-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į žinomo plaukų stilisto kėdę atsisėdusi Greta Meschino sužibo naujomis spalvomis: įvertinkite pokytį

Atskubantis pavasaris – tikrų tikriausias pokyčių metas. Tuo įsitikinęs ir garsus plaukų stilistas Kevin Gigevič, šylant orams ir ilgėjant dienoms, išgirstantis vis daugiau klienčių ir klientų lūkesčių atnaujinti savo išvaizdą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
G.Meschino ir K.Gigevič
G.Meschino ir K.Gigevič / Ingos Sinkevičienės nuotr.

Paskutinėmis žiemos dienomis į jo kėdę atsisėdo ir nuomonės formuotoja Greta Meschino, kuri plaukų spalvą pakeitė pirmą kartą ir ypač džiaugiasi nauju savo įvaizdžiu. Daugiau apie pokyčius prasidedant pavasariui ir kaip jiems pasiruošti – iš G.Meschino ir K.Gigevič lūpų.

Ingos Sinkevičienės nuotr./G.Meschino ir K.Gigevič
Ingos Sinkevičienės nuotr./G.Meschino ir K.Gigevič

Šiltasis sezonas – geriausias metas atsinaujinti

Plaukų stilistas K.Gigevič neabejoja, kad pavasaris yra puikus metas atnaujinti plaukų išvaizdą ir į savo kasdienybę įlieti daugiau spalvų, gaivumo ar net prabangos.

„Pavasaris atneša daugiausiai pokyčių, nes šaltuoju laikotarpiu dažnai norisi tiesiog „pražiemoti“, susilieti su aplinka, o ateinant pavasariui trokštame atgyti kartu gamta. Tai pastebiu ir aš – jei įprastai prieš nuolatinių klienčių vizitus jau žinau, ko tikėtis ir galiu pasiruošti dažus, pavasarį to nedarau. Didžioji dalis pageidauja nors ir nebūtinai kardinalių, bet pokyčių, leisiančių šiltąjį sezoną pasitikti atsinaujinusioms“, – pasakoja K.Gigevič.

Ingos Sinkevičienės nuotr./G.Meschino ir K.Gigevič
Ingos Sinkevičienės nuotr./G.Meschino ir K.Gigevič

Jis pastebi, kad iš klienčių dažniau išgirsta lūkesčius nuosaikesniems pokyčiams – pageidaujama šviesesnių sruogelių, tonu šviesesnės ar tamsesnės spalvos, tačiau pasitaiko ir išties ekstremalių pokyčių. Jam yra tekę klientę iš tamsiaplaukės paversti šviesiaplauke ar net dažyti plaukus kone visomis vaivorykštės spalvomis.

Plaukus dažė pirmą kartą

Nuomonės formuotoja, „Wella Professionals“ ambasadorė G.Meschino pasakoja, kad į K.Gigevič kėdę ją atsisėsti paskatino noras pavasarį pasitikti gaiviai ir natūraliai atrodančiais plaukais, kurie buvo kiek pažeisti jos anksčiau naudotų priemonių.

Ingos Sinkevičienės nuotr./G.Meschino ir K.Gigevič
Ingos Sinkevičienės nuotr./G.Meschino ir K.Gigevič

„Paauglystėje labai norėjau dažyti plaukus, bet mama niekada neleido. Tiesa, vieną kartą leido nusidažyti vieną sruogelę violetine spalva nuplaunamais dažais – šis pokytis man buvo labai ekstremalus! Iki šios dienos niekada jų nedažiau, tik esu naudojusi plaukus šviesinantį purškalą, kuris nors ir suteikė momentinį gražų įvaizdį, juos kartu ir pažeidė“, – sako G.Meschino.

K.Gigevič nuomonės formuotojos plaukams suteikė vientisumo, o kruopščiai parinkti atspalviai sukūrė itin prabangiai atrodantį įspūdį. G.Meschino taip pat buvo kiek patrumpinti plaukai, suformuotas lengvai ataugusių kirpčiukų įvaizdis.

„Greta yra labai graži moteris, tad man norėjosi tik priduoti vientisumo, natūralumo, prabangos jos plaukų spalvai. Taip pat norėjosi neįpareigoti jos dažnai lankytis kirpykloje ir sukurti visas sąlygas plaukus lengvai ir greitai susitvarkyti namuose. Tai ir pavyko padaryti“, – apie nuveiktą darbą pasakoja K.Gigevič.

Prieš pokyčius – namų darbai

Plaukų stilistas K. Gigevič pasakoja, kad nors pavasaris ir yra tikras pokyčių metas, į juos nereikėtų nerti nutrūktgalviškai, o džiaugtis tobulu rezultatu padės atlikti namų darbai.

Ingos Sinkevičienės nuotr./G.Meschino
Ingos Sinkevičienės nuotr./G.Meschino

„Plaukų spalva gali ir pajauninti, ir pasendinti, gali išryškinti gražiausius žmogaus bruožus arba visiškai juos paslėpti. Patikrinti klientei tinkamus atspalvius gali plaukų meistras naudodamas paletes su dažytomis sruogelėmis, tačiau paeksperimentuoti galima ir namuose – tam puikiai užteks skirtingų spalvų drabužių ir veidrodžio. Pridėdami prie savęs skirtingo atspalvio apdarus puikiai matysite, kada atrodote geriausiai. Tai gali suteikti tinkamą kryptį su plaukų meistru renkantis norimą plaukų išvaizdą“, – pasakoja K.Gigevič.

Jis taip pat akcentuoja, kad nesvarbu, kaip puikiai būtų parinkta spalva, tik plaukų būklė užtikrins, kad pokyčiai jus tikrai džiugins.

„Tam, kad spalva atrodytų efektingai, svarbu turėti sveikus plaukus. Jei plaukai bus pažeisti, spalva neatrodys gražiai ir norimo efekto nebus pasiekta. Pasirūpinkite savo plaukais, pagerinkite jų būklę, o jei reikia, pasikonsultuokite su savo plaukų meistru“, – pavasario pokyčius planuojančioms pataria K.Gigevič.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius