-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išsirinkti kokybišką kosmetiką: svarbiausi dalykai, apie kuriuos nutyli gamintojai

Turėti sveiką ir gražią odą – įmanoma! Tereikia žinoti, kaip tinkamai ją prižiūrėti ir atsakingai pasirinkti kokybišką kosmetiką. Tačiau ne ką mažiau svarbu ir atidžiai skaityti kosmetikos sudėties aprašymus – žinant esmines taisykles galima išvengti dažniausiai pasitaikančių klaidų.
manilla seminaras
manilla seminaras

Apie ką vartotojams meluoja kosmetikos gamintojai? Į ką atkreipti dėmesį renkantis kosmetikos gaminį? Kokias esmines klaidas mes patys neretai esame linkę daryti? Atsakymus į visus šiuos klausimus Harmoningo grožio laboratorijoje pateikė gydytoja, kosmetikos gamybos specialistė ir natūralios kosmetikos prekės ženklo „Manilla“ įkūrėja Rūta Merkytė.

Jau tradicija tapę Harmoningos grožio laboratorijos seminarai spalio 10-ąją į „Kempinski“ viešbutį Vilniuje vėl subūrė savimi besirūpinančias moteris. Kiekviena dalyvė čia galėjo tapti kosmetikos eksperte – iš pirmo žvilgsnio sudėtingą informaciją R.Merkytė pateikė aiškiai ir suprantamai, negailėjo daug vertingų pavyzdžių.

„Seminarai skirti tam, kad po truputį supažindintume moteris su grožio mokslu, kosmetologija, taip pat – kasdiene rutina, kurios turėtų laikytis kiekvienas save mylintis žmogus“, – 15min sakė R.Merkytė.

Pasak jos, kosmetika turi didelę įtaką odos išvaizdai, todėl labai svarbu žinoti, kaip tinkamai ją pasirinkti, o renkantis – į ką atkreipti didžiausią dėmesį.

Daugiau apie spalio 10-ąją vykusį renginį, žiūrėkite videoreportaže.

VIDEO: Kaip išsirinkti kokybišką kosmetiką: apie ką nutyli gamintojai

Apie kitus Harmoningo grožio laboratorijos renginius informacijos ieškokite čia.

Kitas renginys Vilniuje, Grand Kempinski Hotel viešbutyje, įvyks gruodžio 5 d., kurio tema: „Pasimatymas su veidrodžiu - kas užrašyta mūsų veiduose“, seminaro vedėja Rūta Bužinskaitė. Bilietų ieškokite čia.

Daugiau informacijos apie šio renginių ciklo rėmėjus „Manilla“ rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius