kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė.
Mergina su skėčiu
Mergina su skėčiu / „Shutterstock“ nuotr.
Temos: 1 Energetika

Tai metas, kai nebus stipraus stabdančio ar išbalansuojančio poveikio iš aplinkos. Svarbius reikalus galėsime tvarkyti lengviau, be ypatingų pastangų, bendravimas bus laisvesnis – atsiras daugiau darnos kolektyvuose, paprasčiau bus rasti kompromisus su partneriais, pasiekti norimus verslo susitarimus.

Taip pat skaitykite: Kokie sveikatos sutrikimai gresia per ilgai miegant

Pajusime didesnį pasitikėjimą savimi, lengviau bus elgtis taip, kaip palanku mums. Mus pasiekiančios energijos stiprins ryžtą ir viltį, kad gausime tai, ko norime, kas mums svarbu ir reikalinga. Be didelių sunkumų ar pastangų sulauksime pagalbos iš šalies.

Šios savaitės energijos gali paskatinti daug ką matyti pro „rožinius akinius“. Dalykai, apie kuriuos seniau tik paslapčia svajojome, atrodys lengvai pasiekiami, reikalavimai keliami tam, kad kažką gautume – mažesni. Daugelyje sričių įsižiebs viltis ir tikėjimas, tad šitaip nusiteikę, veiksime laisviau, nebesureikšmindami smulkmenų ir išties greičiau pasiekdami tikslą.

Mus pasiekiančios energijos ypač intensyviai skatins gręžtis prie įvairių dvasinių dalykų. Tai sielos ir dvasios skleidimosi laikas, kurio turėtume nestabdyti, jausdami savyje poreikį, domėjimąsi ar smalsumą. Labiau trauks subtilesnių vibracijų meno kūriniai – harmoningi, šilti, mieli, atspindintys mūsų vertybių gamą.

Taip pat skaitykite: 100 dalykų, kuriuos privalote padaryti savo gyvenime

Tai metas, kurį galime sėkmingai išnaudoti bet kokių atšalusių, išsisėmusių ar mūsų netenkinančių asmeninių santykių atnaujinimui, atgaivinimui ir papildymui. Pasvarstykime, ko norėtume, apie ką svajojame, ko slapta tikimės, ir pasiūlykime tai savo partneriui.

Ši savaitė truputėlį palankesnė vyrams, jie sugebės labiau atsiriboti nuo praeities ir žengti į bet kokią naują pradžią be nuoskaudų ar nemalonių patirčių prisiminimų.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius