-65% metinei prenumeratai! Išskirtinis pasiūlymas.
Išbandyti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prancūzų aktorė Juliette Binoche: „Niekada nesijaučiau esanti graži“

Vieną žymiausių prancūzų aktorių, vaidinusią tokiuose filmuose kaip „Anglas ligonis“ (už jį aktorė apdovanota „Oskaru“), „Šokoladas“, „Tūkstantį kartų labanakt“, „Paryžius“ ir daugelyje kitų, galima priskirti prie tų moterų, kurioms laikas nėra priešas. Jai – 53-eji, bet aktorė puikiai atrodo. Ir atvirai dalijasi, kas padeda tokiai išlikti.
Juliette Binoche
Juliette Binoche / Vida Press nuotr.

Sakoma, kad grožis – skonio reikalas, tad dėl jo nesiginčijama. Kad ir kaip būtų, J.Binoche – išties žavi moteris, turinti savito žaismingumo. Kiek keista girdėti aktorės žodžius, kad ji niekada nesijautė esanti graži.

„Niekada nesijaučiau esanti graži. Tikrai niekada. Žinau, kad galiu keisti savo įvaizdį, bet niekada taip nemaniau“, – yra sakiusi J.Binoche.

Ne paslaptis, kad žymioji prancūzė yra buvusi prekių ženklo „Lancôme“ veidas – reklamavo kvepalus „Poême“.

Kartą ji prasitarė, kad naudoja puikiai veido odą nuo senatvės saugantį kremą „Regenére“ su kolageno molekulėmis.

„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Juliette Binoche
„Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr./Juliette Binoche

J.Binoche juokiasi iš žmonių, teikiančių ypatingos reikšmės prancūzių stiliui. Pasak aktorės, jis tiesiog neišvengiamas, nes tai būdinga Prancūzijai. „Mes jo apsupti, užaugame su juo, todėl tai ir tampa mūsų gyvenimo dalimi“, – vogue.com.au yra sakiusi J.Binoche. Su šiuo portalu ji pasidalijo ir savo mintimis apie grožį ir stilių.

– Ką ryte darote pirmiausia?

Pirmą vietą grožio triukų sąraše užima vanduo!

– Geriausias dalykas pradėti dieną yra pozityvios mintys ir jausmai. Tikėjimas, kad pats gyvenimas pasirūpins viskuo, ką turiu padaryti, kad neprivalau visko padaryti pati.

Ryte turiu išgerti daugybę homeopatinių vaistų, nes daug keliauju. Tikiu, kad jie padeda sutelkti energiją ir gerai jaustis fiziškai.

– Kaip rūpinatės savo oda?

– Mėgstu eterinius aliejus. Turiu specialų receptą – arganų aliejų maišau su keliais lašeliais rožių, pipirmėčių ir levandų eterinių aliejais, šiuo mišiniu lepinu savo odą prieš tepdama ją kremu.

– Koks jūsų pagrindinis grožio triukas?

– Tai gali skambėti juokingai, bet pirmą vietą grožio triukų sąraše užima vanduo! Geriu daug vandens. Tai pats lengviausias būdas gerai, lengvai jaustis.

– Kaip manote, ar mada sensta?

– Manau, kada mada yra tai, kaip tu ją supranti. Su laiku ateina tam tikra malonė ir garbė, kuri gali ateiti tik su patirtimi. Galite pasirinkti savo laisvę, tai, kas jums svarbu arba nesvarbu. Kai suprasite, kad jaunystė yra daugiau jausmas, o ne tai, kaip atrodote, tai išlaisvins jus nuo suvokimo, kas turėtų būti mada.

– Ar yra kas nors, ko niekada nedėvėtumėte?

– Kaip aktorė stengiuosi nesmerkti savo dėvimų drabužių, nes jie reikalingi tam tikram vaidmeniui pabrėžti. Įprastai gyvenime nepatinka dėvėti pernelyg aptemptus drabužius, tikriausiai todėl, kad mėgstu laisvės ir lengvumo jausmą.

– Kokio vieno dalyko žmonės apie jus nežino?

– Man sunku žinoti, ką žmonės žino ir ko ne. Kuo daugiau skirtingų vaidmenų atlieku, tuo labiau manau, kad visi esame vienodi. Visiems tenka praeiti daug svarbių dalykų savo gyvenime: išsiskyrimą, išdavystę, susitaikymą, meilę.

Mano didelė paslaptis yra leisti sau nebūti atskirtai ar nesijausti atskirtai ne tik nuo žmonių, bet ir nuo gamtos: uolų, augalų, gyvūnų, ir, žinoma, žvaigždžių!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius