-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 18

„Lidl“ parduotuvėse – medinių žaislų „Playtive Junior“ kolekcijos naujienos

Kasmet augančiame interaktyvių žaislų asortimente, vis daugiau dėmesio sulaukia paprasti mediniai žaislai, draugiški ir vaikui, ir aplinkai. Medinukai pastaruoju metu vis dažniau grįžta į vaikų žaislų lentynas, ugdydami jų kūrybiškumą, lavindami dėmesio koncentraciją, gerindami smulkiosios motorikos įgūdžius bei akies ir rankos koordinaciją. Nuo lapkričio mėnesio prekybos tinkle „Lidl“ galima rasti dar platesnį nei praėjusiais metais, pagal aukščiausius kokybės, saugumo ir tvarumo reikalavimus pagamintų medinių žaislų asortimentą.
„Playtive Junior“ mediniai žaislai
„Playtive Junior“ mediniai žaislai / Partnerio nuotr.
Temos: 1 Lidl

„Tradiciniai žaislai – žaislinė virtuvėlė ar transporto priemonės – yra vienas svarbiausių įrankių, padedantis atskleisti vaiko kūrybiškumą ir lavinantis jo vaizduotę. Konstruojamieji žaislai skatina dalintis, ugdo judesius ir smulkiąją motoriką. Geriausi žaislai yra tie, kurie atitinka vaikų raidos gebėjimus, skatina naujus įgūdžius bei juos lavina“, – tvirtina Vytenis Čubrinskas, „Lidl Lietuva“ ne maisto prekių pardavimų skyriaus vadovas.

Ilgaamžė ir saugi dovana

Pašnekovas pastebi, kad pastaraisiais metais ne tik lietuviai, bet ir kitų Europos šalių pirkėjai vis dažniau savo vaikams dovanoja medinius žaislus. Jis svarsto, kad vienas iš svarbiausių veiksnių, kuris skatina tėvus pirkti medinius žaislus – ilgaamžiškumas, nors tokių žaislų kainos prasideda vos nuo 4,99 Eur. Dažnai šeimai pažįstama situacija, kai vos po kelių valandų džiugesio nauju žaislu geras vaiko emocijas pakeičia ašaros žaislui sulūžus. Mediniai žaislai lūžta kur kas rečiau, nes yra tvirtesni – jais paprastai žaidžia kelios vaikų kartos. Taip pat skirtingus medinių žaislų rinkinius paprasta suderinti tarpusavyje.

Dar vienas medinių žaislų, skirtų tiek patiems mažiausiems, tiek vyresniems vaikams nuo 3 iki 8 metų amžiaus, privalumas – jie nekenkia mažųjų sveikatai. Be to, „Lidl“ parduodami žaislai yra draugiški aplinkai – jų gamyba sertifikuota FSC („Forest Stewardship Council“) ženklu.

Didesnė medinių žaislų kolekcija

Medinių žaislų „Playtive Junior“ kolekcijoje galima rasti įvairių žaislų rinkinių, leidžiančių mažiesiems tyrinėtojams išpildyti įvairiausias žaidimų idėjas ir svajones. „Lidl Lietuva“ atstovas pastebi, kad didžiausio populiarumo kasmet sulaukia medinė virtuvėlė, lėlių namas ir traukinukų rinkiniai.

„Žaidimų asortimente daugiausiai prekių sudaro mediniai geležinkelių bėgių rinkiniai. Tai viena didelė kolekcija, todėl skirtingus geležinkelio rinkinius galima jungti tarpusavyje. Jau turimą traukinukų žaidimą galima papildyti nauju bėgių rinkiniu arba atskiromis stotimis, geležinkelio mazgais ir kitomis dalimis bei taip atnaujinti turimą žaidimą“, – akcentuoja V. Čubrinskas.

Reaguojant į didėjantį medinių žaislų populiarumą, šiemet „Lidl“ siūlo dar didesnį jų asortimentą. Pirmą kartą bus galima įsigyti specialų stalą žaidimams, statybų aikštelę, kasos aparatą, stendą-parduotuvę, kuri gali būti naudojama ir kaip lėlių teatras.

Kokybė įtvirtinta sertifikatais

Kalėdiniame „Lidl“ asortimente siūlomi aukščiausius kokybės reikalavimus atitinkantys žaislai yra pagaminti iš medienos, turinčios FSC sertifikatą. Tai reiškia, kad daikto gamyboje naudota iš atsakingai tvarkomų miškų išgauta mediena. Kadangi mažieji tyrinėtojai žaislus neretai išbando dantukais, medinukai padengiami saugiomis medžiagomis – tirpiklių neturinčiais lakais bei vandens pagrindu pagamintais dažais. Žaisluose esančios plastikinės ar metalinės detalės gaminamos tik iš aplinkai nepavojingų ir jos neteršiančių medžiagų.

Kalėdiniai mediniai žaislai pažymėti „TÜV Rheinland“ – vienos patikimiausių Europos testavimo organizacijų GS kokybės ženklu, įrodančiu žaislų kokybę ir saugumą. Be to, šie žaislai gaminami remiantis sąžiningos prekybos principais: „Amfori BSCI“ yra pasaulinė iniciatyva, kurios tikslas – gerinti socialinius standartus gamyboje ir tiekimo grandinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius