-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 02

Plius dydžio modelį įžeidęs komentatorius gavo tinkamą atkirtį

Plius dydžio moterys, norinčios patekti į fitneso pasaulį, kad ir kaip besistengtų, vis dar susiduria su varginančiais sunkumais. Todėl vienam populiariausių sportinių drabužių ženklų atstovaujanti įmonė modeliu pasamdė plius dydžio moterį, kuri nori šią situaciją pakeisti. Dar daugiau – jie patys įsitraukė į jos kovą už panašių į ją žmonių gerovę, rašo portalas boredpanda.com.
Anna O’Brien
Anna O’Brien / „Instagram“ nuotr.

„Academy Sports and Outdoors“, vadinama tiesiog Akademija, nauju linijos BCG, skirtos 3X dydžio moterims, veidu pasirinko „Instagram“ stiliaus tinklaraštininkę Anną O’Brien. Niujorkietė daug metų stengėsi palaikyti savo fizinę formą sportuodama, tačiau skundėsi, kad nuolat susiduria su problema, jog nėra jos dydžiui tinkamų ir patogių drabužių.

„Tai viena iš didžiausių kliūčių, trukdanti plius dydžio moterims tapti fiziškai aktyvioms“, – įsitikinusi A.O’Brien.

Ši moteris dalyvavo šokiruojančioje sportinių drabužių fotosesijoje, kuri sulaukė dešimčių tūkstančių „patinka“ paspaudimų, tačiau ne visi komentatoriai rašė malonius žodžius.

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

Nors A.O’Brien yra įrodžiusi, kad moka susitvarkyti su patyčiomis internete ir atsikirsti, Akademija, pastebėjusi itin įžeidžiantį komentarą po viena iš minėtos fotosesijos nuotraukų, nusprendė pati atsakyti komentatoriui Jamesui, taip aiškiai parodydama savo poziciją į žmogaus kūno formas.

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

Tai vilties suteikiantis žingsnis teisinga linkme priimant bet kokius kūnus, kai žmogus nori palaikyti fizinę formą.

Pati moteris, prisistatydama naujame amplua, t. y. kaip Akademijos BCG drabužių linijos veidas, rašo: „Plius dydžio moterims, norinčioms aktyviai sportuoti, yra beveik neįmanoma rasti tinkamų drabužių įprastoje parduotuvėje.

25 metus aš laukiau, kada galėsiu sportuoti. Dabar dar 25 metus aš praleisiu padėdama didelių dydžių žmonėms pamatyti judėjimo naudą“, – pažadėjo A.O’Brien.

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

Nepaisant to, kad šios akcijos tikslas – labai kilnus, atsirado žmonių, kurie nepasikuklino išlieti paniekos tokio tipo žmonėms, kaip A.O’Brien.

„Tai yra šlykštu, kad priaugote tiek svorio, tačiau gera žinia ta, kad žmonės dabar turėtų gėdytis, kad jie nutukę, užuot tuo didžiavęsi“, – po viena iš nuotraukų parašė komentatorius.

A post shared by Glitter (@glitterandlazers) on

Nors A.O’Brien, kaip minėta, yra profesionalė atsikertant interneto troliams, šįkart pirmiau sureagavo ne ji, o pati Akademija:

„Labas, Jamesai, Akademijoje mes tikime, kad kiekviena moteris turi teisę mėgautis sportu ir laisvalaikiu lauke. Todėl mes ir toliau pristatysime platų įvairių kūno formų diapazoną. Mes visi esame skirtingi, tačiau aktyvus gyvenimo būdas visiems turi būti prieinamas vienodai.“

Ar kas nors galėtų paprieštarauti šiam atsakymui? Akademija įsitikinusi, kad šiandien tokio požiūrio pasauliui reikia labiau nei bet kada ir kviečia sušukti tris kartus „valio“ tolerancijai, palaikymui ir supratimui.

Daugiau A.O'Brien įvaizdžių galite pamatyti jos „Instagram“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius