-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 20

Norite apie koronavirusą žinoti viską? Klausykitės šių podkastų

Apie koronavirusą rašoma tikrai daug, bet svarbiausios informacijos galima ir klausyti. Specialiai 15min skaitytojams rekomenduojame įdomiausius podkastus apie koronavirusą.
Radijas
Radijas / Harry Grout nuotr./ Unsplash nuotr.

Podkastų epizodai

Reset. An AI Warned About Coronavirus before the CDC

Viena įdomesnių paslėptų istorijų apie dabar visą pasaulį krečiantį koronavirusą, yra ta, kad dirbtinis intelektas padėjo jo plitimą identifikuoti labai ankstyvoje stadijoje. Ir gali būti, kad dėl to mes dar nesame visiškame chaose. Pagaliau istorija su plačiajai visuomenei aiškia dirbtinio intelekto nauda.

Klausytis galima čia.

Science Vs. PANDEMIC!!!

Pasaulio sveikatos organizacijai paskelbus pandemiją, daug kam iškilo klausimas, o kas tai. Vienas geriausių pramoginių mokslo podkastų „Science Vs.“ dar 2019 m. spalį pranašingai sukūrė epizodą apie tariamą pandemiją, paremtą realiais ligų modeliais.

Klausytis galima čia.

Making Sense with Sam Harris – #192

Šiame podkaste Sam Harris kalba su psichologo Paulu Bloomu apie tai, kaip adaptuotis gyventi pandemijos sąlygomis. Taip pat, pokalbyje aptariama, kodėl pavojinga lyginti koronavirusą su gripu ir kitos aktualijos, kurios mus visus kankina šiomis dienomis.

Klausytis galima čia.

The Daily – It‘s Like a War

Kai aplink tiek daug chaoso, sunku suprasti, kas vyksta iš tiesų. The New York Times podkasto The Daily vedėjas kalbasi su Italijos daktaru ir Milano universiteto profesoriumi tiesiai iš kovos su koronavirusu epicentro.

Klausytis galima čia.

Specialūs podkastai

Coronavirus: Fact vs. Fiction

Pagrindinis CNN medicinos korespondentas Dr. Sanjay Gupta kasdien išleidžia po trumpą epizodą, kuris nekursto panikos, o kaip tik leidžia pažvelgti į visą situaciją blaiviai. Taip pat išgirsite praktinius patarimus, kaip elgtis pandemijos metu.

Klausytis galima čia.

Viral: Coronavirus

Dar vienas specialus podkastas skirtas tam, kad žiūrėtume į visa koronaviruso situaciją realistiškai ir rastume atsakymus sau, kurie padės nusiraminti.

Klausytis galima čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius