-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip panevėžiečiai pirmą kartą metė svorį kupini energijos ir geros nuotaikos

Ne paslaptis, kad svorio metimas dažniausiai asocijuojasi su savęs kankinimu, bloga nuotaika ir energijos stoka. Taip anksčiau manė ir penkiasdešimt panevėžiečių, kurie savo nuomonę pakeitė, sudalyvavę sveikatinimo iššūkių projekte. Pasirodo, kad atsisveikinti su nepageidaujamais kilogramais galima be didelių pastangų, ugdant sveikesnius gyvenimo įpročius ir spinduliuojant optimizmu.
Kaip panevėžiečiai pirmą kartą metė svorį kupini energijos ir geros nuotaikos
Kaip panevėžiečiai pirmą kartą metė svorį kupini energijos ir geros nuotaikos / „ColonWell“ nuotr.

Iš kelių šimtų norinčiųjų dalyvauti „ColonWell“ iššūkių projekte Panevėžyje į pirmąjį etapą buvo kviečiami vos 50 atrinktųjų. Jų laukė informatyvi ir motyvuojanti „ColonWell“ kūrėjo, farmacininko, knygos apie sveiką žarnyną ir lieknėjimą autoriaus Manto Jakimavičiaus paskaita.

„ColonWell“ nuotr./Kaip panevėžiečiai pirmą kartą metė svorį kupini energijos ir geros nuotaikos
„ColonWell“ nuotr./Kaip panevėžiečiai pirmą kartą metė svorį kupini energijos ir geros nuotaikos

„Norite numesti svorio visam laikui? Ieškokite būdo, kuris nealina Jūsų organizmo, negadina nuotaikos, o atvirkščiai padeda jaustis geriau. Sveikatinimo iššūkių projektuose mes orientuojamės į sveikesnio gyvenimo įpročių ugdymą kartu su „ColonWell“. Šis produktas čia atlieka pagalbininko vaidmenį, nes suteikia sotumo jausmą ir padeda išvengti vakarinių persivalgymų, užkandžiavimų ar besaikio saldumynų vartojimo. Panevėžio projekte daug žmonių stebėjosi, kad svorį mesti iš tiesų gali būti lengva”, - apie lieknėjimo subtilybes pasakoja Mantas Jakimavičius.

58 metų medicinos atstovė Aušra: 7 kilogramus numečiau kupina energijos ir optimizmo

„Atėjau į projektą dėl visiškos betvarkės mano žarnyne, be to, svajojau atsikratyti perteklinių kilogramų. „ColonWell“ norėjau išbandyti seniai, tad vos išgirdus apie projekto atranką mano mieste, užsiregistravau. Neslėpsiu, bet pirmąją savaitę nejaučiau pagerėjimo, tačiau nepalūžau ir stengiausi uoliai laikytis instrukcijų.

Antrąją savaitę įvyko ilgai laukti pokyčiai: užsivedė žarnyno mechanizmas ir svoris pradėjo kristi. Ėmiau norėti gerti daugiau vandens, dingo potraukis saldumynams ir užkandžiams. Per projektą atsikračiau ilgai kankinusio vidurių užkietėjimo, pradėjau daug geriau miegoti ir numečiau net 7 kilogramus. Iš Iš 3XL dydžio perėjau į XL . Iki projekto buvau numetusi 10 kilogramų, tačiau tuomet save kankinau ir trūko jėgų. Tuo tarpu šio projekto metu svoris krito lengvai, buvau kupina energijos ir optimizmo.

Nežadu paleisti vadelių, tad toliau vartosiu „ColonWell“, aktyviai gyvensiu ir taip gražinsiu savo linijas. Džiaugiuosi, kad šiuo produktu susidomėjo ir mano vyras. Jam per mėnesį pavyko atsikratyti 4 kilogramų. Aplinkiniai pamatę mano pokyčius, negailėjo komplimentų. Kolegės sužinojusios mano paslaptį, pačios susigundė išbandyti. Jau abiejų rankų pirštų neužtektų suskaičiuoti, kiek daug žmonių pradėjo vartoti šį produktą, išgirdę mano sėkmės istoriją.“ Aušros patirtį galite pamatyti šiame video.

„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Aušra
„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Aušra

34 metų valstybės tarnautoja Justina: Numesti kilogramai labiausiai pasimatė ant veido ir pilvo

„Dalyvaudama projekte svajojau numesti po dviejų gimdymų priaugtus kilogramus. Pačiu projektu tikėjau, nes apie „ColonWell“ jau buvau girdėjusi iš draugių, bet niekaip nesiryždavau jo išbandyti. Jau pirmoje paskaitoje gavau daug naudingos informacijos apie sveiką gyvenseną iš pačio kūrėjo lūpų.

Praėjus savaitei, ėmiau jausti pirmuosius pokyčius, kuomet atsirado sotumo ir lengvumo jausmas organizme. Taip pat dingo poreikis užkandžiauti ir smaližiauti. Per projektą numečiau 3 kilogramus, kurie labiausiai pasimatė veido ir pilvo srityse. Taip pat kartu susitvarkė žarnyno veikla ir atsirado daug energijos.

Esu dėkinga projekto organizatoriams, nes jie suteikė galimybę ne tik išbandyti produktą, bet ir pakeisti gyvensenos įpročius. Planuoju toliau jį vartoti, maitintis sveikiau ir daugiau judėti. Smagu, kad kiti matydami mano rezultatus, susidomėjo šiuo produktu. Visiems rekomenduoju išbandyti „ColonWell“, laikantis rekomendacijų, ir pasitikti pokyčius.“ Justinos įspūdžius galite pamatyti čia.

„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Justina
„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Justina

41 metų pardavėja-kasininkė Jolanta: Svoriui krentant, dingo visos blogos mintys

„Po trijų gimdymų mano svoris užaugo iki aukštumų. Jaučiau, kad antsvoris ir su juo kylančios problemos, gramzdina mane į depresiją. Iš pradžių abejojau, ar eiti į projektą, tačiau aplinkiniai paskatino dalyvauti. Užteko vienos Manto Jakimavičiaus paskaitos, kad suprasčiau, jog atsiradau būtent ten, kur reikėjo. Jau po pirmos projekto savaitės pajaučiau energijos antplūdį, lengvumo pojūtį ir norą gerti vandenį.

Taip pat pasikeitė maitinimosi įpročiai, atsisakiau bulvių, saldumynų ir miltinių produktų. Iš pradžių buvo sunku, tačiau šiandien nė už ką nebenorėčiau grįžti į savo ankstesnę mitybą. Per projektą numečiau 7 kilogramus, kurie ypač išryškėjo ant juosmens, šlaunų ir veido. Svarbiausia, kad krentant svoriui, pabėgo visos blogos mintys ir išlindo pozityvumas. Anksčiau grįžusi iš darbo guldavau ant sofos, o dabar turiu jėgų nuveikti kažką naudingo.

Planuoju toliau vartoti produktą, nes noriu numesti dar 10 kilogramų. Smagu, kad mano pokyčius pastebėjo artimiausi žmonės. Sulaukiau daug klausimų, ar mano istorija yra tikra. Man labai malonu ne tik dalintis savo patirtimi, bet ir žiniomis, kurias gavau projekto paskaitų metu.” Jolantos patirtį galite stebėti šiame video.

„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Jolanta
„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Jolanta

Nesvarbu, kiek Jums metų ar kiek laiko kovojate su antsvoriu, niekada nevėlu atrasti kelią į sveikesnį gyvenimą. Sukurkite savo sėkmės istoriją ir džiaukitės rezultatais visam gyvenimui. Daugiau informacijos ir patarimų rasite www.colonwell.lt ar „ColonWell“ „Facebook’o“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius