Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 21

Kosmoenergetikė prognozuoja: spalio 21–27 d. energijų kalendorius

Sužinokime, kokios energijos mus palies šią savaitę...
Energetika
Energetika / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Energetika Vanduo
Asmeninio archyvo nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Asmeninio archyvo nuotr. / Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Energijų kalendorių parengė psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.

Mus supančios energijos neš stiprų transformacijos poreikį ir jos realizaciją, todėl tai, kas neatitiks ar nepateisins lūkesčių, bus neatidėliojant ardoma, griaunama, naikinama.

Asmeninių santykių srityje palaipsniui ryškės tendencija, kad bet koks bendravimas, kuris iki šiol buvo dirbtinai palaikomas, privalo iširti. Šią savaitę akivaizdžiai mažės iki šiol buvusio dirbtinumo, visose srityse skleisis ir bus išaiškinti slapti bet kokių veiksmų motyvai, tikslai ir paslaptys.

Kita vertus, energijos neš ir kuriančią energiją. Visas vykstantis ardymas ir griovimas – tai paruošiamasis darbas naujoms, puikioms permainų, trokštamų pokyčių, tobulėjimo ir pasikeitusio gyvenimo būdo  tendencijoms realizuotis.

Sergantieji, negaluojantys, turintys įvairių sveikatos ir psichinių problemų asmenys jausis blogiau. Taps sunkiau suvaldyti ir harmonizuoti atskirus, greitai besikeičiančius organizmo „parametrus“. Padidės avarijų, traumų tikimybė. Ši savaitė nebus palanki asmenims, kurie turi susikaupusią ir kritinę masę pasiekusią karmą – vyks tos karmos realizacija.

Lengviau šį laiką bus leisti vienumoje, atsiskyrus, bandant susivokti savyje, stebint savo mintis, kylančias emocijas, norus, ieškant ketinimų, priežasčių. Sumažintas maisto kiekis, paprastesnis, lengvesnis, mažiau kaloringas maistas padės pasijusti geriau. Šiame energinės transformacijos etape lengviau „imsime“ energiją iš aplinkos, tad maistas nebebus toks svarbus, kaip iki šiol. Atsiskyrimas, atotrūkis nuo draugijos, kompanijos, kolektyvo ar giminės padės lengviau įveikti šį išsivalymo ir pokyčių laikotarpį, paleisti ir išsivalyti nuo mūsų pačių saugomų nuoskaudų, skaudžių patirčių ir kaltės dėl netinkamų pasirinkimų.

Palankiai veiks visa, kas į aplinką ir žmonių santykius įneš ramybės, susitaikymo, harmonijos: meditacijos, maldos, pozityvi kūryba, įvairios meno raiškos priemonės. Netgi paprastas delsimas ir nieko nedarymas padės išsaugoti santykius, darbo vietą, pozicijas reitingų lentelėse ir aplinkinių pasitikėjimą. Tačiau nedaryti nieko bus sunkiausia, mat įvairios aplinkybės, iššūkiai ir provokacijos mus kaip tik stums veikti, o delsti atrodys išvis netinkama, nepriimtina ir netgi grėsminga.

Tinklaraštis „Kosmoenergetika“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius