Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 13

Kuistukų fėja, kurią išgarsino „Emily in Paris“: ne Vilniuje ieškokite aukštosios mados lobių

„Geriausia, kas man galėjo nutikti, tai kad mane rudenį dėl etatų mažinimo atleido iš darbo“, – sako Augustė Barbora, šių aplinkybių paskatinta nusprendusi savarankiškai pragyventi iš perparduodamų „kuistukų“ lobynų. Ji yra tas žmogus, kuris dėvėtų drabužių parduotuvėse geba atrasti aukštosios mados „perliukų“, tačiau pabrėžia: ne sostinėje reikia jų ieškoti.
Augustė Barbora Budrienė
Augustė Barbora Budrienė / Asmeninio albumo nuotr.

Augustė Barbora save vadina lėtosios mados puoselėtoja ir profesionalia „šmutkininke“. Jos visas laikas iš esmės skiriamas šiai veiklai – rausimuisi „kuistukuose“, ieškant garsių dizainerių ar aukštosios mados prekių ženklų drabužių bei aksesuarų. Ir jų tikrai randa!

Kuistukų fėja pasivadinusi jauna moteris sutiko pasidalinti ne tik savo sėkmės istorija, bet ir kaip bei kur atranda tokių lobių. Ne paslaptis, kad dažnas, apsilankęs dėvėtų drabužių parduotuvėje, tik skėsteli rankomis: nieko gero nematau. Pasirodo, ne ten ieškome.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius