Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kviečiame išrinkti stilingiausią Lietuvos vyrą

Kovo 2–12 d. Vilniuje vyks antroji „Vyrų mados savaitė“. Kaip ir pernai, šiemet per ją bus renkamas stilingiausias Lietuvos vyras. Pernai juo tapo žymusis Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius. Šiais metais jis nėra nominuotas, o dėl stilingiausiojo titulo kovos net 29 Lietuvos vyrai, turintys išskirtinį stilių ir mados pojūtį. Naujienų portalas 15min kviečia skaitytojus atiduoti savo balsus.
Vyriško stiliaus detalė
Vyriško stiliaus detalė / Vida Press nuotr.

Stilingiausio Lietuvos vyro apdovanojimai vyks paskutinę „Vyrų mados savaitės“ dieną – kovo 12-ąją – kultūros bare „Kablys“. Tądien bus apdovanotas ne tik metų „Stilingiausiasis“, bet ir atskirų „Vyrų mados savaitės“ kurtų nominacijų laimėtojai.

Organizatoriai išskyrė šias kategorijas: „Klasikinio stiliaus“, „Modernios klasikos“, „Geriausio sceninio įvaizdžio“, „Stilingiausio bohemiečio“, „Pažabojusio tendencijas“, taip pat – projekto partnerio įsteigtą specialią „L'Officiel Mada“ nominaciją.

Visus 29 pretendentus – stilingiausius šalies verslo, mados ir meno sričių atstovus – metus stebėjo ir vertino bei šiems apdovanojimams nominavo vyrų stiliaus namai „Trend Wave“ ir tarptautinis mados žurnalas „L‘Officiel“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius