-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 29

Kosmoenergetikės prognozės: gruodžio 29–sausio 4 d. energijų kalendorius

„Šią savaitę mus pasieks pakankamai harmoningos energijos, skatinančios savistabą, koncentraciją, dėmesio sutelkimą į sau ir visuomenei svarbius uždavinius. Dažniau jausime poreikį ne kažką veikti, o suvokti. Šį tarpsnį galime pavadinti buvimu tankioje informacinėje erdvėje, kadangi suaktyvės informacijos kiekis, didės jos koncentracija“, – teigia psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Kelias
Kelias / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Energetika
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Informacija bus išsamesnė, jos priėmimui, analizei ir bet kokiems veiksmams reikės daugiau laiko. Galėsime stebėti, kaip daugeliu atveju informacija bus integrali, apimanti keletą susijusių reiškinių, procesų, mums svarbių dalykų. Vos paliesdami kažkokią aktualią sritį, turėsime lįsti ir kitur, ten, kur nebuvome numatę skirti laiko ir pastangų.

Vyks paruošiamasis darbas bet kokiam numatomam startui, veiklai, projektui, naujai pradžiai. Ši savaitė skatins ir bus tinkama formuoti ilgalaikei veiklos strategijai, planui, rinktis kryptį, formuoti komandą. Dabar bus ne taip aktualu patys darbai, kiek tinkamas jų parengimas, formavimas.

Mus pasiekiančios energijos gali sustiprinti atotrūkį tarp mylimųjų, artimų žmonių, kolektyvo narių. Bendravimas taps atsainesnis, konkretesnis. Mažiau painiosimės į jausmus, mažiau mus vargins emocijos, tačiau ir giliau pajusime tuštumą, kuri atspindės mūsų esybės troškimą ne būti su kažkuo, o su žmogumi, tarp žmonių, kurie juntami kaip tikrieji dvasios draugai.

Taip pat skaitykite: 4 savaitės, iš esmės pakeisiančios jūsų gyvenimą

Pasąmonės lygmenyje kils poreikis dažniau būti ten, kur niekas netrukdys tylėti, mąstyti. Savyje turėdami viską, tenorėsime atrasti tą būtinąją, trūkstamą šiai akimirkai dalelytę, tad dažniau kapstysimės savo prisiminimuose, analizuosime patirtį, ieškosime sąryšio tarp mums nutinkančių įvykių, žmonių ir pasirinkimų.

Protas, logika, suvokimas veiks puikiai. Galimi drąsūs, nauji technologiniai sprendimai, atradimai, sumanymai, kaip veikti efektyviau. Taip puikus laikas dvasinėms praktikoms, kažko naujo mokymuisi, tobulėjimui, augimui.

Taip pat skaitykite: 30 gyvenimo pamokų, kurias verta žinoti, peržengus 30 metų slenkstį

Silpnesnė ir lengviau pažeidžiama vieta bus stuburas, mus dažniau aplankys nugaros skausmai, bet koks netinkamas, apkraunantis nugarą darbas ar sportas greičiau sukels pertempimo, nugaros ir juosmens srities, nervų pažeidimų, stuburo traumas. Galime fiziškai jausti savo nešamos „gyvenimo naštos“ svorį, sunkumą, įtaką bet kokiems mūsų veiksmams, judėjimui, greičiui.

Nesaugi bus ir mūsų galva bei kaklas, patirsime didesnes apkrovas dėl intensyvesnio ir koncentruoto mus pasiekiančio informacijos srauto, netaisyklinga laikysena ar nepatogi padėtis dažniau iššauks kaklo ir sprando skausmus.

Švenčių laikotarpiu dažniau rinksimės kažkokias atpalaiduojančias farmacines medžiagas ar svaigalus. Tai tikrai nepadės, kad pakeistume šios savaitės  mus supančias energijas, bet išderins bepradedantį prisitaikyti prie pakitusio tempo mūsų organizmą. Trumpalaikis, svaiginančiomis priemonėmis ar medikamentais pasiektas poilsis netaps atgaiva nei mūsų kūnui, nei protui, o po to kitas etapas bus dar sunkesnis, labiau apkraunantis mūsų organizmo sistemas, sustiprinantis vienatvės ir beprasmybės pojūtį.

Taigi, jeigu norime, leiskime sau pabūti vienumoje, tyloje, jeigu jaučiame poreikį – pasitraukime nuo reikalų, atidėkime svarbų laukiantį sprendimą. Elkimės apgalvotai ir lėtai. Taip ne tik rasime geriausią išeitį, bet būsime atsakingesni, ramesni ir sveikesni.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius