Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiuje pristatyta „Chanel“ aukštosios mados kolekcija – bohemiško stiliaus vestuvėms

Antradienį, vykstant Paryžiaus aukštosios mados savaitei, tradiciškai Didžiuosiuose rūmuose (angl. Grand Paleis) mados namai „Chanel“ pristatė 2021 m. pavasario ir vasaros aukštosios mados kolekciją, kviečiančią nusikelti į jaukią vestuvių ar šeimos šventę Pietų Prancūzijoje.

Naujausią prancūzų mados namų kolekciją sudaro 32 modeliai, tarp jų – puošnios suknelės, pūsti tiulio ir ilgi raukiniais dekoruoti sijonai, tvido kostiumai, karoliukais siuvinėtų švarkų, kelnių ir palaidinių deriniai ir galiausiai – nuotakos suknelė.

„Chanel“ kūrybos vadovė Virginie Viard, kaip rašo vogue.com, sakė, kad tai – ne įprastos puošnios vestuvės, kokių būtų galima tikėtis iš Paryžiaus aukštosios mados kolekcijos, o labiau bohemiško stiliaus vestuvės ar šeimos šventė kaime nei „Ritz“ viešbutyje.

Kad atspindėtų vestuvių, vykstančių Pietų Prancūzijoje, žavesį, Didieji rūmai buvo atitinkamai transformuoti – podiumą įrėmino didžiulės arkos, perpintos žaluma ir gėlėmis, visoje erdvėje buvo iškabintos jaukumą kuriančios lemputės, išrikiuotos medinės kėdės, skirtos kviestiniams kolekcijos svečiams, o modelių galvas puošė gėlių vainikai.

VIDEO: Didžiuosiuose rūmuose Paryžiuje „Chanel“ pristatė 2021 m. pavasario ir vasaros aukštosios mados kolekciją

Kolekcijos pristatymo vaizdo įraše matyti, kad susirinkę svečiai sėdi išlaikydami saugų atstumą. Tarp jų – aktorės Penelope Cruz, Marion Cotillard ir Vanessa Paradis, taip pat Charlotte Casiraghi – Hanoverio princesės Caroline ir Stefano Casiraghi dukra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius