-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 18

Tyrimas: ką po Kalėdų eglute šiemet rasti norėtų vyrai?

Kalėdos yra džiaugsmo ir meilės metas, tačiau tuo pačiu šiuo periodu tenka ir gerai pasukti galvą dėl tinkamiausios dovanos brangiausiems žmonėms. Ką rinktis? Šįkart padėsime jums išspręsti šį klausimą: „Topo centras“ atliko apklausą, kurios metu vyrai nuo 15 metų pasidalino, kokios dovanos norėtų.
Tyrimas: ką po Kalėdų eglute šiemet rasti norėtų vyrai?
Tyrimas: ką po Kalėdų eglute šiemet rasti norėtų vyrai? / Shutterstock nuotr.

Apklausos duomenimis 15-22 metų vyrų kategorijoje geriausia dovana yra dovanų čekis. Tokiu atveju, dovaną galima pasirinkti pačiam, o Kalėdiniu laikotarpiu tai daryti itin paprasta, kadangi tuo metu parduotuvėse – kaip niekad daug nuolaidų. 15-22 m. kategorijoje esantys jaunuoliai kaip antrą labiausiai geidžiamą dovaną nurodė žaidimų konsolę.

Paaiškėjo, kad 23-33 metų vyrai labiausiai nori žaidimų konsolės. Šis pasirinkimas aplenkė net ir visose kitose amžiaus kategorijose dominuojančius dovanų kuponus (jie 23-33 metų amžiaus kategorijoje užėmė 2 vietą). Savaime aišku, šioje amžiaus kategorijoje labiausiai geidžiamos naujosios „Xbox One“ ir „PlayStation 5“ konsolės ir tik daug keliaujantiems vyrams rekomenduotume dovanoti „Nintendo Switch“. Tiesa, vyresniems nei 44 metų vyrams konsolės tikrai nepirkite, kadangi daugybė kitų dovanų šioje amžiaus kategorijoje sulaukė daugiau populiarumo.

Jeigu konsolę jau turite, galbūt laikas atnaujinti namų televizorių? Tai taip pat yra viena iš geidžiamiausių dovanų ne tik tarp vyrų, bet ir tarp moterų. Tad jeigu televizorių norėtumėte atsinaujinti ir pati, labai realu, kad ši dovana patiks visai šeimai. Labiausiai rekomenduojami yra OLED technologijos ekraną naudojantys televizoriai, o jeigu turite ir vieną iš naujųjų žaidimų konsolių, būtinai atkreipkite dėmesį, kad perkamas TV turėtų 120Hz atnaujinimo dažnį, užtikrinantį sklandesnį dėmesį.

Kaip viena iš populiariausių dovanų visose amžiaus kategorijose įvardintas ir nešiojamas kompiuteris. Šioje kategorijoje rinktis įrenginį reikia itin atsargiai. Net ir vyresnio amžiaus vyrai dažnai šiais laikais kompiuterį naudoja ir žaidimams – taip, vyrai tikrai mėgsta techniką naudoti pramogoms. Todėl reikia atkreipti dėmesį į perkamo įrenginio procesorių, vaizdo plokštę ir operatyviąją atmintį. Jeigu perkate kompiuterį vyresnio amžiaus tėvui ar vyrui, kuris tikrai nežais žaidimų, rinktis bus paprasčiau ir išleisite mažiau pinigų, nes įprastam naršymui internete aukšti parametrai nebūtini.

Vyrai nuo 34 metų kaip vieną iš 3 geidžiamiausių dovanų pažymėjo ir išmanųjį telefoną, tuo tarpu 23-33 metų kategorijoje ši idėja užėmė 5 vietą. Bet kuriuo atveju, panašu, kad tai yra puikus variantas, tačiau išrinkti telefoną vyrui gali būti ganėtinai sudėtinga. Daugelis tikriausiai bus patenkinti vienu iš „iPhone 13“ serijos įrenginių, bet jeigu jūsų vyras niekada nemėgo „Apple“ produkcijos, labiau rekomenduojame rinktis „Xiaomi Mi 11“, „Samsung Galaxy S21“ ar vieną iš „OnePlus“ įrenginių. Jeigu žinote, kad jūsų antroji pusė, tėtis ar senelis mėgsta technologijas, galite net neabejoti, kad šie pasirinkimai tikrai maloniai nudžiugins.

Na, o „Topo centro“ ekspertus nustebino neblėstantis elektrinių paspirtukų populiarumas: visi, net ir vyresnių nei 57 m. amžiaus kategorijai priklausantys vyrai, nurodė, kad tai būtų viena iš smagiausių galimų dovanų! Ko gero, pasirinkimas su kuriuo tikrai neprašausite, yra „Xiaomi Mi 365 Pro“. Šio įrenginio baterija tarnauja ypač ilgai, o visais kitais aspektais jis yra toks pat puikus, kaip ir laiko patikrintas „Xiaomi Mi 365“, kuris labai ilgai buvo rinkos lyderiu.

Jeigu nei viena iš šių dovanų jums nepasirodė pakankamai asmeniška, galite savo vyrui padovanoti kavos aparatą, kuris, kaip parodė apklausa, patenkintų daugelį. Vyrai dažnai yra labiau linkę rinktis tokius prekės ženklus kaip „De'Longhi“ ar „Jura“, tačiau jeigu norite paprastumo, siūlome pirkti kapsulinius „Nespresso“ aparatus.

Galiausiai, puiki dovana vyrui gali būti ir išmanus laikrodis ar apyrankė. Daugelis vyrų nori tokio įrenginio, tačiau kadangi tai nėra būtina prekė, jos patys neperka. Visgi jeigu jūs ją padovanosite, tokią dovaną, vyrai tikrai priims su džiaugsmu, kadangi apklausos metu tai buvo viena iš populiariausių prekių. Vėlgi, šios lyties atstovai yra linkę rinktis daugiau funkcionalumo turinčius laikrodžius, tokius kaip „Apple Watch“ ar „Samsung Galaxy Watch“, tačiau jeigu turite mažesnį biudžetą, neabejojame, kad daugelio poreikius patenkins net ir pigesnis „Xiaomi Mi Band“ prietaisas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius