Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paryžiaus podiumo vertas madų šou: Juozas Statkevičius pristatė prancūziška elegancija dvelkiančią kolekciją

Gruodžio 8-oji – ypatinga dienos Lietuvos mados padangėje, mados korifėjus Juozas Statkevičius sostinėje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“ įspūdingai pristatė savo naująją kolekcija, kuri susirinkusius apgaubė šiluma ir pakylėjo, nes tai – „Pavasario/Vasaros 2024“ kolekcija.

Pavasaris bus ryškus ir spalvotas – skelbė podiumu žygiuojantys Juozo Statkevičiaus modeliai. Juoda elegancija pradėjusi sruventi kolekcija pamažu ryškėjo ir juodus siluetus pakeitė ryškiai rožiniai, žaismingai pereinantys į neįpareigojančius dryželius ir įmantriai supintus raukinius.

Kolekcijoje buvo juntamas tikras pavasario žydėjimas ir gyvenimo džiaugsmas – spalvos liejosi tarsi šventinis kokteilis nuo švelnios pavasarinės žalsvos iki vaiskios dangaus žydros, drąsios raudonos ir įmantrių rytietiškų raštų.

Klostės, didelės pridėtinės kišenės, kutai – detalių meistras jomis žaidžia subtiliai ir išgauna įvairias norimas formas. Ir, žinoma, skrybėlės bei ilgos pirštinės, be kurių neįsivaizduojama aukštoji mada ir J.Statkevičiaus kūryba. Orevurar!

Kviečiame pasinerti į šią šventę ir mėgautis reginiu žemiau esančioje nuotraukų galerijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius