Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 batų modeliai, tinkantys prie laisvų džinsų: nuo sportbačių iki aukštakulnių

Kai kalbama apie džinsus, į galvą iš karto ateina keli jų modeliai. Vieni žinomiausių – itin aptempti, platėjantys arba kiek apsmukę džinsai. Vis dėlto amžina klasika laikomas dar vienas stilius – vadinamieji „mamos džinsai“ (angl. mom jeans), kuriems būdingas aukštas liemuo, laisvesnis kirpimas ties šlaunimis ir susiaurėjimas ties kulkšnimis.
Džinsai
Džinsai / 123RF.com nuotr.

Šiandien dažnai galima pamatyti tokias garsenybes, kaip Hailey Bieber ar Kendall Jenner, vilkinčias „mamos stiliaus“ džinsus, prie kurių derina ilgus paltus, baltus marškinėlius bei basutes su dirželiais. Tokie džinsai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie balansuoja tarp seksualaus įvaizdžio, bet kartu nori atrodyti taip, lyg nebūtų į tai įdėję pastangų, rašoma „Who what wear“.

Kaip ir visi džinsai, šie tinka prie bet ko, ką pasirinksite dėvėti kartu – tokia yra jų patrauklumo priežastis. Vis dėlto yra tam tikrų detalių, kurios geriau dera su „mamos džinsais“, nei su kitais. Dažniausiai mūsų klausia, kokie batų modeliai geriausiai dera prie jų, todėl pabandėme atsakyti į šį klausimą.

Nuo sportbačių iki aukštakulnių – štai šeši batų modeliai, kuriuos galima avėti su „mamos džinsais“.

1. Sandalai su dirželiais

Nors tai nebus tie batai, su kuriais patogu apsipirkinėti ar ilgai vaikščioti, negalima paneigti, kad sandalai su dirželiais atrodo neįtikėtinai prie laisvesnių „mamos džinsų“.

2. Grubūs sportbačiai

Prie džinsų puikiai dera visi sportiniai bateliai, tačiau grubesni ir stambiai atrodantys batai idealiai tinka prie „mamos džinsų“, nes subtiliai primena 80-ųjų retro stilių.

3. Elegantiški mokasinai

Mados tendencijos visada sukasi ratu – šį kartą vėl sugrįžta prie „mamos džinsų“, dėvimų kartu su klasikiniais odiniais mokasinais, papuoštais grandinėlėmis.

4. Paprasti auliniai batai

Jei mėgstate ilgesnius „mamos džinsus“, siūlome neskubėti rinktis tam atskiros avalynės. Prie tokių džinsų puikiai tiks odiniai bateliai iki kulkšnių.

5. Balerinos

Jei labiau mėgstate, kai džinsai apnuogina kulkšnis, tuomet patartina avėti elegantiškus batelius. Klasikinė avalynė vėl tapo populiari, nes akimirksniu pagražina bet kokį įvaizdį, o dėl plokščio pado ji yra protingas pasirinkimas keliaujančioms.

6. Šlepetės

Atėjus šiltesniems orams, minimalistinės įspiriamos šlepetės padės patobulinti „mamos džinsų“ stiliaus įvaizdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius