-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 06

Užaugus vaikui, Jurga ryžosi rimtą darbą keisti į svajonę: buvau taip save suėdusi, niekas nebebuvo baisu

Nuo pat mažens Jurga Kančienė buvo mokoma, kad gyvenime reikia užsiimti rimtais dalykais ir menams čia vietos nėra. Ilgą laiką moteris šių žodžių klausė – tapo mama, o vienu metu ne tik augino dukrą, bet ir studijavo bei dirbo. Vis dėlto, sulaukusi 38-erių, ji suprato, kad gyvenime užsiima visai ne tuo, kuo norėtų, tad sukaupė jėgas ir pasiryžo kardinaliai pakeisti savo profesiją. Šiandien Jurga turi savo prekių ženklą, kuria drabužius, interjero aksesuarus ir pripažįsta dabar savo darbą itin mylinti.
Jurga Kančienė
Jurga Kančienė / Auros Skulskytės nuotr.

Jurga dalyvauja 15min YPATINGŲ Motinos dienos proga rengiamoje akcijoje, kurioje laukiamos įkvepiančių mamų istorijos. Jeigu jūs esate mama ar pažįstate tokią, kuri savo istorija taip pat galėtų įkvėpti, motyvuoti, nustebinti 15min skaitytojus – siųskite trumpą aprašą el. paštu: ypatingos@15min.lt Žurnalistai, atrinkę istorijas, asmeniškai su jumis susisieks, pakalbins, 15min portale pasidalins jūsų istorija

Per Motinos dieną UAB „Biofarmacija“ vienai iš Ypatingų mamų padovanos maisto papildų grožiui ir sveikatai „bioODA MAX filler“.

Visas mamų istorijas galite rasti ČIA.

Nuo mažens stengėsi atitikti aplinkinių lūkesčius

Dar būdama labai jauna, vos sulaukusi 19-os, Jurga tapo mama ir susilaukė dukros Rugilės. Tuo metu ji buvo studentė, todėl metams pasiėmė akademines atostogas, tačiau po jų iš karto sugrįžo ne tik į mokslus, bet ir ėmėsi įvairiausių darbų.

„Kad galėčiau dirbti naktimis, dirbau viešbučio administratore, rytais eidavau į paskaitas, o grįžusi, kiek įmanoma, skirdavau laiko šeimai. Viską dariau vienu metu, gal jaunystėje tai daug paprasčiau atrodo... Nors, žinoma, miegui laiko likdavo labai mažai, – prisimena J.Kančienė. – Taip gyvenimas ir lėkė, bet esu labai dėkinga savo seneliams, kurie padėjo, prižiūrėjo mano dukrą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius