Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daniško stiliaus paslaptis lietuviškiems orams

Danijai, kaip ir Lietuvai, nesvetimas lietingas oras. Nesvetimas ir ten gyvenančių žmonių poreikis puikiai atrodyti bet kokiu oru! Vieną daniško stiliaus paslapčių, kaip net ir atėjus lietingiems, rudeniškiems orams atrodyti įdomiai ir stilingai, mums atskleidė prekybos centre „Outlet Park“ įsikūrusios, stilingų vardinių drabužių ir aksesuarų parduotuvės „Pepper Brand Studio“ įkūrėjas Deividas Pipiras.
Daniško stiliaus paslaptis Lietuviškiems orams
Daniško stiliaus paslaptis Lietuviškiems orams / Įmonės nuotr.

Susipažinkite – „RAINS“: daniška stiliaus ir funkcionalumo harmonija

Pasaulinio pripažinimo susilaukęs prekinis ženklas „RAINS“ kuria itin stilingus, minimalistinio dizaino, o svarbiausia – drėgmei ir šalčiui atsparius drabužius ir aksesuarus. Šio prekinio ženklo asortimente galima rasti lietpalčių, striukių, kuprinių, liemenių ir kitų funkcionalių bei stilingų drabužių, tinkančių tiek lietuvių skoniui, tiek ir atšiauriems lietuviško rudens orams. „Galbūt todėl šio prekinio ženklo produktai, rudenėjant tampa vienais geidžiamiausių Lietuvoje“ – sako „Pepper Brand Studio“ vadovas Deividas.

Organizatorių nuotr. /Stilingų vardinių drabužių ir aksesuarų parduotuvė „Pepper Brand Studio
Organizatorių nuotr. /Stilingų vardinių drabužių ir aksesuarų parduotuvė „Pepper Brand Studio

Pasak jo, „pagrindinis „RAINS“ privalumas yra tas, jog šio prekinio ženklo dėka, net ir didžiausios fašionistos turi galimybę mėgautis bet kokiu oru, neaukodamos nei savo įvaizdžio, nei komforto“.

Šis inovatyvus, lietingam orui pritaikytų drabužių prekinis ženklas siūlo ir platų, iš kokybiškų medžiagų pagamintų ir vandeniui atsparių aksesuarų asortimentą: rankines, kuprines, kepures, pinigines, diržus, dėklus nešiojamiesiems kompiuteriams ir daugybę kitų. Tad su „RAINS“ be vargo galėsite susikurti stilingus, nepriekaištingai vienas prie kito idealiai tinkančius drabužių derinius.

Įmonės nuotr./Daniško stiliaus paslaptis Lietuviškiems orams
Įmonės nuotr./Daniško stiliaus paslaptis Lietuviškiems orams

Didžiausias „RAINS“ asortimentas Lietuvoje

Pasak Deivido, didžiausią „RAINS“ prekių asortimentą Vilniuje ir visoje Lietuvoje galima rasti prekybos centre „Outlet Park“ įsikūrusioje parduotuvėje „Pepper Brand Studio“.

„Su aprangos gamyba ir prekyba jau yra susijusios net keturios mano šeimos kartos!“ – sako Deividas. „Dar mano proseneliai buvo siuvėjai: promočiutė siuvo rūbus moterims, o prosenelis – vyrams. Šią aistrą aprangai turėjo ir mano močiutė, ją paveldėjau ir aš. O nusprendęs tęsti tradiciją,

prisiekiau sau tai daryti kuo nuoširdžiau. Todėl „Pepper Brand Studio“ prekių asortimentą visuomet sudaro tik itin paklausios, kruopščiai atrinktos prekės, kurių turime tik po keletą vienetų“ – atvirauja pašnekovas ir priduria, jog „tiek prekinio ženklo „RAINS“, tiek ir kitų gamintojų rūbai ir aksesuarai būna gana greitai išparduodami“, todėl kviečia nedelsti kol prapliups lietus ir stilinga lietingam orui pritaikyta apranga pasirūpinti pirmiesiems!

prekės ženklo „Rains“ kuprinės
prekės ženklo „Rains“ kuprinės

Pasiūlymai, kurių praleisti neapsimoka

„Pepper Brand Studio“ įkūrėjas pasidalino ir ypatingais parduotuvės pasiūlymais ir naujienomis!

„Šiuo metu parduotuvėse vyksta finalinis sezono išpardavimas, tad vos spėjame suktis“ – sako Deividas. Pasak jo, nuolaidos siekia net iki -70%!

Maža to, palyginti neseniai, Deivido įkurtos parduotuvės asortimentą papildė jo paties prekinio ženklo „Pepper“, organinės medvilnės marškinėliai, kurie nuo pat pradžių užsitarnavo klientų meilę, o netrukus pasirodys ir premium kokybės „Pepper“ laisvalaikio komplektai. Tad sekite naujienas!

„Pepper Brand Studio“ – ideali vieta ieškantiems kuo „papipirinti“ savo stilių

Pasak „Outlet Park“ prekybos centre įsikūrusios parduotuvės atstovo, „nuo pat pirmos parduotuvės atidarymo dienos klientų netrūko, kadangi „Pepper Brand Studio“ galima rasti tikrų stiliaus perliukų. O gal tiksliau – pipiriukų“ – juokiasi D.Pipiras.

Įmonės nuotr./Daniško stiliaus paslaptis Lietuviškiems orams
Įmonės nuotr./Daniško stiliaus paslaptis Lietuviškiems orams

Anot pašnekovo, parduotuvės asortimentą sudaro išskirtiniai, ir itin kruopščiai atrinkti, gerai žinomų prekių ženklų, tokių kaip „RAINS“, „Tommy Hilfiger“, „Calvin Klein“, „Desigual“, „Guess“ drabužiai ir aksesuarai. „Pas mus rasite visko – nuo įvairiausių striukų ir madingų lietpalčių iki šilkinių kojinių ar net indiškų smilkalų!“ – sako Deividas.

Tad jei dar neatnaujinote savo rudeniško garderobo – būtinai užsukite apsidairyti į „Pepper Brand Studio“, įsikūrusią PC „Outlet Park“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius