-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Džinsų tendencijos: 10 modelių, kurie madingi šiemet

Bent vieną džinsų porą, tikėtina, savo spintoje turi kiekviena moteris. Tai yra drabužis, be kurio sunkiai išsiverstume, o ir visada išlieka geru pasirinkimu. Norinčioms būti madingomis, siūlome 10 džinsų modelių, kurie 2023-iais bus „ant bangos“.
Mergina dėvi džinsus
Mergina dėvi džinsus / 123RF.com nuotr.

„Kaip tu gali nedėvėti džinsų?“ Tai buvo dažniausias klausimas, kurį man užduodavo pirmaisiais karjeros metais, kai aš nenešiojau džinsų. Žvelgdama atgal, manau, kad taip nutiko dėl to, jog niekada neradau jų tobulų. Tai buvo laikas, kai karaliavo siaurėjantys džinsai, o tiesaus modelio nebuvo tokie įprasti, kaip dabar, rašoma „Who what wear“.

Prabėgus maždaug 8 metams, sakyčiau, 6 iš 7 savaitės dienų dėviu džinsus ir visada ieškau naujų būdų, kaip juos vilkėti. Tai ir yra dabartinio džinsų pasaulio grožis – yra tiek daug galimybių rinktis. Kai kas gali sakyti, kad net per daug. Džinsų rinka dar niekada nebuvo tokia klestinti arba, priklausomai nuo to, kaip žiūrite, bauginanti.

Čia esu tam, kad parodyčiau 10 geriausių ir verčiausių dėmesio 2023 m. džinsų tendencijų.

1. Itin ilgi džinsai

Ypač ilgi džinsai, siekiantys žemę, buvo viena didžiausių 2022 m. kelnių tendencijų, o dabar jie užkariauja ir 2023-iųjų sceną.

2. Ties kulkšnimi siaurėjantys džinsai

Nors tiesūs džinsai niekada neišeis iš mados, jei ieškote subtilaus būdo, kaip juos paversti šiuolaikiškesniais, rinkitės tokius, kurie turi aukštą liemenį, yra plačiai kirpti, tačiau ties kulkšnimi kiek susiaurėja.

3. Platėjantys džinsai

Rudens/žiemos kolekcijų pristatymuose vyravo platėjantys drabužiai – tai galioja ir džinsams. Pavasarį juos mėgstu rinktis baltos spalvos.

4. Cargo stiliaus džinsai

Cargo kelnės pasižymi laisvu kirpimu ir didelėmis kišenėmis, kurios pagal pirminę paskirtį buvo skirtos darbininkams nešiotis įrankius. Šiuo metu toko stiliaus džinsai matomi daugiau nei bet kada anksčiau.

5. Šviesėjantys (ombre) džinsai

Galite matyti, kad ryškiaspalviai ar linksmai marginti džinsai dar nepradėjo populiarėti, bet ombre? Tai dabar labai aktualu.

6. Apačioje skeltuką turintys džinsai

Iš pradžių populiarumo viršūnę pasiekė tokį skeltuką turinčios tamprės, o jau kurį madingi ir tokie džinsai.

7. Dviejų spalvų džinsai

Pažvelgus į tokius džinsus, gali pasirodyti, kad tai yra ant džinsų užklijuoti lopai. Vis dėlto, kai yra skirtingi spalvų tonai, viskas atrodo kur kas elegantiškiau.

8. Platūs džinsai

Jei 2022 m. investavote į madingų plačių džinsų porą, galite būti tikri, kad tai nėra trumpalaikis pirkinys – tokie džinsai išliks populiarūs ir šiemet.

9. Išblukusios pilkos spalvos džinsai

Juodi džinsai niekada nėra bloga investicija, tačiau šviesiai pilkos spalvos džinsai, kai pradedame galvoti apie pavasarį, tikrai atrodo gaiviau.

10. Neapdirbtų siūlių džinsai

Pabaigai palikau labiausiai prieštaringą 2023 m. džinsų tendenciją. Ant pavasario ir vasaros podiumų buvo populiari mikrotendencija, kuri pamažu persikelia ir ant džinsų. Įsidėmėkite mano žodžius – po kelių mėnesių džinsus su tokiomis siūlėmis matysite visur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius