Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokius drabužius dėti į lagaminą? 7 deriniai vasaros atostogoms

Ruošiatės kelionei ir vėl sukate galvą, ką įsidėti į lagaminą? Dažnai mėgstame pasiimti drabužių „visoms progoms“, tačiau dalis jų taip ir lieka nepaliesta. Dar blogiau, kai įsidedame, atrodytų, visko, bet pamirštame šį tą tikrai svarbaus. Tad štai jums trumpas atostogų lagamino gidas.
Lagaminas
Lagaminas / Fotolia nuotr.

Sekdami tokias stiliaus žvaigždes kaip Lucy Williams ar Karoline Dall, Whowhatwear.co.uk pasižvalgė po jų „Instagram“ paskyras ir sudarė trumpą vasaros atostogoms reikalingų drabužių ir jų derinių sąrašą. Kviečiame susipažinti ir juo pasinaudoti.

Bikinis + sujuosiama suknelė

Dar vienas būdas dėvėti sujuosiamą suknelę – kaip tai daro Karoline Dall. Palikite jį laisvą, besiplaikstantį vėjyje, kol einate karštu paplūdimiu smėliu, ir šiek tiek susijuoskite, kai nutarsite prisėsti viename paplūdimio barų.

A post shared by Karoline Dall (@karodall) on

Juostinis bikinio viršus + lininės kelnės

Imkite pavyzdį iš Lucy Williams. Dieną dėvėkite tokio pobūdžio bikinį su lininėmis kelnėmis, o vakarui pasiimkite šilkinę palaidinę ar kokią skraistę.

Kombinezonas + ryškios šlepetės

Jei per savo atostogas esate numačiusi ne tik gulėti paplūdimyje, bet ir pavaikštinėti, šį tą apžiūrėti, įsidėkite elegantišką, plono audinio ir daug vietos lagamine neužimantį kombinezoną, o prie jo – ryškias šlepetes, kurias, be abejonės, galėsite panaudoti ir prie kitų savo derinių.

Balti marškiniai + džinsinis sijonas

Kaip sofistikuotai atrodo Lisa Aiken, baltus lininius marškinius puikiai priderinusi prie bikinio ir juodo mini džinsinio sijono.

A post shared by Lisa Aiken (@lisa.aiken) on

Satino suknelė + išraiškingi auskarai

Nesvarbu, kur atostogaujate, slidaus satino suknelė yra privalomas drabužis palydint saulėlydžius. Masyvūs, išskirtiniai ar tiesiog išraiškingi auskarai atrodys puikiai! Jei nemėgstate tokių, pasiimkite tai, kas patinka – svarbiausia, kad pati gerai jaustumėtės.

A post shared by ZINA (@zinafashionvibe) on

Dryžuotas maudymosi kostiumėlis + džinsiniai šortai

Vienas geriausių derinių atostogoms! Dar prigriebkite savo mėgstamus akinius nuo saulės!

A post shared by Karoline Dall (@karodall) on

Ilga suknelė + basutės

Freddie Harrel žino, kad žavinga ilga suknelė gali praversti daugelyje situacijų. Ją galite vilkėti dieną, lygiai taip pat – ir vakare, tik pasidabinkite aksesuarais!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius