Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 12 07

Dar viena žavinga kalėdinė reklama: senelio iš Lenkijos anglų kalbos pradžiamokslis

Kūrybiškų, šiltų, šventiškai nuteikiančių kalėdinių reklamų niekada nebus per daug! Likus kiek mažiau kaip 3 savaitėms iki švenčių, turime progą pasimėgauti kaimynų lenkų sukurta šventine reklama – pagyros jai skrieja iš įvairiausių pasaulio kampelių!

Internetinės parduotuvės Allegro.pl kalėdinės reklamos herojumi tapo simpatiškas žilaplaukis vyras, kuriam vieną lietingą dieną pasiuntinys į namus pristato siuntinį – rinkinį, skirta savarankiškai mokytis anglų kalbos.

Su šuneliu gyvenantis solidaus amžiaus senjoras imasi kalbos pradžiamokslio – mokosi įvardžių, elementariausių veiksmažodžių, priešais veidrodį repetuoja prisistatymą, netrukus ir visi daiktai jo namuose aplipinami geltonais lapeliais su angliškais daiktų pavadinimais. O kur dar linksmi momentai tramvajuje ar „pokalbis“ su maudynių ančiuku vonioje... Išties sunku nesišypsoti!

Tiesa, kaip ir daugelio kalėdinių reklamų, taip ir šios atomazga – švelniai sentimentali ir spaudžianti ašarą. Tačiau artėjant šventėms juk galime leisti sau pabūti ir kiek jausmingiems. Būtinai pasižiūrėkite šią reklamą ir nusišypsokite!

VIDEO: Czego szukasz w Święta? | English for beginners

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius