Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parodos „Pelenė 2024“ metu buvo išrinkti Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos konkursų laureatai

LITEXPO parodos PELENĖ 2024 metu balandžio 12-13 dienomis vyko net du Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos Lietuvoje (KKAL) organizuojami konkursai. XIV-tas atviras Lietuvos kosmetikų ir kosmetologų konkursas ir II-as atviras Lietuvos kosmetikų ir kosmetologų masažo konkursas. Juose dalyvavo net 31 konkursantė – mokinės, studentės, profesionalios kosmetikės ir kosmetologės iš visos Lietuvos (Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Utenos, Alytaus, Elektrėnų, Panevėžio, Jonavos, Kėdainių, Rokiškio), rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Parodos „Pelenė 2024“ metu buvo išrinkti Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos konkursų laureatai
Parodos „Pelenė 2024“ metu buvo išrinkti Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos konkursų laureatai / Organizatorių nuotr.

XIV-to atviro Lietuvos kosmetikų ir kosmetologų konkurso laimėtojos jaunių kategorijoje:

I vieta Vaida Augustinavičienė (šv. Ignaco Lojolos kolegija, Kaunas), II vieta Giedrė Meškauskienė, III vietas – Inga Narbutė (VŠĮ Mokykla art of Beauty, Vilnius).

Profesionalų kategorijos prizininkės: I vieta - Evelina Zubiniuk (Vilnius), II vieta – Kristina Žilinskaitė (Vilnius), III vieta – Laura Balčiūtė (Vilnius).

Organizatorių nuotr./Parodos „Pelenė 2024“ metu buvo išrinkti Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos konkursų laureatai
Organizatorių nuotr./Parodos „Pelenė 2024“ metu buvo išrinkti Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos konkursų laureatai

II-o atviro Lietuvos kosmetikų ir kosmetologų masažo konkurso laimėtojos jaunių kategorijoje:

I – vieta Martyna Revuckaitė (Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras, Kaunas), II vieta – Auksė Gumbrevičienė, (Elektrėnų profesinio mokymo centras), III vieta – Indrė Draudvilaitė (SMK aukštoji mokykla, Kaunas).

Organizatorių nuotr./Parodos „Pelenė 2024“ metu buvo išrinkti Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos konkursų laureatai
Organizatorių nuotr./Parodos „Pelenė 2024“ metu buvo išrinkti Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos konkursų laureatai

Profesionalų kategorijoje:

I vieta – Viktorija Paukštienė (Vilnius), II vieta – Barbara Lapienė (Rokiškis), III vieta – Laura Urbanaitė (Vilnius).

Dalyvės buvo apdovanotos MB Ispado akademija, MB Sveikos odos institutas, MB Dorama LT, Editos Gečevskos Masažo meistriškumo mokyklos ir kitų rėmėjų dovanomis.

Kosmetikų ir kosmetologų asociacija konkursais ir kitais organizuojamais renginiais atkreipia dėmesį į grožio rinkos aktualijas ir kvalifikuotų grožio paslaugas teikiančių specialistų poreikį. Todėl balandžio 13 d. taip pat įvyko ir išskirtinis renginys KOSMETOLOGIJA ATVIRAI, kuriame kartu su gydytojais, mokslininkais, tyrėjais, kosmetinių priemonių gamintojais ir kosmetologijos srities specialistais buvo diskutuota apie grožio procedūrų poveikį, akcentuojant esminį principą - svarbiausia yra padėti, nepakenkti.

Pagrindiniai Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos Lietuvoje (KKAL) tikslai yra ne tik populiarinti šias profesijas, bet ir diskutuoti dar studijų metu iškilusiais klausimais, skatinti kritinį būsimųjų specialistų mąstymą, kviesti tapti bendrų interesų siekiančios bendruomenės dalimi. KKAL kviečia kvalifikuotus kosmetologijos srities specialistus ir juos ruošiančias mokymo įstaigas, kosmetikos produktų ir priemonių gamintojus ir pardavėjus ir kitų sričių atstovus kurti tvarią ir skaidrią kosmetologijos ateitį:

1. Aiškiai ir atvirai pateikti aparatinių procedūrų bei kosmetikos produktų sudėtinių dalių veikimo mechanizmus ir jų sąlygojamus pokyčius organizme trumpalaikėje ir ilgalaikėje perspektyvoje.

2. Pasverti galimas rizikas renkantis grožio procedūras, ir atvirkščiai – atsikratyti nepagrįstų baimių dėl moksliškai patikrintų ir efektyvių grožio procedūrų bei atlikti jas remiantis rekomendaciniais algoritmais.

3. Vengti nebūtinų ar perteklinių procedūrų bei kosmetikos produktų – „daugiau yra mažiau“.

4. Formuoti sveiką požiūrį į odos priežiūrą ir kūno grožį, pasitelkiant ne tik naujausias technologijas ir individualizuotas kosmetines priemones, bet ir sveikos gyvensenos principus.

Kosmetikų ir kosmetologų asociacijos Lietuvoje (KKAL) nariais, rėmėjais, partneriais gali tapti fiziniai ir juridiniai asmenys. Daugiau informacijos apie KKAL veiklą rasite čia: https://kkal.lt/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius