Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujausios mokyklos mados tendencijos: kuo auti ir rengti moksleivius, kad būtų ir stilinga, ir patogu

Grįžimas į mokyklą visada yra jaudinantis metas ir vaikams, ir tėvams. Tai galimybė susitikti su draugais, įgyti naujų žinių ir atrasti aistrą. Tačiau norint visapusiškai mėgautis po atostogų mėnesiais, svarbu pasirūpinti tinkamu garderobu mokyklos koridoriams ir aktyviam laisvalaikiui. Mažiesiems mada - tai būdas išreikšti save ir pabrėžti savo individualumą, todėl verta pasidomėti naujausiomis drabužių ir avalynės tendencijomis, kurios šiemet karaliaus mokyklos koridoriuose.
Naujausios mokyklos mados tendencijos
Naujausios mokyklos mados tendencijos / 50style nuotr.

Vaikiški batai – mokyklinio derinio pagrindas

Avalynė neabejotinai yra vienas svarbiausių mokyklinės aprangos elementų. Batukai vaikams turi būti patogi ir padėti ne tik pakeliui į klasę, bet ir žaidimų, kūno kultūros pamokų ir kitos intensyvios veiklos metu. Tačiau idealūs vaikiški modeliai turi išsiskirti ne tik patogumu, bet ir puikia išvaizda. Laimei, tokie prekės ženklai kaip adidas, Nike, Puma ar Champion siūlo daugybę galimybių, pavyzdžiui, kedus inkariukus ir sportinius kirpimus.

  • Laisvalaikio modeliai

Klasikinio dizaino ir patikimos kokybės gerbėjai tikrai įvertins Champion vaikiškus batus. Šis gerai žinomas prekės ženklas siūlo jaunesniems modelius, kurie įkvėpimo semiasi iš suaugusiųjų avalynės linijų. Patvarūs ir stilingi, jie puikiai tinka kasdieniams, laisvalaikio deriniams. Užtenka paminėti tokius legendinius modelius kaip Champion Rebound, Nina ar Chiko, kurie yra prieinami įvairių spalvų. Tarp kitų laisvalaikio stiliaus pasiūlymų - Fila vaikiški batai, kuriuose modernumą puošia retro atspalvis, o dominuojanti spalva tai balta, tamsiai mėlyna ir raudona. Puma vaikiški kedai puikiai tinka jaunatviškai išvaizdai mokykloje. Apžiūrėk klasikinius baltos ir juodos spalvų Puma Carina kedus, platforminius Karmen Rebelle arba krepšinio įkvėptus Rebound Joy.

  • Patogumas kūno kultūros pamokose

Ar Tavo vaikas yra energijos ir kūrybiškumo ugnikalnis? Tada apžiūrėk Nike kedai vaikams. Prekės ženklas garsėja naujovėmis ir modernių technologijų naudojimu. Modeliai su kultiniu Swoosh ženklu sukurti specialiai dinamiškiems judesiams ir sportiniams iššūkiams, todėl jie puikiai susidoros su kasdieniais vaikų iššūkiais. Jauniausiems patiks dėl patogumo ir įdomaus dizaino, kuriuo, be kita ko, jie garsėja - tokios kolekcijos kaip Nike Air Max, Court Borough ar Md Valiant. Naujajame mokykliniame garderobe taip pat pravers adidas vaikiški batai, kuriuos Tavo mažylis avės ne tik prie sportinės aprangos, bet ir prie kasdienių derinių. Laukia spalvingi adidas Hoops, Racer, Tensaur Sport ar Breaknet linijų modeliai, kuriuose sportinė estetika puikiai dera su miesto tendencijomis. O jei ieškai ne universalių, bet specialiai jauniesiems futbolo gerbėjams sukurtų batų, atkreipk dėmesį į Umbro profesionalius futbolo batus ir uždarų patalpų kedus.

Vaikiški drabužiai - patogumas ir stilius kiekvieną dieną

Pasirinkus tinkamą avalynę, metas atkreipti dėmesį į mokyklinius drabužius. Marškinėliai, džemperiai, kelnės ir suknelės yra pagrindinė mokinio garderobo dalis, nepriklausomai nuo jo amžiaus. Juk visi šie elementai atlieka svarbų vaidmenį kuriant įvaizdį ir išreiškiant asmenybę, o tai šiuo laikotarpiu itin svarbu. Šį sezoną mokyklos tendencijose vyrauja patogūs ir laisvi kirpimai. Oversize džemperiai ir marškinėliai vaikams vis labiau populiarėja, nes suteikia judėjimo laisvę ir komfortą visą dieną. Verta pasirinkti marškinėlius ir džemperius vaikams su jų mėgstama grupe, animacinio filmuko personažu ar komiksu. Ką dėvėti apačioje? Stiliaus ir patogumo derinį siūlo tiek vaikiški jogeriai, tiek nemirtingi džinsai – ypač tie, kurių kirpimai įkvėpti 90-ųjų stiliaus. Vasarą pakeisk juos praktiškais šortais. Mergaičių deriniuose puikiai tiks ir iš mados neišeinančios tamprės. Spalva taip pat vaidina svarbų vaidmenį. Populiariausios spalvos - pasteliniai atspalviai, pavyzdžiui, pudros rožinė, mėtinė ar mėlyna, taip pat drąsesni tonai - raudona, oranžinė ar kobalto. Žinoma, visada verta investuoti į baltą, pilką ir juodą spalvą, tačiau svarbiausia, kad spalvos atitiktų individualius vaiko pageidavimus.

Grįžimas į mokyklą - tai puiki proga aprūpinti vaikus praktiškais ir stilingais deriniais. Kur jų ieškoti? Back to School? Geriausias drabužių, batų ir aksesuarų pasirinkimas į mokyklą yra „50 style“. Apsilankyk vienoje iš parduotuvių arba pirk internetu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius