Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nauja dizainerės R.Mackevičiūtės pavasario ir vasaros kolekcija – komfortą mėgstančiai moteriai

Dizainerė Rūta Mackevičiūtė, kurianti mados prekių ženklui „Coocoomos“, pristato naują 2021 m. pavasario ir vasaros kolekciją, skirtą komfortą mėgstančiai ir individualų stilių kuriančiai moteriai. Kolekcijoje vyrauja šviesūs balti tonai, laisvi, modernūs siluetai ir skirtingos tekstūros. „Šią vasarą ypač aktualūs megzti drabužiai ir jų deriniai su šilko, medvilnės, odos audiniais. Naujos kolekcijos drabužiai yra lengvai pritaikomi tiek laisvalaikiui, tiek darbuose“, – pranešime žiniasklaidai sako dizainerė.
„Coocoomos“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai
„Coocoomos“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai / 15min koliažas

Pavasario ir vasaros kolekcija sukurta moteriai, kuri vertina patogumą, kokybę ir ilgaamžiškumą. Joje gausu patogių, elegantiškų sportinio stiliaus drabužių su šiuolaikinės klasikos detalėmis.

„Tai šviesi ir kupina optimizmo kolekcija, joje daug baltų, pieno baltumo, šviesiai pilkų atspalvių. Daug skirtingų tekstūrų ir storių audinių derinių, kuriuos pasitelkus išgaunamas modernus ir konceptualus įvaizdis.

Kolekcija išsiskiria romantiškais, laisvais, monochrominiais siluetais. Sezono topas – megzti drabužiai – palaidinės, bliuzonai, megztiniai, skirtingų modelių kelnės ir, žinoma, megzta suknelė – tikrai patogi, elegantiška ir visiškai „must-have“ šią vasarą. Ji puikiai atrodo derinama prie grubaus pado aulinių batų, ilgaaulių ar vasariškų klumpių“, – pasakoja dizainerė R.Mackevičiūtė.

Kolekcijoje kuriamas laisvos ir stiprios moters įvaizdis, kuris atsispindi ir naujoje fotosesijoje.

„Šį kartą ilgai ieškojau tokios unikalios, smėlingos vietos, kur būtų perteikta pagrindinė kolekcijos idėja ir koloritas – stipru ir tvirta šalia trapu ir moteriška.

Kai nuvykome į fotosesijos vietą apžiūrėti dieną prieš tai, ten stipriai lijo, snigo ir buvo visiškas purvas, o kitą dieną jau švietė saulė ir buvo pliusinė temperatūra. Pas mus taip visada – vasaros kolekcijos drabužius fotografuojame kai +10 laipsnių, o žiemos paltus ir kašmyro drabužius – kai +27 laipsniai“, – sako dizainerė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius