-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 01

Rugsėjo mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

„Rugsėjo mėnesį pradėsime užtemimu Mergelės ženkle, tad turint omenyje, jog tai ir rudeninių peršalimų pradžia, norėčiau paraginti visus būti atidesniems sveikatai, sveikai, visavertei mitybai, higienai ir tvarkai“, – sako tarologė Lina Balsė.
Mėnulis
Mėnulis / Fotolia nuotr.

Bendroji prognozė

Rugsėjo mėnesio skaičius 9 ir jo atmosferą bei pamokas simbolizuojanti 18 Mėnulio korta iš taro kaladės reikalauja vidinės brandos, išminties ir atsargumo, kad nesukluptume ir nepasiklystume tamsoje. Emocijos šiuo metu jautresnės ir labai nepastovios, instinktai stipresni, o mintys įaudrintos ir miglotos.

Jei jaučiate stiprų ryšį su savo tikrąja prigimtimi, esate sąžiningi patys su savimi bei nesipriešinate natūraliam gyvenimo ritmui, šiuo metu galite tapti truputį išmintingesni, iš šalies pažvelgti į savo gyvenimą ir vidinį pasaulį bei padaryti reikšmingas išvadas. Tačiau jei pasiduodate baimei ir priešinatės natūraliam ritmui, rugsėjo mėnuo gali būti tamsus metas. Šį mėnesį simbolizuojanti taro korta Mėnulis yra tamsiosios sielos nakties, pavojaus apgaulės ir saviapgaulės korta.

Mėnulis šviečia naktį, tačiau jo šviesa nepakankamai ryški. Migloti kontūrai ir bauginantys nakties garsai skatina sukilti visas baimes, stiprina vidinį nesaugumo ir vienišumo jausmą. Prietemoje kiekviena šaka panaši į gyvatę, tad lengva apsigauti ar būti apgautiems kitų. Rugsėjis bus paslapčių, sutrikimo, vidinio nerimo periodas.

Kortoje pavaizduoti staugiantys vilkas ir šuo simbolizuoja mūsų laukinę instinktyviąją ir naminę sutramdytą asmenybės puses. Kuriai šį mėnesį leisite paimti viršų? Kitų nuomonės baimė lengvai gali išvesti iš pasirinkto kelio ir priversti paklysti, einant į kompromisą su savimi ir savo tikraisiais poreikiais. Ši korta ir jos ženklinamas periodas yra labai naudingi stiprios dvasios ir kūrybingiems žmonėms, nes leidžia pasisemti įkvėpimo iš savo pasąmonės, geriau pažinti savo tikrąją prigimtį, pozityviai išreikšti savo laukinę pusę. Menininkams rugsėjis bus ypatingas ir mistiškas mėnuo.

Fotolia nuotr./Mėnulis
Fotolia nuotr./Mėnulis

Laikas palankus gilintis į save ir savo emocijas bei vidinius poreikius, taip pat į praėjusius gyvenimus, tačiau ne mėgėjiškai burtis, jei jau to imtis – tai tik kreiptis į profesionalą, nes šį mėnesį ypač stigs objektyvumo, bus lengva matyti, ką nori matyti arba ko bijai. Patys verčiau imkitės meno terapijos, įsigykite spalvinimo knygelę suaugusiems, spalvinimo priemonių ir leiskite vaizduotei šėlti.

Sapnai rugsėjo mėnesį bus itin ryškūs ir reikšmingi. Tai ne visai tie pranašiški sapnai, kurie leidžia nuspėti ateities įvykius, o labiau mūsų vidinių troškimų ir baimių simboliai, kuriuos iššifravus galime geriau pažinti savo sielos gelmes.

Atkreipkite dėmesį į savo sapnus, užsiveskite sapnų dienoraštį. Pabudę suskaidykite sapną atskirais elementais ir kiekvieną interpretuokite kaip simbolį, atspindintį jus pačius. Kiekvieną sapno veikėją, objektą, įvykį, bendrą nuotaiką vertinkite kaip jūsų pačių aspektą. Išanalizavę atskiras sapno dalis, vėl surinkite sapną ir save į visumą ir pasistenkite suprasti, ką tokio svarbaus jūsų pasąmonė atskleidė apie jus pačius.

Rugsėjo mėnesio pamokos ir užduotys:

  • Padidėjus emociniam jautrumui, būtina kontroliuoti save, kad pasidavus impulsui nepasakytumėte ar nepadarytumėte ko nors, dėl ko vėliau tektų gailėtis.
  • Būkite atidūs savo sapnams ir emocijoms – net painūs ir chaotiški jie siunčia jums svarbią žinią iš pasąmonės.
  • Pasisemkite įkvėpimo iš savo sapnų ir emocijų šėlsmo, išsikraukite per kūrybinę veiklą.
  • Pažvelkite į akis savo baimėms ir bent keletą jų išsklaidykite.
  • Saugokitės apkalbų, melo, intrigų ir sukčiavimo, nedalyvaukite patys tokioje veikloje.
  • Neleiskite aplinkinių nuomonės baimei sulaikyti nuo jums svarbių sprendimų ir veiksmų.

Rugsėjo prognozė pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų eidami skirtingu gyvenimo keliu ir turėdami savas pamokas kiek tikslesnę rugsėjo mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą mėnesio prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu – metai, mėnuo, diena, t. y. 1983 05 03. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+8+3+0+5+0+3=29. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 2+9=11. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių: 1+1=2. Suskaičiavome, kad visų gimusių 1983 metų gegužės 3 dieną žmonių gyvenimo kelio skaičius yra 2. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rugsėjis: sėkmingiausių dienų kalendorius

Gyvenimo kelio skaičius 1. Jūsų mėnesio korta – Teisingumas

Svarbiausios šio laikotarpio temos bus teisingumas, gyvenimo pusiausvyra ir harmonija. Šį mėnesį jūsų gyvenime kažkokiu būdu ar forma turės būti atkurta pusiausvyra ir teisingumas. Priimti sprendimai ir susitarimai bus įforminami oficialiai.

Galimi teisiniai reikalai, santuokos ar verslo sutarčių pasirašymai, nutraukimai, ginčai ir bylinėjimasis, baudos ar žalos atlyginimas. Galite tikėtis objektyvaus ir teisingo sprendimo, be to, tai, kas teisinga, ir jausite kaip teisingą. Taip pat ši korta krenta, kai reikia priimti gerai pasvertą, iš abiejų pusių įvertintą, teisingą sprendimą.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Jūsų mėnesio korta – Skeptrų 3

Tai veiklos ir progreso korta, žadanti judėjimą bei sėkmę karjeroje ir ypač smulkiame versle. Ši sėkmė bus užtarnauta sunkiu darbu, drąsiais ir ryžtingais sprendimais įgyvendinant savo viziją. Veikla įgaus pagreitį, didės produktyvumas, atsiras daugiau paramos, palaikymo, į komandą įsijungs kiti entuziastingai nusiteikę žmonės, pritrauksite finansavimo.

Bendradarbiavimas šiuo metu labai svarbu, nes negalite visko padaryti vieni – vienokia ar kitokia forma sėkmę nulems komandinis darbas, kitų žmonių pastangos. Kartais korta rodo, kad liko vienas žingsnelis iki sėkmės ir pirmųjų rezultatų, o dabar dar tik pirmas veiklos etapas. Bus kuriami planai tolimesniam veiklos vystymui arba svarstomos naujos idėjos ir kitos veiklos kryptys, pavyzdžiui sėkmingai pardavus šį verslą imtis kito.

Gyvenimo kelio skaičius 3. Jūsų mėnesio korta – Taurių 3

Tai šventės ir draugystės korta, tad šį mėnesį vyraus pakili nuotaika ir galėsite džiaugtis jūsų gyvenime esančiais patikimais ir nuoširdžiai laimės jums linkinčiais žmonėmis. Itin svarbi bus moteriška/seseriška draugystė. Kortoje pavaizduoti vaisiai ir kitos gėrybės rodo, jog tai derliaus šventė.

Nusimato sėkmingi bendrų pastangų rezultatai, gausa ir klestėjimas. Kadangi skaičius 3 yra vaisingumo, kūrybingumo ir progreso skaičius, o Taurių rūšis atspindi emocijas ir santykius, korta gali ženklinti progresą santykiuose, tam tikro slenksčio peržengimą.

Gyvenimo kelio skaičius 4. Jūsų mėnesio korta – Kardų 4

Šis mėnuo jums bus ramus laikas. Galbūt tiesiog atėjo toks etapas, kai galite stabtelėti ir pamąstyti, kur buvote, kur einate, kokie jūsų tikslai bei galimybės. O gal jums desperatiškai reikia poilsio ir, jei nepristabdysite gyvenimo tempo ir nepailsėsite, gyvenimas pats jus sustabdys parversdamas ant menčių – galite apsirgti ir būti priversti pagulėti, galbūt net ligoninėje.

Santykiuose ši korta gali reikšti laikiną pauzę, netgi poreikį pabūti atskirai ir pamąstyti. Jei sugebėsite rasti proto ramybę, naujos idėjos ir sprendimai patys ateis pas jus, svarbu nebūti pernelyg prisirišusiems prie savo įsitikinimų ir mąstymo įpročių.

Gyvenimo kelio skaičius 5. Jūsų mėnesio korta – Magas

Šį mėnesį jūsų laukia svarbi nauja pradžia, ir jūs turite viską, ko reikia, kad paverstumėte savo viziją realybe. Būsite iniciatyvūs ir kupini idėjų, matysite galimybes net, atrodytų, nepalankiai pasisukusiose aplinkybėse. Jūsų intelektas, žinios ir komunikabilumas padės pritraukti reikiamus resursus ir paramą, nes mokėsite tinkamai pateikti savo idėjas ir įtikinti kitus, jog žinote, ką darote.

Lydėtų sėkmė pradedant verslą, studijas ar siekiant naujo darbo. Galite užmegzti naują pažintį – įdomus bendravimas ir kibirkštėlė turės šansą išaugti į kažką daugiau. O esamuose santykiuose dabar itin svarbus bendravimas, dalinimasis mintimis ir planais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Astrologės L.Kutkytės sudarytas rugsėjo mėnesio horoskopas

Gyvenimo kelio skaičius 6. Jūsų mėnesio korta – Imperatorius

Šį mėnesį teks skirti dėmesio tėvui ir santykiams su tėvu arba patiems išreikšti savo vyriškas ir tėviškas (net jei esate moteris) savybes – atrasti savo vidinę stiprybę, imtis atsakomybės, įvesti tvarką, pasirūpinti kitais.

Drąsiai galite siekti aukštesnių pareigų darbe, pereiti prie rimtesnių įsipareigojimų santykiuose, ryžtingai veikti siekdami savo tikslų. Jums pavyks suvaldyti bet kokią situaciją – ar tai būtų jūsų finansai, verslas, ar pietų miego nemiegojusių trimetinukų būrys. Ant jūsų pečių guls didelė atsakomybė, o jūsų rankose bus didelė valdžia, tad naudokitės ja išmintingai.

Gyvenimo kelio skaičius 7. Jūsų mėnesio korta – Stiprybė

Nors šis periodas reikalaus daug jėgų, jūs jausite tokią emocinę motyvaciją, kad sąlyginai lengvai sugebėsite įveikti net didžiausius iššūkius ar per trumpą laiką atlikti labai didelius darbus. Jei nejaučiate tokio entuziazmo ir gyvybingumo, paklauskite savęs, ar darote būtent tai, ką trokštate daryti ir išreiškiate tikrąjį, autentišką save?

Tik tuomet jūsų laukia nuostabūs atradimai ir prasmingi rezultatai ten, kur sutelksite dėmesį ir jėgas. Leidę sau būti savimi ir su ramiu pasitikėjimu išreikšti tikrąjį aš – jausite gyvenimo aistrą, kūrybingumą, jėgų antplūdį bei sveikatos pagerėjimą ir suprasite, ką iš tiesų reiškia mylėti save. O taip pat būsite itin patrauklūs priešingai lyčiai.

Gyvenimo kelio skaičius 8. Jūsų mėnesio korta – Skeptrų Riteris

Jūs pasirengę veikti ir judėti į priekį, kas yra puiku, jei ruošiatės sportinėms varžyboms, planuojate kelionę ar keisti darbą, imtis didesnio iššūkio. Karjeroje ir kūrybiniuose projektuose laukia progresas. Bet jei nebus kur nukreipti šios energijos, galite elgtis nebrandžiai, skubotai, įsivelti į konfliktą, dramatizuoti ir priskaldyti vežimą iš degtuko. Gali būti sunkoka užbaigti, ką pradėjote, jei veikloje ims trūkti iššūkio ir išblės entuziazmas. Jei korta rodo jus – jūsų motyvacija, energingumas ir kūrybingumas per šį mėnesį leis nuveikti labai daug ir mėgautis šiuo pašėlusiu greičiu, iššūkiais bei jų įveikimu. Jei tai bus kitas asmuo, į jūsų gyvenimą gali įsiveržti dinamiškas, energingas ir veržlus jaunas žmogus – draugas, konkurentas, o gal ir būsimas mylimasis.

Gyvenimo kelio skaičius 9. Jūsų mėnesio korta – Taurių 8

Ši korta vaizduoja žmogų, nueinantį tolyn nuo to, kas jam buvo svarbu ir brangu, ką ilgai kūrė, nes jam pakanka emocinės brandos ir drąsos eiti naujai kurti tai, kas geriau atspindės, kas jis yra dabar. Jis imasi atsakomybės už savo gyvenimą ir laimę. Jūsų kūnui, protui ir sielai reikia šiek tiek laiko susiorientuoti esamoje situacijoje.

Šį mėnesį jausite poreikį pabūti su savimi, įsiklausyti į save, susigaudyti savo jausmuose ir išrūšiuoti juos. Aiškiau pajusite, kas jums yra svarbu, o kas jau nebe, ko jums trūksta iki laimės ir pilnatvės. Galbūt tam, ko trokšta jūsų širdis, yra kliūčių – susimąstykite, ar tik ne jūs patys jas susikūrėte savyje. O jei tai išties išorinė situacija ar kitas žmogus, susimąstykite, koks jūsų vaidmuo toje situacijoje ir santykiuose, prisiimkite savo atsakomybės dalį, kartu su galia kažką pakeisti.

Šaltinis – taroskopai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius