Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip dėvėti madingą grubią avalynę? Stilistės G.Kukštaitės patarimai

Šį sezoną „punk“ stilistika užvaldė ne tik mados podiumus, bet ir miesto gatves. Dideli, grubūs ir net šiek tiek įžūlūs auliniai batai grįžo su trenksmu ir užima kone svarbiausias pozicijas karščiausiųjų tendencijų sąraše.
Grubūs batai
Grubūs batai / Vida Press nuotr.

Dešimtojo dešimtmečio įkvėpta avalynė – nuo populiariųjų „Prada“ iki klasikinių „Doc Martens“ – patiks tik itin drąsioms ir mėgstančioms išskirti.

Tad kaip derinti šią pankiško stiliaus avalynę, jei norite atrodyti šiuolaikiškai ir stilingai?

Juoda spalva

Šiuos batus ypač lengva derinti, tad niekada neprašausite pasirinkusi juodos spalvos derinius. Dėvėkite juos prie odinių, platesnių ar madingų cargo stiliaus kelnių bei juodos spalvos švarkų, megztinių, džemperių ar paltų.

Aksesuarai

Grubiam pankiškam įvaizdžiui sukurti dėvėkite plačius vyriško kirpimo švarkus ir į pagalbą pasitelkite aksesuarus – tamsius akinius, plačius diržus bei grandines; jos šį sezoną dažniausiai segamos prie kelnių, dėvimos ant kaklo ar pasirenkami tokio stiliaus auskarai.

Ryškūs akcentai

Tačiau jei įvaizdyje norisi spalvų, raštų ar kitokių detalių, prie juodos spalvos dėvėkite ryškią palaidinę ar megztuką, pasirinkite neutralių žemės tonų spalvų galvos aksesuarus ar šalį.

Taip pat bet kokį drabužių derinį pagyvins rankinė – rinkitės įdomias formas, dėmesį atkreipiančias spalvas ir bendra visuma tikrai neatrodys tokia grubi.

Kontrasto principas

Pravartu žinoti ir tai, jog derinant bent du skirtingus aprangos stilius tarpusavyje, galima sukurti itin stilingų ir išskirtinių derinių. Prie grubios avalynės dėvėkite romantinio stiliaus sukneles, mini sijonus ar mamos stiliaus (mom – ang.) džinsus, taip įvaizdis bus suvaldytas, įdomus ir išraiškingas.

Pamirškite visas senas taisykles, jog prie klasikinės ar romantiškos suknelės dera tik aukštakulniai. Mada dabar skirta drąsioms ir eksperimentuoti mėgstančioms moterims!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius