-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 17

Penktadienio horoskopas – liepos 18 d.

Darbo savaitė baigiasi – metas galvoti apie poilsį, pramogas, atsipalaidavimą, artimųjų ir bičiulių ratą. O gal geriausiai atsipalaiduojate, būdami vieni? Sužinokite, kokią šia dieną jums „nupiešusios“ žvaigždės.
Išplukdytos grožybės pakrantėje.
Išplukdytos grožybės pakrantėje. / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Ženklai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite ryškūs, matomi, nepralenkiami ir nepakartojami. Ko gi daugiau gali trūkti šią vidurvasario dieną? Nebent šilumos ir jaukumo namuose. Tačiau ir čia turėsite ką veikti. Veneros tranzitas Vėžio ženklu jus paskatins nuoširdžiau dalytis meile ir rūpesčiu šeimoje. Ir dar retkarčiais prisiminimų dėka nuklysti į vaikystę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kažin ar kas domėsis tuo, kas svarbu jums. Verčiau įsiklausykite į tai, kuo gyvena jūsų aplinkos žmonės, kokie džiaugsmai ir vargai jaudina ar džiugina jūsų sesę, kaimynę. Ryšiai su artimais giminaičiais gali šiuo metu suaktyvėti ir sustiprėti. Be to, šiandien jūs meistriškai skaitote tarp eilučių, tokiu būdu tiesdami kelius, jungiančius jus su draugais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Malonumų, meilės ir finansų reikalus kuruojanti planeta, palikdama jūsų ženklą, jums primins apie švelnumo svarbą ir būtinybę pasirūpinti svarbiausiais savo poreikiais. Jei netapsite pernelyg jautrūs viskam, kas susiję su jūsų saugumu, ir nesišvaistysite savo pinigų į kairę ir į dešinę, pamatysite nedideles jums likimo teikiamas dovanas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Džiugios permainos įkvėps naujiems žygiams ir jausmams dabar, kai Venera pereina į jūsų ženklą. Visų pirma, ji kvies jus pasirūpinti savo išvaizda, o po to, be jokios abejonės, savo širdies reikalais. Žinoma, nepersistenkite, siekdami mylėti ir būti mylimi, nes ir be didelių pastangų mokėsite tinkamu būdu išreikšti savo jausmus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums pavyks stebinti pasaulį, o jis, negailėdamas siurprizų, stebins jus. Dėl to beveik patikėsite, kad jums veriasi visos durys. Tačiau tai nereiškia, kad už kiekvienų durų būsite pavaišinti pačiais skaniausiais patiekalais. Ar ištversite, jei artimiausiu metu jūsų jausmų objektas, užuot atvirai jus šlovinęs, jums pasiūlys jaukų glėbį atokiau nuo pašalinių žvilgsnių?

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų gebėjimas rūpintis kitais labiausiai bus matomas tarp draugų ar kolektyve, nes Venera, atsidurdama rūpestingame Vėžio ženkle, įžengia į jūsų draugų astrologinį sektorių. Kas gali būti geriau nei leisti vasarą tarp mylimų draugų, dovanojant jiems savo šilumą ir meilę? O jei dar iš viso to gimtų kažkas daugiau? 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei manote, kad jausmų pasaulyje dabar įsivyrauja chaosas, klystate. Bet tiesa ta, kad jums sunku susitaikyti su savybėmis, kurių turi realūs žmonės. Dėl to stumtelsite į šalį jausmų reikalus arba nuspręsite užkariauti savo kolegų ar boso simpatijas. Net jei manote, kad jus mato ne tokius, kokie esate, tai jūsų nedaro mažiau matomais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Netrūks didelių svajonių ir optimizmo, kad jos pasiekiamos ranka. Būtų dar geriau, jei jums pavyktų viską realizuoti. O tai nesunku, nes turite stiprią palaikymo komandą – visą krūvą planetų vandens ženkluose, kurie šiandien dar labiau sustiprėja Venerai perėjus į Vėžio ženklą. Ji pasirūpins, kad jausmams šėlstant jūsų mažas pasaulis prasiplėstų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Venera nuo šios dienos Vėžio ženkle, kas jus šiek tiek trikdys: nesuprasite, kam reikia medumi tepti kiekvieną žodį ir atodūsį?  Tačiau yra vilties, kad tapsite bendro vyksmo dalyviais. O išdrįsę šiame žaidime sudalyvauti, patirsite neįtikėtiną bendrumą su tais, su kurias esate susieti finansiniais ir intymumo saitais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite pradėti nerimauti, nes Venera įsirengė į žygį po priešingoje Zodiako pusėje esantį Vėžio ženklą. Tačiau galite elgtis priešingai, nes būtent dabar mokysitės naujų dalykų jausmų srityje ir patirsite tikrąją partnerystės galią. Kažkuriems iš jūsų tai socialinio aktyvumo laikotarpis, todėl, kai būsite pakviesti tapti žemiškos šventės dalyviais, nedvejokite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Idėjas, kurios šiandien neįtikėtinais būdais ateis jums į galvą, drąsiai pasakokite visiems, kurie norės jūsų klausytis. Ar spėsite jas įgyvendinti – kita kalba. Veneros, apsilankiusios Vėžio ženkle, pasiūlymus vertinsite rimtai: savo žavesį skleisite darbe, rūpindamiesi kolegų gera nuotaika, gražia darbo aplinka ir, žinoma, gera savijauta.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei manote, kad jums vis dar kažko trūksta, dabar, kai Venera jūsų stichijos ženkle, turite daugiau nei galite įsivaizduoti. Nerkite į jums palankius jausmų vandenis ir neleiskite niekam abejoti jūsų jausmų galia. Netgi patiems sau. O jei šiandien po kojomis jums svyruoja žemė, įsitikinkite, ar negalite iš to tik smagiai pasijuokti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius