Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būtinas žiemos aksesuaras – šalikas: kokie madingi šiemet?

Žiema savo kaprizingais orais kasmet mus verčia rinktis nuo šalčio saugančius aksesuarus. Vos tik pasirodo pirmasis sniegas ar paspaudžia šaltukas, imame ieškoti šiltaisiais sezonais pamirštų kepurių, pirštinių ir, žinoma, šalikų.
Šalikų tendencijos
Šalikų tendencijos / Vida Press nuotr.

Ne paslaptis, kad jau ne vienerius metus šalikas yra gerokai išaugęs savo pirminę sušildymo ir apsaugos funkciją bei virtęs labai ryškiu mados aksesuaru. Būtent balansas tarp praktiškumo ir stilingumo dažnai lemia, jog šalikai yra viena perkamiausių prekių ruošiantis šaltajam sezonui.

Šiandien, kai šio aksesuaro dėvėjimui paliekamos atviros vaizduotės durys bei suteikiama daug erdvės, atrodo, lengva pasimesti tarp šalikų ilgių, pločių, faktūrų, raštų ir koncepcijų. Tačiau žinant vos kelis esminius dalykus, galima puikiai pasiruošus įžengti į dargųjį žiemos sezoną.

Atsakant į klausimą, kokie šalikai bus madingiausi šį šaltąjį sezoną, reikia turėti omenyje kelis parametrus – matmenys (ilgio ir pločio santykis), audiniai, faktūros, spalvos/raštai ir bendra koncepcija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius