Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Prancūzių žiemos stiliaus perliukai: kaip atrodyti stilingai ir nesušalti?

Prancūzės tiesiog apdovanotos tuo lengvumu ir paprastumu pajausti stilių ir atrodyti neįtikėtinai patraukliai. Jos jau savaime – nuo makiažo iki pasirinkimo, ką rengtis šiandien, sužavi savo galutiniu įvaizdžiu.
Paltas
Paltas / Shutterstock nuotr.

Tai ypač aktualu žiemą, kai atrodyti mielai ir stilingai gali būti itin sudėtinga užduotis. Net ir esant minusinei temperatūrai prancūzės žiba elegancija visiškai nesivaržydamos, rašoma whowhatwear.co.uk. Tad kur jų paslaptis?

Prancūzės paprastai investuoja į kelis gerus daiktus per sezoną, pirmenybę teikdamos laikui nepavaldžioms prekėms, o ne tendencijoms. Gerai sukirptas paltas, ilgalaikių, patvarių ir gerai krintančių audinių pasirinkimas – tai tik kelios detalės. Tad ką rinktis, kad neprašautumėte šaltuoju sezonu?

Ilgas paltas

Šis pasirinkimas tobulas visais laikais – pritaikyti nesunku, atrodo elegantiškai, o šaltuoju sezonu dar ir šildo. Be to, tokio kirpimo paltas tinka tiek prie kasdienės dieninės aprangos, tiek prie puošnesnių drabužių.

Atsakymas – sluoksniavimas

Prancūzės žino, kad žiemos drabužiai turėtų būti sluoksniuojami. Po paltu apsivilkus marškinėlius ilgomis rankovėmis ir po jais dar vienus, visada galėsite pakeisti pirminį savo įvaizdį, kai tik įeisite vidun.

Shutterstock nuotr./Paltas
Shutterstock nuotr./Paltas

Stilingos pirštinės

Puikiausiai suprantama, kad jos gali tapti cinkeliu ant įvaizdžio torto! Pirštinės yra ne tik funkcionalios. Jos taip pat suteikia rankoms (dažnai pamirštamą, bet labai reikalingą) apsaugą nuo UV spindulių. Be to, jos padeda išlaikyti švarias rankas viešose vietose.

123RF.com nuotr./Juodos odinės pirštinės
123RF.com nuotr./Juodos odinės pirštinės
Shutterstock nuotr./Gatvės stilius
Shutterstock nuotr./Gatvės stilius

Ilgi batai iki kelių

Na, čia nėra ką ir pridurti, kadangi tokie batai tapę kone tikra klasika. Atraskite tokį modelį, kuris jus pakylės į stiliaus viršūnę ir tiks prie turimos jūsų aprangos.

123RF.com nuotr./Gatvės stilius
123RF.com nuotr./Gatvės stilius

Vilnos kelnės

Jau minėjome, kad prancūzės skiria daug dėmesio kokybiškiems audiniams. Vilnos kelnės žiemą – puikus pasirinkimas. Puošiatės? Apsiaukite batus su pakulne ir kašmyro megztinį.

Shutterstock nuotr./Stilius
Shutterstock nuotr./Stilius

Džemperio tipo suknelė

Prancūzės niekada neaukoja stiliaus dėl praktiškumo. Džemperio tipo suknelė atrodo puošniai, nors ir nėra įmantri, tad priderinti galėsite visad.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje