-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 17

Tikra istorija. „Mes gyvenome toli nuo savo širdžių“

Meilė per atstumą – ar gali ji būti tikra? Galbūt tai tik svajonės, mintys, o gal – tik optinė apgaulė? Tai sužinoti priverčia tik asmeninė patirtis. Siūlome paskaityti mūsų skaitytojos istoriją.
Meilė internetu
Meilė internetu / „Fotolia“ nuotr.

Ilgai tikėjau, kad meilė per atstumą egzistuoja, maniau, kad tame ilgame kelyje sulauksiu ir savo laimės.  Klydau... Dabar meile per atstumą netikiu. Jeigu esate tie, kuriems ilgą laiką pavyko išlaikyti meilę būnant toli vienas nuo kito – jums pasisekė.

Kuo visa tai prasidėjo? Buvo žiema, šalta, snigo, tokios buvo ir mūsų širdys. Suledėjusios. Niekada nepatyrusios meilės. Nežinau, ar tave įsimylėjau tą patį momentą, kai tave pamačiau, ar po kiek laiko. Galbūt jo kažkiek prireikė, kad patikėčiau, jog tikrai myliu.

Kaip keistai atrodo tas žodis „myliu“. Dar kažkada man nuo to virpėdavo širdis, po kūną bėgiojo šiurpuliukai... Maniau, kad Tave tikrai myliu. Įsimylėjau tavo galimybes, Lukai.

Juk turėjau galimybę kurti tave tokį, kokio man norėjosi. Tiesa, bent mintimis. Tik negalėjau suprasti, kodėl galiausiai nuo manęs atitolai, kodėl pradėjai mane atstumti, nebepasitikėti.

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Grįžau į namus, kuriuose manęs laukė jau vienu mylimu žmogumi mažiau“

Mes gyvenome toli nuo savo širdžių, virtualybėje dalijomės meile, kuri, nežinia, buvo tikra ar tik optinė apgaulė.

Dievinau tuos susirašinėjimus, tuos ilgus pokalbius, nenorėjau eiti miegoti, norėjau tik svajoti apie Tave, apie mus, apie ateitį. Manai, aš tikrai tikėjau, kad mes vienas kitam skirti?

Nežinau, bet mes tikrai nesusitikome atsitiktinai, tuo esu tikra. Tu man buvai išbandymas. Tu buvai man priežastis nepasiduoti ir eiti tolyn taip, kaip kasdien einu dabar – neatsisukdama ir nesigręžiodama atgal.

Nežinau, ar galėčiau pulti Tau į glėbį, vėl pamačiusi Tavo akis. Nemanau, kad turėčiau jėgų dar kartą suteikti Tau šansą. Tau išeinant, aš nežinojau, ką keisti, nežinojau, ar dar verta kovoti. Juk net nežinojau priežasties. Pats sakei, kad Tu tiesiog išeini... Sakei, kad Tau reikia siekti savų tikslų, ir vietos meilei Tavo širdyje nėra.

Ir štai patikėjusi meile, tapau tuščia, menka asmenybe, tokia silpna ir gležna. Anksčiau tokia nebuvau. Anksčiau buvau stipri moteris, bet Tu mane pavertei savo marionete.

Ištarei, kad mūsų santykiai netobulėja, jie veda į niekur, bet ar kada jais buvai susirūpinęs? Aš stengiausi dėl mūsų, kai tu nieko nedarei. Aš vis dar ieškojau išeities būti kartu... Ir tikrai būčiau ją radusi, jei tik būtum įdėjęs nors dalelę savo noro. Bet... Tau buvo lengviau pasitraukti, sudaužyti mano širdį ir net neatsiprašyti. O Tu juk žinai, kad aš vis tiek atleisčiau...

Ir štai patikėjusi meile, tapau tuščia, menka asmenybe, tokia silpna ir gležna. Anksčiau tokia nebuvau. Anksčiau buvau stipri moteris, bet Tu mane pavertei savo marionete.

Rašau ir mintyse rikiuoju praeities prisiminimus. Tada buvau laiminga, bet silpna. Džiaugiuosi, kad tai manęs nenužudė, esu karjeristė, inteligentiška moteris, kuri gyvenime nuolat siekia savo tikslų.

Taip pat skaitykite: Tikra istorija. „Laikas negydo meilės žaizdų“

Nesakau, kad keršiju vyrams. Ne, aš tikiu, kad vieną dieną įsimylėsiu. Tikiu, kad patikėsiu meile dar kartą. Manau, kad būsiu laiminga. To paties linkiu ir Tau.

Niekada nenorėjau Tau blogo, niekada nenorėjau sukelti to jausmo, kurį pats man sukėlei.

Tu buvai man priežastis nepasiduoti ir eiti tolyn taip, kaip kasdien einu dabar – neatsisukdama ir nesigręžiodama atgal.

Ačiū, kad dabar Tavo dėka aš noriu savo gyvenime siekti dar daugiau. Ačiū už tai, kad padėjai man labiau subręsti. 

Ir jei manęs kažkada paklaustum, ar aš tave mylėjau, Tavęs paklausčiau to paties. Tada atsakymą žinotume abu.


Dėkojame istorijos autorei už atvertą širdį ir dovanojame jai 30 € / 103,59 Lt vertės kuponą apsilankymui Druskininkų „Snow Arenoje“.

Archyvo nuotr./Pramogos „Snow arenoje“
Archyvo nuotr./Pramogos „Snow arenoje“

„Snow Arena“ – vienas įdomiausių ir patraukliausių Druskininkų turizmo objektų, tai vienintelis visus metus veikiantis žiemos pramogų kompleksas Baltijos šalyse. Čia veikia uždaros ir atviros lauko trasos, skirtos kalnų slidinėjimui ir snieglenčių sportui. Taip pat visus metus lankytojai kviečiami pramogauti didžiausiose pasaulyje „Snow parko“ uždarosose trasose.

Arenoje pramogų suras visa šeima: slidinėjimo mokykla, slidinėjimo inventoriaus nuomos punktas, vaikų pramogų parkas, restoranai – viskas po vienu stogu! Čia daugybė pramogų vaikams ir jaunimui – naktiniai slidinėjimai, vaikų snieglenčių stovyklos, tarptautinės slalomo varžybos ir ekstremalios varžybos baidarėmis kalnų slidinėjimui skirtoje trasoje.

Daugiau informacijos: snowarena.lt


Norite papasakoti, kaip lemtingas įvykis privertė kardinaliai pakeisti savo gyvenimą ir perkainoti vertybes? O gal sutikote žmogų, kuris įkvėpė kokiam nors žingsniui: darbo pakeitimui, knygos parašymui ar tiesiog norite pasidalinti savo meilės patirtimis?

Gyvenimiškas istorijas ir pasakojimus siųskite mums elektroniniu paštu konkursai@ji24.lt, portale Ji24.lt publikuotų istorijų autoriai bus apdovanoti puikiais prizais.

Norėtume paprašyti, kad siųsdami savo istoriją būtinai nurodytumėte savo vardą bei pavardę, taip pat miestą, kuriame gyvenate, kitaip istorijos publikuojamos nebus. Anonimiškumą garantuojame ir šių duomenų neskelbsime.

P. S. LABAI PRAŠOME ISTORIJAS RAŠYTI TIK LIETUVIŠKOMIS RAIDĖMIS!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius