Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Įkvėpta filmo „Barbė“ – kaip vilkėti pastelines spalvas vyrams

Neseniai kino teatro ekranuose pasirodęs Barbės filmas sukūrė tikrą audrą socialiniuose tinkluose ir internetuose ir uždirbo ne tik įspūdingą pinigų sumą (daugiau nei 1 milijardą JAV dolerių), tačiau ir sukūrė tikrą mados fenomeną, kuomet į filmo premjeras žiūrovai rinkosi vilkėdami drabužius, primenančius filmo herojų aprangą.
Pastelinės spalvos
Pastelinės spalvos / Instagramo nuotr.

Ir, nors dauguma žiūrovų, be abejo, buvo moterys, tačiau tai tikrai nereiškia, kad ir vyrai negali pasisemti aprangos idėjų iš šio filmo šiai ar kitoms vasaroms. Vieną pagrindinių filmo personažų – Keną – vaidinęs aktorius Ryanas Goslingas puikiai parodė, kaip tai galima padaryti, vilkėdamas pastelinių spalvų kostiumus filmo „Barbie“ premjerose.

Be abejo, tokie pasteliniai kostiumai puikiai tinka filmo premjeroms tuomet, kai esi žinomas aktorius, tačiau, ko gero, nebus taip lengvai pritaikomi ir praktiški kasdienėje aplinkoje paprastam mirtingajam. Tačiau pačią pastelinių spalvų idėją, kuomet viena iš aprangos dalių yra būtent tokio atspalvio, pritaikyti savo aprangoje galima kur kas lengviau.

Pasteliniai marškiniai ar marškinėliai

Ko gero, vienas universaliausių ir lengviausiai sukuriamų derinių yra su pastelinės spalvos marškiniais ar marškinėliais. Juos lengvai priderinsite tiek prie šviesių, tiek prie tamsių kelnių ar šortų, o apsivilkę švarką, savo ansambliui suteiksite papildomos elegancijos ir rafinuotumo. Pastelinių spalvų marškiniai dažniausiai būna siuvami iš lino, todėl jie puikiai tiks karštomis vasaros dienomis ir taps stilinga alternatyva jau kiek pabodusiems baltiems ar šviesiai mėlyniems marškiniams.

Pastelinės spalvos kelnės

Dar drąsesnis sprendimas – pastelinės spalvos kelnės. Tiesa, jas įsigyti, ko gero, bus kiek sunkiau nei marškinius, dėl mažesnės jų pasiūlos, tačiau tai tikrai nereiškia, kad su jomis nepavyks sukurti stilingai atrodančių ansamblių.

Jos visuomet atrodys stilingai, mūvimos kartu su baltais marškiniais ar marškinėliais, o, norėdami sukurti papildomo akcento, jas galite derinti kartu su juoda ar tamsiai mėlyna viršutine aprangos dalimi.

Pastaruoju atveju taip pat rekomenduojame rinktis ir tamsių spalvų batus ar sportinius batelius, tokiu būdu sukuriant harmoniją tarp viršutinės aprangos dalies ir avalynės.

Pastelinės spalvos švarkas

Dar vienas stilingas drabužis, kuris puikiai atrodys Smart Casual ar laisvalaikio aplinkoje, yra pastelinės spalvos švarkas. Šios spalvos švarkas suteiks jūsų ansambliams jaunatviškumo ir elegancijos, padės išreikšti savo asmeninį stilių ir, be abejonės, išsiskirti iš kitų švarkus vilkinčių vyrų.

Jį lengvai priderinsite prie šviesių spalvų kelnių bei tamsių ar šviesių marškinių ar marškinėlių. O visą ansamblį užbaikite elegantiškais loaferiais arba minimalistiniais odiniais sportiniais bateliais.

Pastelinės spalvos kostiumas

Na, ir pats drąsiausias sprendimas – pastelinės spalvos kostiumas, kuris, beje, taip pat yra ir universalus pasirinkimas, nes jį galite vilkėti tiek visą, tiek kiekvieną jo dalį – švarką ir kelnes – atskirai, tokiu būdu sukurdami gerokai daugiau stilingų ansamblių.

Dėl likusių aprangos dalių galvos sukti tikrai nereikės, nes čia visuomet puikiai derės baltos ar bet kurios kitos šviesios spalvos (ne tos pačios kaip kostiumas) marškiniai ir marškinėliai ir loaferiai arba odiniai sportiniai bateliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius