-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados entuziastų rojus – blusturgis: nuo prabangiausių prekių ženklų iki rankų darbo aksesuarų

Visame pasaulyje populiarėjanti tvaraus gyvenimo koncepcija sparčiai prigijo ir Lietuvoje. Gausėja renginių, skatinančių visuomenę įvairiais būdais tausoti aplinką, rinktis perdirbtas pakuotes, nepasiduoti vartotojiškumui ir kūrybiškai prikelti daiktus naujam gyvenimui. Tvarios mados iniciatyvą puoselėja ir vilniečių fašionistų itin pamėgtas savaitgalio blusturgis, kur kiekvieną sekmadienį susiburia visi norintys parduoti nebenešiojamus drabužius ir tie, kurie ieško unikalių stiliaus detalių savo įvaizdžiui, rašoma pranešime.
Blusturgis prekybos centre
Blusturgis prekybos centre / Pranešimo autorių nuotr.

„Mados industrija gręžiasi į tvarumą, ekologiją, atsakingą vartojimą. Anksčiau laikydavome norma, kad antrąkart tos pačios suknelės į renginį nebeužsivilksi, o šiandien nebemadinga ir nebeprotinga pirkti rūbą tik vienam kartui.

Blusturgio idėja — dalintis savo stiliaus perliukais, atradimais, kuriems nebeliko vietos savoje spintoje. Ir, žinoma, sutaupyti — plačiomis šypsenomis iš blusturgio išeina pirkėjai, įsigiję kažkieno mylėtą ir saugotą savo svajonių rankinę už keliskart mažesnę kainą”, — pasakoja viena iš renginio organizatorių Margarita Kazakevičienė.

Kiekvieną sekmadienį prekybos centro „G9” trečiame aukšte vykstančiame blusturgyje tarp įvairiausių stilingų drabužių galima rasti tokių prekės ženklų kaip „Louis Vuitton”, „Gucci”, „Karl Lagerfeld”, „Maxmara”, taip pat ir rankų darbo aksesuarų, drabužių vaikams, žaislų ir knygų.

Pranešimo autorių nuotr./Blusturgis prekybos centre
Pranešimo autorių nuotr./Blusturgis prekybos centre

Pasak blusturgio organizatorių, dalyvauti renginyje gali visi norintys: tereikia užpildyti elektroninę dalyvio formą ir sulaukti patvirtinimo. Tvarumą skatinantis savaitgalio blusturgis turi socialinę misiją — dalis dalyvio mokesčio, kuris prasideda nuo 9 eurų, skiriama gyvūnų prieglaudoms paremti.

„Džiaugiamės, kad kiekvieną sekmadienį blusturgyje apsilanko vis daugiau mados entuziastų, kuriems aktualūs tvaraus gyvenimo principai. Blusturgio idėja patikėjęs prekybos centras visiems renginio dalyviams siūlo nuolaidas prekybos centro maisto zonoje”, — pasakoja viena iš renginio organizatorių Simona Židonytė, kviesdama visus blusturgyje apsilankyti jau šį sekmadienį.

Pranešimo autorių nuotr./Blusturgis prekybos centre
Pranešimo autorių nuotr./Blusturgis prekybos centre

Savaitgalio blusturgis vyksta kiekvieną sekmadienį Vilniuje, Gedimino pr. 9, „G9” prekybos centro III aukšte nuo 12 iki 16 valandos. Įėjimas - nemokamas. Norintys prekiauti gali registruotis paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius