Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Išleistuvių stilius: kokio tipo suknelę rinktis ir kokie kiti galimi drabužių variantai?

Pavasariui, o kartu ir mokslo metams, einant į pabaigą, neišvengiamai artėja daug jaudulio kelianti abiturientų išleistuvių šventė. Atsakingas ir svarbus renginys, kuriuo užbaigiamas 12 metų trukęs kelias, žinoma, reikalauja ir ypatingo pasirengimo bei kruopštumo galvojant apie stilių.
Pasipuošusi mergina
Pasipuošusi mergina / 123RF.com nuotr.

Tokią dieną norisi atrodyti ypatingai, tačiau kartu unikaliai, pagerbiant mokyklos, su kuria atsisveikinama, tradicijas, išlaikant ir savitumo elementą, artimą braižą. Svarbu atkreipti dėmesį net į kelis aspektus vienu metu: apranga, aksesuarai ir avalynė atlieka svarbius vaidmenis ir kuria bendrą šventišką įvaizdį.

Kalbant apie išleistuvių aprangą, viena iš esminių taisyklių yra subtilumo išlaikymas. Turint omenyje progą, dėl kurios rengiamasi, polinkiai į kraštutinumus dažnai gali pasirodyti neskoningi ir iššaukiantys.

Suknelė

Be abejo, vienas dažniausių pasirinkimų merginoms, besiruošiančioms išleistuvėms, yra suknelė. Tiesa, tai – ir vienas sėkmingiausių variantų. Dera apsvarstyti pasirenkamų suknelių ilgius, siluetus, spalvinę paletę.

Keliai turėtų tapti žyma, nubrėžianti suknelės ilgį. Kitaip sakant, beveik tobulas ilgis išleistuvių suknelei yra keliai, taip pat šiek tiek aukščiau arba truputį žemiau jų. Derėtų vengti itin trumpų suknelių, nes toks įvaizdis gali pasirodyti vulgarus.

O žemę siekiančios suknelės irgi retai kada būna pasiteisinantis sprendimas. Jos dažnai kelia abiturientėms nepatogumų vien iš praktinių sumetimų, o ir konceptualiai tai gali pasirodyti kaip iš kito konteksto atklystantis drabužis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius