Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

GIVEN juvelyrika – jau ir sostinės širdyje

„Dabar bus galima aplankyti ne tik istorines Gedimino prospekto vietas, bet ir GIVEN papuošalų pasaulį!” – džiaugiasi šios juvelyrikos saloną pagrindinėje Vilniaus gatvėje šią savaitę atidariusios bendrovės „Given Lietuva“ generalinė direktorė Justina Buterlevičienė.
GIVEN juvelyrika – jau ir sostinės širdyje
GIVEN juvelyrika – jau ir sostinės širdyje / GIVEN nuotr.

„Laukiame visų – ir išėjusių pasivaikščioti su savo keturkoju, ir atvykusių į Vilnių iš toliau“ – kviečia naują saloną atidariusios kompanijos vadovė. Ji mano, kad ši, Gedimino pr. 2A-2, įkurta vieta, bus itin patraukli tiems vilniečiams ir sostinės svečiams, kuriems nepatinka prekybos centrų šurmulys.

Užsukantiems į naują saloną GIVEN komanda nori dovanoti kuo daugiau malonių patirčių. Visą atidarymo savaitę pirkėjų lauks specialūs pasiūlymai ir dovanos, galimybė laimėti prizų. Paruošta ypatingų pasiūlymų bei nuolaidų ir tiems, kurie nutars tapti registruotais klientais.

GIVEN nuotr./GIVEN juvelyrika – jau ir sostinės širdyje
GIVEN nuotr./GIVEN juvelyrika – jau ir sostinės širdyje

Lietuviai pripažino ir pamėgo

„GIVEN nėra prabangus prekių ženklas, bet dizaineriai mūsų salonus kuria taip, kad klientai jaustųsi jaukiai, šiltai ir patogiai, – pasakoja Justina Buterlevičienė. – Jų dekoravimui naudojami specialiai šiam prekių ženklui sukurti sienų apmušalai.“

Šiomis dienomis Gedimino prospekte pradėjęs veikti salonas – jau septynioliktas GIVEN taškas Lietuvos žemėlapyje. Sparti plėtra liudija, kad mūsų šalies gyventojai šį prekių ženklą pripažino ir pamėgo. GIVEN siekia būti rinkos lyderiu, siūlančiu unikalaus ir klasikinio dizaino gaminius už geriausią kainą.

„Given Lietuva“ vadovė džiaugiasi, kad sulaukia vis daugiau į salonus grįžtančių klientų, kurie vertina profesionalų ir šiltą aptarnavimą. Taip pat ateina žmonės, apie šią juvelyriką išgirdę iš draugų arba pirmiausia ją atradę internete. „Be abejo, juos traukia išskirtinis GIVEN papuošalų dizainas, patrauklūs pasiūlymai. O tai, kad šią juvelyriką galima pirkti ir be pabrangimo išsimokant, suteikia galimybę ne kada nors ateityje, o dabar išsirinkti tikrai patinkantį dirbinį. Taip juvelyrikos pasaulio grožis tampa prieinamas visiems“, – džiaugiasi Justina Buterlevičienė.

Taip pat labai svarbu, kad nusprendę pirkti nors ir nebrangų papuošalą, žmonės sulauktų profesionalios konsultantų pagalbos. „Norime, kad GIVEN išgyventa maloni patirtis priverstų jaustis tarsi įsigijus aukso rūmus“, – sako vadovė.

GIVEN nuotr./GIVEN juvelyrika – jau ir sostinės širdyje
GIVEN nuotr./GIVEN juvelyrika – jau ir sostinės širdyje

Papuošalai visai šeimai

GIVEN turi ir visą parą dirbančius virtualius namus, kurių adresas – www.given.lt. Tačiau Justina Buterlevičienė pastebi, jog technologijos, kad ir kokios jos būtų efektyvios ir taupančios laiką, niekada nepakeis šilto žmogiško bendravimo. „Ir nors elektroninėje parduotuvėje įsigytus papuošalus klientai gauna subtiliai, stilingai supakuotus, įsigyti ką nors sau arba nupirkti dovanų brangiam žmogui salone, padedant profesionaliam konsultantui yra visai kita patirtis, – yra įsitikinusi. – Be to, gyvai matuojantis, apžiūrint dirbinius, lengviau priimti geriausią sprendimą.“

O apsispręsti, kuris papuošalas geriausiai tinka čia tikrai nelengva. GIVEN juvelyrikos asortimentas – itin platus, tad ką nors išsirinks visa šeima. Dažnai juvelyrikos parduotuvės asocijuojasi su klasikinio dizaino gaminiais ir retai modernių gaminių ieškantys klientai randa kažką sau, o jeigu randa, tai už įspūdingą kainą. GIVEN kuria galimybę visiems turėti unikalaus dizaino gaminių, kurie būtų gražūs, stilingi ir vertingi. „Jaunimas ras stilingų modernių kasdienių papuošalų, o ilgaamžiškumą vertinantys klientai – juvelyrikos dirbinių iš aukso su pusbrangiais ir brangiaisiais akmenimis, deimantais, – pasakoja „Given Lietuva“ vadovė. – Ypatingoms vaikų šventėms arba tiesiog jų džiaugsmui turime subtilių, mielų mažyčių dirbinių. O vyrai čia ras papuošalų ne tik iš sidabro ar aukso, bet ir iš plieno, odos. Dažnas kaip aksesuarą segi laikrodį – GIVEN jų yra ir labai modernių, ir klasikinių.“

Investicija į save ir ateitį

Jei papuošalą pirksite sau, GIVEN konsultantai pataria rinktis tokius, kurie jums patinka ir tinka, nes tai bus investicija į save, asmeninę savijautą. Tačiau jei žmogus neapsisprendžia, visada geriausia išeitis ir sau, ir artimiesiems dovanoti klasiką, kuri niekada neišeis iš mados, todėl gali būti perduodama iš kartos į kartą.

„Klimato kaita susirūpinęs pasaulis jau kuris laikas intensyviai ieško ir randa alternatyvų, kurios net ir juvelyrikoje pakeičia brangiai, sunkiai ir dažnai netvariai išgaunamas medžiagas. Tarkim, vieno karato deimantui surasti iškasama net 250 tonų žemės. Ir tai – tik nedidelė dalis klimato kaitai įtakos turinčių veiksnių, – pastebi Justina Buterlevičienė. – Tuo susirūpinusios juvelyrikos kompanijos jau rado alternatyvų, tokių kaip laboratorijose išgaunami deimantai arba savo išvaizda bei savybėmis itin panašūs moisanitai, kurie po deimantų yra kiečiausi juvelyrikoje naudojami akmenys. Šie akmenys spindesiu ir savybėmis puikiai pakeičia amžinuosius natūralius deimantus, todėl yra puikus pasirinkimas žmonėms, kuriems svarbiausia – tvarumas.“

Dar viena GIVEN siūloma tendencija – turimą atsibodusį auksą keisti į dovanų kuponus ir už juos įsigyti naujų papuošalų. „Senų nebenešiojamų dirbinių auksas, jį perdirbus, taps kažkuo gražiu, kuo vėl norėsis puoštis. Tačiau tai bus tvari puošmena, nes sukurta nekenkiant gamtai“, – pastebi vadovė.

GIVEN nuotr./GIVEN juvelyrika – jau ir sostinės širdyje
GIVEN nuotr./GIVEN juvelyrika – jau ir sostinės širdyje

Jauna juvelyrika

GIVEN – dar jaunas juvelyrikos prekių ženklas. Jo užuomazgos siekia 2000 metus, kai Latvijos verslininkas Ainaras Springis Rygoje atidarė juvelyrikos parduotuvėlę – kaip dovaną savo šviesaus atminimo mamai. Po ketverių metų, pamatęs, kad ši sritis turi didelį potencialą, sukūrė juvelyrikos prekių ženklą GRENARDI. Ženklas išaugo į rimtą kompaniją, Baltijos šalyse turinčią dvidešimt parduotuvių, kuriose šiandien pristatomi pasaulyje pripažinti prabangios juvelyrikos prekių ženklai.

2017 metais įmonė nusprendė sukurti naują vizualiai patrauklią, modernią juvelyrikos koncepciją GIVEN, aprėpiančią žemesnės kainos, bet stilingus, kokybiškus papuošalus. Šiandien tai – didžiausias juvelyrikos tinklas Baltijos šalyse. Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje veikia daugiau kaip septyniasdešimt GIVEN salonų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje