-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 22

Translytė „Eurovizijos“ vedėja Nikkie – grožio vlogerė, susikrovusi milijonus

Viena šiųmečio „Eurovizijos“ dainų konkurso vedėjų – 27-erių olandė Nikkie de Jager – viena žymiausių grožio srities vlogerių pasaulyje, dirbusi su tokiomis žvaigždėmis kaip Lady Gaga ir tokiais prekių ženklais kaip „Marc Jacobs“. Jos „Youtube“ kanalą „Nikkie Tutorials“ seka beveik 13,8 mln. žmonių, o „Instagramo“ paskyroje ji turi 14,6 mln. sekėjų.
Nikkie de Jager
Nikkie de Jager / „Scanpix“/„Cover Images“ nuotr.

Vlogere tapo būdama 14-os

Dėl savo ūgio (1,83 metro) neliekanti nepastebėta Nikkie grožio pamokas iš savo miegamojo slapta pradėjo kurti dar būdama 14-os.

Kaip rašo Thesun.co.uk, mergina išgarsėjo 2015 m., kai jos „YouTube“ vaizdo įrašas „The Power of Makeup“ (liet. „Makiažo galia“) plačiai paplito ir sulaukė galybės peržiūrų. Beveik septynių minučių trukmės vaizdo klipe Nikkie parodė save visiškai be makiažo ir tai, ką gali kosmetikos priemonės.

Vida Press nuotr./„YouTube“ žvaigždė NikkieTutorials
Vida Press nuotr./„YouTube“ žvaigždė NikkieTutorials

Makiažo pamokomis ir apžvalgomis N.de Jager dalijasi jau vienuolika metų ir savo socialiniuose tinkluose turi milijonus sekėjų.

Ji yra bendradarbiavusi su garsiąja amerikiečių atlikėja Lady Gaga, 2019-aisiais buvo išrinkta „Marc Jacobs“ grožio linijos pasauline patarėja, o 2017-aisiais įtraukta į „Forbes“ populiariausių influencerių sąrašą.

Thesun.co.uk teigimu, Nikkie savo veikla susikūrė milijoninį verslą – jos turtas siekia apie 6 mln. dolerių.

Visada laikė save moterimi

Dar praėjusiais metais N.de Jager, kaip pati teigė, buvo priversta viešai iškloti savo istoriją. Tai ji padarė paviešindama vaizdo įrašą, kuriame papasakojo, kad yra translytė.

Gimiau netinkamame kūne, todėl dabar esu translytė.

„Negaliu patikėti, kad šiandien tai sakau jums visiems, kai mato visas pasaulis. Bet velniškai gera pagaliau tai padaryti. Atėjo metas tapti visiškai laisvai. Gimiau netinkamame kūne, todėl dabar esu translytė“, – vaizdo įraše sakė Nikkie, iš vyro tapusi moterimi.

Vida Press nuotr./Edsilia Rombley, Chantal Janzen, Janas Smitas ir Nikkie de Jager
Vida Press nuotr./Edsilia Rombley, Chantal Janzen, Janas Smitas ir Nikkie de Jager

Kaip rašė bbc.com, sulaukusi šešerių, palaikoma tėvų, Nikkie pradėjo auginti plaukus, būdama septynerių aštuonerių vilkėjo tik moteriškus drabužius.

Būdama 14-os pradėjo vartoti hormonus ir augimą slopinančius preparatus, o 19-os pokytis įvyko galutinai – Nikkie tapo moterimi.

Paviešintame vaizdo įraše vlogerė sakė, kad, nepaisant šios išpažinties, ji yra ta pati Nikkie, kurią visi, vienuolika metų stebėdami jos makiažo pamokas, pažįsta.

Vaizdo įrašas sulaukė didžiulio gerbėjų, kitų „jutūberių“ ir LGBT bendruomenės narių palaikymo.

„Manau, kad ji yra neįtikėtina moteris ir labai didžiuojuosi ja, kad pasidalijo savo istorija“, – BBC sakė Didžiojoje Britanijoje įsikūręs „YouTuber SophDoesLife“, turintis milijoną sekėjų.

Sužadėtiniui savo istoriją atskleidė ne iš karto

Daugiau kaip prieš metus Nikkie susižadėjo su Dylanu Drossaersu, kuris jai pasipiršo porai viešint Italijoje.

Nors Nikkie asmeninį gyvenimą stengiasi pasilikti tik sau, minėtame vaizdo įraše ji užsiminė ir apie santykius su savo partneriu Dylanu:

„Dylanas yra labai, labai ypatingas vaikinas. Jis pačios geriausios širdies žmogus, kokį tik esu sutikusi savo gyvenime.“

Nikkie teigimu, mylimasis tikrosios jos istorijos ilgą laiką nežinojo – kaip pati sakė, bijojo, kad, papasakojusi apie savo praeitį, ji gali jo netekti:

„Tuo metu, kai viską jam pasakojau, žinoma, kad jis buvo šokiruotas, bet tai mūsų privatus reikalas ir mes su juo tvarkomės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius