Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 22

7 drabužiai, kurie šį rudenį turėtų atsirasti vyrų spintose

Rudeniui įsibėgėjant pats laikas apžvelgti ryškiausias šio sezono vyrų tendencijas. Šiemet daugiausia dėmesio skiriama komfortui, tad madingiausi rūbai bei aksesuarai ne tik gražūs, bet ir patogūs, klasikiniai, niekuomet neišeinantys iš mados.
Vyrų stilius
Vyrų stilius / 123RF.com nuotr.

Golfas

Tai neabejotinai vienas universaliausių ir lengviausiai derinamų drabužių, kuriuos savo spintoje turėtų turėti kiekvienas. Golfas jūsų aprangai ne tik priduos šilumos, tačiau puikiai atrodys sluoksniuojant. Norint šį drabužį vėsiuoju sezonu išnaudoti maksimaliai, vertėtų rinktis neutralias spalvas: juodą, baltą, pilką arba rudą, ir šiltas medžiagas: kašmyrą arba merino vilną.

Megzta liemenė

Užpernai į madą grįžusios megztos liemenės šiemet vis dar išlieka viena ryškiausių vyrų rudens stiliaus detalių! Liemenes geriausia derinti su marškiniais arba golfais ir tiesiomis arba platėjančiomis kelnėmis. Tai gali būti puikus aprangos akcentas, tad nebijokite eksperimentuoti su spalvomis bei raštais – šį sezoną itin madingi stambūs langeliai, sodri mėlyna ir garstyčių geltona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius