-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 04

Violeta Mičiulienė. Kaip atskirti apgavikus pagal jų vartojamus žodžius

Tėtis baigė namų remonto darbus ir visi buvom išsikankinę iki negalėjimo. Stovėjom šalia tėčio abi su mama. Aš – grindų dažais ištepliota kasa, ir mama. Mama buvo moteris – varlė. Visi pirštai žali nuo dažų ir sunku buvo suprasti, ar varlė virsta moterimi, ar moteris tapo varle.
Violeta Mičiulienė
Violeta Mičiulienė / „Turiu fotoaparatą“ nuotr.

Gal todėl ir neužteko dažų paskutinėms lentoms, nes aš netyčia kasą įmerkiau į dažus. Mama stovėdama lingavo ir matėsi, kad šis remontas ją padarė ne šios planetos gyventoja. Ji tiesiog iki skausmo norėjo atgal į savo namus, kuriuose niekada nebūna remontų. Į savo planetą.

Tėtis rado vienokių, anokių ir kitokių dažų likučių ir juos sumakalavo. Išgavo kažkokią šlykščią, supuvusios bulvės spalvą ir plonai padengė likusias lentas. Kad rezultatas buvo niekinis, supratau net aš, penktos klasės bamblys. Mama, net nepakeldama akių į tą pusę, paklausė, kas čia? Tėtis, nežiūrėdamas jai į akis, atsakė, kad bus gerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius