-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 08

Sukrečianti Whitney Houston dukros gyvenimo ir išėjimo drama

Įkandin savo mamos, garsiosios dainininkės Whitney Houston pasaulį palikusi Bobbi Kristina buvo vos 22-ejų. Atrodė, kad visas gyvenimas dar prieš akis! Tačiau surasta leisgyvė vonioje, likus iki vos porai savaičių iki trečiųjų mamos mirties metinių, mergina taip ir neišgyveno.
Bobbi Kristina Brown (2012 m.)
Bobbi Kristina Brown (2012 m.) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ji nusinešė visą skausmą, kankinantį liūdesį ir, žinoma, savo mirties paslaptį. Liepos 26-oji diena tapo dideliu išbandymu ir Bobbi Kristinos tėčiui Bobby Brownui,  buvusiam Whitney Houston vyrui, ir kitiems jos artimiesiems.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Whitney Houston su dukra Bobbi Kristina Brown

Kas paneigs, kad Whitney buvo pribloškiančio talento ir grožio moteris. Jos dainos tapdavo hitais, balsas virpindavo sielą (ir tebevirpina), o filmas „Asmens sargybinis“, kuriame ji filmavosi kartu su gražuoliu Kevinu Costneriu, dar ir dabar kai kurių moterų peržiūrimas n-tajį kartą.

Trumpai tariant, Whitney buvo dievaitė, kuriai karjeros pradžioje narkotikai ar alkoholis kėlė tikrą siaubą – tereikia prisiminti, kaip ji 1986-aisiais metais pozavo su užrašu „Pasakyk narkotikams – ne“. Tačiau vėliau, jau po 1990-ųjų ir santuokos su Bobby Brownu, moteris pasinėrė į visišką savęs susinaikinimą ir destrukciją. Šeima labiausiai kaltino jos vyrą, kuris, tikinama, ir įtraukė savo žmoną į narkotikų liūną. Jis ir pats buvo lyg koks narkotikas Whitney; tik po daug metų ji ryžosi palikti žmogų, kuris ją buvo pavertęs bokso kriauše.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Whitney Houston (1986 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Whitney Houston (1986 m.)

 Taip pat skaitykite: Sukrečianti išpažintis. „Sveiki, aš – alkoholikė“

Augdama su tėvais, kurie buvo žinomi visame pasaulyje, Bobbi Kristina matė, koks yra šou pasaulis ir ką jis gali padaryti su žmonėmis – vakarėliai, alkoholis, narkotikai, geltonoji spauda ir didžiulis spaudimas gyventi taip, kaip nori matyti kiti.

Šeima, kurios niekam nelinkėtum

Whitney ir Bobby susituokė 1992-aisiais metais. Jau tada muzikantas turėjo nemalonumų su policija, taip pat tris vaikus su skirtingomis moterimis, jam buvo nustatytas aktyvumo ir dėmesio, bipolinis afektinis sutrikimai, Bobby rūkė marihuaną, taip pat buvo įnikęs į alkoholį. Kas būtų patikėjęs, kad su Whitney kažkas pasikeis? Laimingos šeimos nebuvo... Garsioji atlikėja patyrė ne vieną persileidimą, kol 1993-aisiais metais susilaukė dukros.

AOP nuotr./Whitney Houston ir Bobby Brownas su dukra Bobbi Kristina Brown (1994 m.)
AOP nuotr./Whitney Houston ir Bobby Brownas su dukra Bobbi Kristina Brown (1994 m.)

Tačiau su jos gimimu niekas nepasikeitė – Bobby ir toliau vartojo narkotikus, turėjo problemų su teisėsauga, vairavo išgėręs, netgi mušė savo žmoną. Kaip tokioje aplinkoje turėjo jaustis Bobbi Kristina? 2007-aisiais metais Whitney pagaliau paliko savo vyrą ir su 14-mete dukra nusprendė pradėti naują gyvenimą.

Obuolys nuo obels...

Bobbi Kristina, veikiama savo tėvų gyvenimo būdo, negalėjo būti pavadinta angelu. Visi pažįstami tikino, kad ji buvo nelengvas vaikas, nesutardavo su mama, troško tapti nepriklausoma, ją persekiojo paparacai, straipsniai bulvarinėje spaudoje, visas tėvų ir jos pačios kuriamas skandalų šleifas. Netgi vienas iš vaikinų pasidalino su pasauliu informacija apie tai, kad Bobbi Kristina jau nuo jaunų dienų gėrė ir vartojo narkotikus, kaip ir jos garsioji mama.

Taip pat skaitykite: Princesė Diana: pasaka be laimingos pabaigos 

Įsimylėjėlius smerkė ir apkalbinėjo žurnalistai, šeima, giminaičiai, vadindami jų ryšius „kraujomaiša“. Tačiau porelė nekreipė dėmesio, kadangi jautėsi laimingi būdami kartu.

Daug apkalbų sukėlė ir jos santykiai su „broliu“ (kurį, rašoma, neoficialiai buvo įsivaikinusi Whitney) Nicku Gordonu. Mergina jį vadino „didžiuoju broliu“, tačiau jie nebuvo susiję giminystės saitais. Nickas buvo šeimos draugų atžala ir Houstonų rezidencijoje apsigyveno nuo 12 metų.

Bobbi ir Nickas susižadėjo jau po Whitney mirties, vėliau susituokė, tačiau paaiškėjo, kad santuoka taip ir nebuvo įteisinta, nors porelė vadino vienas kitą vyru ir žmona.

„Instagram“ nuotr./Bobbi Kristina Brown ir Nickas Gordonas
„Instagram“ nuotr./Bobbi Kristina Brown ir Nickas Gordonas

Kai 2012-aisiais metais Whitney paliko pasaulį, į jos dukrą nukrypo didžiulis spaudos dėmesys, kurio ji nesugebėjo iškęsti ir atsidūrė ligoninėje dėl psichinių bei fizinių sutrikimų. Tada ir užsimezgė rimtesni santykiai su Nicku – merginai reikėjo palaikymo ir paguodos.

Įsimylėjėlius smerkė ir apkalbinėjo žurnalistai, šeima, giminaičiai, vadindami jų ryšius „kraujomaiša“. Tačiau porelė nekreipė dėmesio, kadangi jautėsi laimingi būdami kartu.

Mirties dvelksmas

Pasakiškas gyvenimas būna tik pasakose ir net milijonai negali užtikrinti meilės ir laimės. Bobbi Kristina labai ilgėjosi savo mamos, sunkiai išgyveno jos netektį, o ir tarp „sutuoktinių“ pasitaikydavo juodų akimirkų. Kai Nickas Gordonas aptiko savo mylimąją vonioje, pasaulis, išgirdęs šią kraupią žinią, nuščiuvo. Argi kartojasi Whitney scenarijus?

Paaiškėjo, kad mergina po vandeniu praleido keletą minučių, ir visa tai neišvengiamai pažeidė smegenis. Pusę metu jos likimą po to, kai buvo sukelta dirbtinė koma, pasaulis sekė tarsi per didinamąjį stiklą, tačiau Bobbi Kristinos mirtis buvo neišvengiama – ji paliko šį pasaulį. Tačiau šalia nebuvo jos vyro – šeima uždraudė jam lankyti savo mylimąją.

Kodėl mirė mergina, taip ir nėra aišku, kadangi tiriamos bent kelios versijos – mėginimas nusižudyti, pasikėsinimas nužudyti, nelaimingas atsitikimas. Ugnį įpūtė ir faktas, kad Bobbi Kristinos namuose buvo rasta narkotikų.

Taip pat skaitykite: Santykių ekspertai pataria, ką daryti, kai partneris girtauja

Akivaizdu, kad jos išėjimas dar bus ilgai aptarinėjimas, kaip ir santykiai su netikru vyru, kuris kaltinamas su Bobbi Kristina susidėjęs tik dėl pinigų. Tačiau mergina to jau nepamatys – kaip pasakė jos artimieji, „Pagaliau ji atrado ramybę Viešpaties glėbyje“. Netrūko ir garsių žvaigždžių užuojautos – savo socialinių tinklų paskyrose liūdesį išreiškė ir televizijos laidų vedėja Oprah Winfrey, ir dainininkė Missy Elliot.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius