Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Proporcingos lūpos: gydytoja apie korekcijas užpildais ir natūralaus efekto tendenciją

Lūpų korekcijos šiandien populiarėja taip greitai, jog kalbama, kad greitai taps tokiomis pat įprastomis procedūromis kaip veido valymas ar plaukų dažymas. Skirtumas tik, kad anksčiau lūpų korekcijos buvo siejamos tik su išraiškingu, visiems akivaizdžiu rezultatu, o šiandien ieškoma būdų, kaip pasiekti kuo natūralesnio, individualiai veidui pritaikyto efekto.
Makiažas
Makiažas / 123RF.com nuotr.

Kuo toliau, tuo sudėtingiau bus pasakyti, kiek moterų lūpų korekcijoms jau ryžosi, nes gerai atliktas specialisto darbas su pasirinktu minkštu kokybišku preparatu yra bene nepastebimas ir nekrenta į akis, jei atitinka veido proporcijas. Ne per didelės, ne per mažos, ne per plonos, ne per storos, ir, svarbiausia, nepastebimos – toks yra šiandieninės modernios moters lūkestis.

Apie tai, kaip siekiama tobulos lūpų proporcijos ir netgi kaip išlaikyti savitą jų charakteringą netobulumą pirmojoje projekto „Daugiau grožio“ laidoje kalbasi „Nordclinic“ gydytoja dermatovenerologė Aušrinė Ramanauskaitė ir mados prekės ženklo „InAvati“ sklaidos Lietuvoje ir užsienyje vadovė Meda Jonaitytė.

Gydytoja sako, kad lūpų korekcijoms ryžtasi dvejopo tipo moterys: jaunesnės dažniausiai tikisi esmingo jų tūrio pokyčio, nes siekia būti seksualesnės ir ryškesnės, o vyresnės pageidauja subtilių korekcijų: prarastų jaunatviškų bruožų atkūrimo, lūpų srities raukšlelių lyginimo, varginančio lūpų sausumo gydymo.

„Lūpų tūris pradeda mažėti apie 30-tus gyvenimo metus, tokiame amžiuje moterys pradeda pastebėti pirmuosius senėjimo požymius. Iš pradžių atsiranda lūpų sausumas, vėliau lūpos pradeda nebetekti tūrio, jose ima mažėti elastino, kolageno, haliurono“, – sakė A.Ramanauskaitė.

Dėl šios priežasties norisi joms grąžinti jaunatvišką, sveiką išvaizdą – suteikti drėgmės, putlumo, paryškinti kontūrą, spalvą, sumažinti raukšleles lūpų srityje, mažinti išryškėjusias „marionetės linijas“, tempiančios lūpas žemyn ir sukuriančios liūdno ar pikto veido mimiką.

„Galime pasidžiaugti, kad mada per daug akcentuoti lūpas traukiasi – moterys vis dažniau kreipiasi norėdamos kuo natūralesnio įvaizdžio, nori, kad kiti nesuprastų, kas joms buvo daryta, tačiau manytų – ji kažkaip pasikeitusi, atrodo gerai, atrodo pailsėjusi“, – pasakojo pašnekovė.

Pasak jos, vaizdas, kurį matysime veidrodyje, priklauso ir nuo kliento norų, ir nuo gydytojų estetikos pojūčio – kas tinka ir patinka vienam, nebūtinai tiks ir patiks kitam, todėl labai svarbu pasirinkti profesionalų specialistą.

Pasak gydytojos dermatologės, haliurono injekcijomis galima pasiekti skirtingų rezultatų – kai kuriais atvejais lūpos tiesiog bus sudrėkintos iš vidaus, tačiau norint jas galima ir gerokai padidinti, tiesa, gydytoja atkreipia dėmesį, kad toli gražu ne visoms tinka itin didelės lūpos ir pataria atsižvelgti į tendencijas, o dar geriau – lūpų tūrį didinti palaipsniui, pradedant nuo mažiau.

„Procedūra neskausminga, atlikti ją galima labai greit. Ir nors pradžioje būna baimės – nėra taip baisu, kaip gali atrodyti“, – tikino A.Ramanauskaitė.

Laidą pristato Laboratoires FILLMED su projektu #GražiųLūpųMėnuo. Visą birželio mėnesį su specialiai lūpoms sukurtu naujuoju LIPS SOFT užpildu daugelyje šalies klinikų taikomos specialios kainos lūpų ir lūpų srities korekcijoms, kuriomis siekiama sukurti švelnų ir natūralų lūpų pagražinimo efektą.

Visą laidą žiūrėkite čia:

VIDEO: Nauja estetinės medicinos tendencija – subtilios, natūralios lūpų korekcijos hialiurono užpildais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius