Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Megzta suknelė – viena madingiausių šį rudens sezoną

Vienas dalykas, kalbant apie drabužius, kuriam dauguma mūsų teikia prioritetą 2020-aisiais, tai – patogumas. Kaip sako whowhatwear.co.uk redaktorė Emma Spedding, sunku tiksliai prognozuoti, ką atneš ruduo, bet dėl vieno ji tikra – šį rudenį populiariausia suknelių tendencija taps megztos suknelės.
Mergina vilki megztą suknelę
Mergina vilki megztą suknelę / 123RF.com nuotr.

Prieš keletą metų prancūzų dizaineris Simonas Porte Jacquemusas išpopuliarino megztas sukneles didelėmis apykaklėmis ir skeltukais, o šį sezoną megztos suknelės yra madingesnės nei bet kada anksčiau.

Jos itin populiarios buvo jau ir šią vasarą – tai išduoda instagramas, o geriausia žinia ta, kad net vasarą dėvėtą suknelę galima pritaikyti rudenį.

Taigi kviečiame pasižiūrėti, kokios megztos suknelės madingos besibaigiantį vasaros ir ateinantį rudens sezoną, ir prie ko jas derinti.

Be rankovių

Ši smėlio spalvos suknelė be rankovių, derinama prie šlepečių per pirštą ir pintų aksesuarų, – išties puikus vasaros pasirinkimas. Tačiau tokią suknelę galėsite dėvėti ir rudenį, po ja pasivilkusios marškinėlius ilgomis rankovėmis arba golfą.

Ilgomis rankovėmis

Megzta suknelė ilgomis rankovėmis – tarsi jaukumo įsikūnijimas. Ji puikiai tinka ir prie vasarinių šlepečių, ir prie sportinių batelių, ir prie batų su auliukais.

Ilga, platesnė, vidutinio ilgio rankovėmis

Vidutinio ilgio rankoves turinti suknelė – puikus pasirinkimas, ieškančioms viduriuko. Kiek laisvesnė, ilga, puikiai deranti prie vasarinių šlepečių, bet tiksianti ir rudenį, kai kojoms prireiks uždaresnės avalynės.

Aukšta apykakle

Vidutinio ilgio megzta suknelė ilgomis rankovėmis aukšta apykakle – patogumas ir šiluma viename. Išsirenkate norimą spalvą, prisiderinate avalynę ir – voilà!

Kai bus šalčiau...

Puošni suknelė

Dažnai megztas sukneles įsivaizduojame labai žiemiškai. Tačiau tokia suknelė gali tapti ir puikia jūsų palydove keliaujant į renginį ar šventę.

Štai „Jacquemus“ geltonos suknelės ir braletės duetas atrodo išties neįprastai ir nekasdieniškai, o ir pats suknelės siluetas sako, kad tokio pobūdžio drabužį vilkėtumėte tik šventine proga.

Arba štai žavioji Grece Ghanem, pasipuošusi megzta juoda suknele ilgomis rankovėmis ir atvira nugara, kurios akcentu tapo kaklo papuošalas.

Tad, jei dar neturite, linkime ir jums atrasti savo megztą suknelę ir jaukiai ją dėvėti ateinantį sezoną!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius