Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalin tamsius atspalvius: 8 nagų spalvos, kurias būtina išbandyti šį pavasarį

Vienas iš paprasčiausių ir piniginei draugiškiausių būdų pakeisti savo išvaizdą atėjus naujam sezonui yra naujoviškas manikiūras. Šaltesniais mėnesiais niekuomet neprašausime nagus nusidažydami juoda, tamsiai raudona ar mėlyna spalvomis. Vis dėlto pavasaris prašyte prašo šviesesnės nagų lako paletės.
Spalvotas manikiūras
Spalvotas manikiūras / 123RF.com nuotr.

Nuo raudonos, maišytos su oranžine, iki rožinės, primenančios kramtomąją gumą. Tai tik pora atspalvių, kuriais šį pavasarį tinklalapis „Who What Wear“ rekomenduoja papuošti savo nagus.

Žemiau pateikiame visą sąrašą pasirinkimų, kurie šiuo metų laiku grožio salonuose – kaip niekad populiarūs.

123RF.com nuotr./Spalvotas manikiūras
123RF.com nuotr./Spalvotas manikiūras

1. Raudona kaip pomidoras

Nors raudonas nagų lakas puikiai atrodo ištisus metus, tam, jog pavasarį rezultatas būtų ryškesnis ir „sultingesnis“, ieškokite raudonos su oranžiniu atspalviu.

2. Skaidri alyvinė

Alyvinė spalva pastaruoju metu tapo kaip niekad populiari. Ji ne tik dominuoja mūsų drabužių spintose, bet ir puošia stilingų moterų rankas. Šį sezoną alyvinei spalvai būdingas skaidrus, beveik dūminis atspalvis. Jis šiam tradiciniam pasteliniam atspalviui suteikia pavasarišką rafinuotumo jausmą.

3. Balta kaip pienas

Praėjusiais metais į madą grįžo skaidrūs nagai baltu atspalviu, primenančiu pieną. Ši tendencija nerodo jokių išnykimo ženklų ir 2024-ųjų pavasarį.

4. Ryškiai žalia (matcha)

Šis pasirinkimas yra, ko gero, labiausiai skaldantis mūsų pavasarinių spalvų gamoje. Visgi ryškūs žalios spalvos atspalviai patraukia vis daugiau mados žmonių. Norėdami, kad nagų įvaizdis būtų aukščiausios klasės, venkite žaliosios citrinos atspalvio. Vietoje to, ieškokite matcha ar pistacijų spalvos tonų.

5. Rožinė kaip kramtomoji guma

Ryškiai rožinė spalva į madą sugrįžta kiekvieną pavasarį. Jei dėvėti tokio atspalvio drabužius per daug baugina, į savo įvaizdį rožinę įterpkite bent per manikiūrą.

6. Geltona kaip sviestas

Vienas iš žaviausių pavasario ženklų yra nuostabūs geltoni narcizai, puošiantys mūsų žaliąsias erdves. Pagarbinkite šią gėlę nagus nusidažydami geltona kaip sviestas spalva. Ji – labiau prislopinta nei žvilganti.

7. Chrominė

Kalbant apie pavasarines nagų spalvas, su chrominiu užbaigimu puikiai atrodo viskas. Mums ypač patinka šalavijo atspalvio chromuoti nagai, bet ne ką prastesnis yra ir klasikinis įvaizdis su neutralia rožine spalva.

8. Oranžinė

Ryškiai oranžiniai nagai yra šiltųjų mėnesių, ypač atostogų, sinonimas. Net jei ir nesiruošiate iškeliauti į kokią nors egzotišką vietovę, suteikdami nagams šiek tiek oranžinės spalvos, tikrai praskaidrinsite sau pavasarį, praleistą namuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius