Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

3 būdai, kaip sukurti stilingą įvaizdį su Dr. Martens batais

Dr. Martens yra ypatingai populiarūs ir stilingi batai. Peržiūrėkite šį avalynės gidą ir sužinokite, kaip juos tinkamai derinti prie savo aprangos!
3 būdai, kaip sukurti stilingą įvaizdį su Dr. Martens batais
3 būdai, kaip sukurti stilingą įvaizdį su Dr. Martens batais / „Eavalynė“ nuotr.

Džinsai ir Dr. Martens – ką rinktis?

Madingi ir išskirtiniai prekės ženklo Dr. Martens batai ir toliau karaliauja mados pasaulyje. Ar ir jūs norite dėvėti šiuos batus, tačiau dar nežinote, kaip tinkamai juos derinti? Tada peržiūrėkite šį avalynės gidą ir tinkamai pasiruoškite naujam sezonui.

Jeigu internetinėje parduotuvėje jus sudomino Dr. Martens pasiūlymas, nieko nelaukite, nes šie batai yra itin universalūs. Pavyzdžiui, jeigu jums labiau patinka klasikinis laisvalaikio stilius, šį avalynės modelį galite derinti ir prie įvairiausių džinsų. Taigi, ką verta rinktis ir kaip tai derinti?

Visų pirma, galite pasirinkti prigludusius (angl. skinny fit) džinsus, kurie tilps į batus ir sukurs madingą įvaizdį. Tokia paprasta apranga tiks tiek kasdienai, tiek susitikimams su draugais, todėl greitai pamėgsite džinsų ir Dr. Martens derinio universalumą.

Žinoma, šiuo metu mados pasaulyje populiarumą išlaiko ir platėjančios kelnės. Tada nebijokite džinsų palikti tiesiog taip ir nekiškite jų į batus. Toks vintažinis stilius pritrauks jums ne vieną komplimentą ir tikrai padės išsiskirti iš minios.

Kaip galima derinti sukneles ir Dr. Martens batus?

Madingų Dr. Martens batų nereikėtų atsisakyti ir toms, kurios labiau mėgsta elegantišką stilių. Ar jau bandėte derinti įvairias sukneles prie šios avalynės?

Ilgos ir plačios suknelės puikiai atrodys prie Dr. Martens batų ir toks derinys bus pakankamai patogus net ir ilgiems pasivaikščiojimams. Tai puikiai tiks pavasariui arba vasarai, kai norite savo įvaizdžiui suteikti šiek tiek daugiau modernumo, tačiau nenorite atsisakyti savo mėgstamiausių aprangos detalių. Pavyzdžiui, ar artėja svarbi šventė su draugais? Tada pasirinkite ilgą suknelę su gėlėmis arba kitomis dekoracijomis, patinkančius Dr. Martens batus ir nedidelę rankinę (pvz., tam puikiai tiks įvairūs Tommy Hilfiger prekės ženklo aksesuarai).

„Eavalynė“ nuotr./Kaip galima derinti sukneles ir Dr. Martens batus?
„Eavalynė“ nuotr./Kaip galima derinti sukneles ir Dr. Martens batus?

Žinoma, itin šiltoms dienoms arba vakarams galite rinktis ir mini sukneles. Toks rokerės stilius ypač gerai atrodys prie patinkančios odinės striukės ir akinių nuo saulės bei padės sukurti įdomų stilių.

Sportinis laisvalaikio stilius su Dr. Martens – kaip derinti?

Dr. Martens batų universalumas praverčia ir laisvalaikio metu, todėl nebijokite jų derinti ir prie įvairių sportinių drabužių!

Pavyzdžiui, jeigu norite greitai susiruošti ir išbėgti iš namų, tam puikiai tiks Dr. Martens kerzai ir klasikinės juodos tamprės. Kas galėtų būti patogiau? Tokia apranga vis tiek atrodys stilingai, tiesiog svarbu pasirinkti derančias spalvas bei raštus. Taip pat prie tokio įvaizdžio galite derinti įvairius padidintus (angl. oversized) drabužius bei papuošalus, o tada jau atrodysite lyg iš mados žurnalo. Daugybę stilingų papuošalų taip pat galite rasti prekės ženklo Guess kolekcijoje.

Platesnės sportinės kelnės taip pat gali gerai atrodyti prie tokių stambesnių kerzų. Jeigu ieškote itin modernaus įvaizdžio, pasirinkite tokias plačias sportines kelnes, kurios turi tamprią gumą aplink čiurnas, nes tada tokios kelnės gražiau tilps į batus. Visada galite išbandyti klasikinį variantą – juodus Dr. Martens kerzus, juodas sportines kelnes ir juodą padidintą džemperį! Tiesiog pridėkite kelis patinkančius aksesuarus ir jausitės puikiai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius