Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Stiliaus konsultanto verdiktas: 7 stilingiausi vidurvasario vyrai

Praėjęs liepos mėnuo buvo dosnus ne tik saulės šiluma ir karštais orais, bet ir stilingais ansambliais pasipuošusiais vyrais. Nuo minimalistinės juodos ir baltos iki klasikinio kostiumo ir ryškių raštų – geriausiai besirengiantys pasaulio vyrai tikrai nepašykštėjo puikių aprangos derinių, kuriuos nesunkiai sau pritaikyti gali ir kiekvienas Lietuvos vyras.
Davidas Beckhamas, Ericas Rutherfordas, Dwayne'as Johnsonas
Davidas Beckhamas, Ericas Rutherfordas, Dwayne'as Johnsonas / Vida Press nuotr.

Davidas Beckhamas

Davidas Beckhamas karštą vasaros dieną šį kartą pasirinko klasikinę juodos ir baltos spalvų kombinaciją. Minimalistiniai, tinkamo dydžio drabužiai, žinoma, įspūdingo derinio nesukuria, tačiau puikiai dera tarpusavyje, atrodo paprastai, bet stilingai.

Vida Press nuotr./Davidas Beckhamas
Vida Press nuotr./Davidas Beckhamas

Ericas Rutherfordas

O štai visiškai priešingas Erico Rutherfordo derinys – šviesiai rudos spalvos vasarinis kostiumas ir ryškūs, raštuoti, kubietiško stiliaus marškiniai su ant pečių nugulančia apykakle – šį vasaros sezoną yra ypač populiarūs ir madingi. Tokia kombinacija – puikus pasirinkimas griežto aprangos kodo neturinčiam renginiui ar vakarui pajūrio restorane. Tokiu deriniu ne tik išsiskirsite iš kitų, bet ir pademonstruosite savo išprusimą vyrų mados srityje.

Vida Press nuotr./Ericas Rutherfordas
Vida Press nuotr./Ericas Rutherfordas

Benedictas Cumberbatchas

Liepą vyko vienas keturių svarbiausių – Vimbldono – teniso turnyras, kuriame, kaip ir kiekvienais metais, netrūko stilingai apsirengusių įžymybių. Viena jų – Benedictas Cumberbatchas, kuris šiais metais vilkėjo puikiai jam tinkantį vasarinį smėlio spalvos kostiumą, suderintą su šviesiai mėlynais marškiniais ir retai sutinkamu vyrišku aksesuaru – skrybėle, kuri ne tik apsaugo nuo plieskiančios saulės, bet ir sukuria papildomą akcentą.

Vida Press nuotr./Benedictas Cumberbatchas
Vida Press nuotr./Benedictas Cumberbatchas

Oliveris Cheshire'as

Misteris Oliveris Cheshire'as (nuotraukoje – kairėje) demonstruoja labiau kasdienį, tačiau lygiai taip pat vasarai tinkantį universalų derinį, kuriame galima pamatyti puikiai priderintus baltus batus – sprendimas, kurį kartais bando padaryti Lietuvos vyrai per savo vestuves, deja, jiems tai beveik niekada nepavyksta. O.Cheshire'o derinį užbaigia lengvi, šviesiai mėlyni lininiai marškiniai ir žalsvo atspalvio laisvalaikio švarkas, kuris praverčia vėsiais vasaros vakarais.

Pierce'as Brosnanas

Sveiki atvykę į Los Andželo oro uostą, kur Pierce'as Brosnanas demonstruoja, kaip reikėtų rengtis skrendant lėktuvu. Idealiai gulantis švarkas – yra, skirtingi marškinių ir švarko raštai – yra, idealaus ilgio švarko ir marškinių rankovės – taip pat yra. Ponios ir ponai, štai taip turėtų atrodyti švarkas, dėvimas vyro. Įsidėmėkite ir nepamirškite.

Vida Press nuotr./Pierce'as Brosnanas
Vida Press nuotr./Pierce'as Brosnanas

Dwayne'as Johnsonas

Pamenate aukščiau buvusią juodos ir baltos D.Beckhamo kombinaciją? Štai kitas – labiau išsiskiriantis – variantas. Dwayne'as Johnsonas tarpusavyje suderina šias dvi klasikines spalvas su šiuo metu ypač populiariais kubietiško modelio marškiniais, margintais havajietiškais raštais. Juodos kelnės ir balti sportiniai bateliai sujungia visas aprangos dalis į stilingai ir vasariškai atrodantį derinį.

Vida Press nuotr./Dwayne'as Johnsonas
Vida Press nuotr./Dwayne'as Johnsonas

Luke'as Evansas

Misteris Luke'as Evansas šiemet taip pat buvo pastebėtas Vimbldono turnyre. Na, čia turbūt nieko keista, nes nepastebėti taip apsirengusio vyro, ko gero, nelabai ir įmanoma. Tobulai parinkti ir suderinti drabužiai bei jų spalvos sukuria stilingai ir vasariškai atrodantį ansamblį, kuriuo pasipuošti galima ne tik vykstant į teniso turnyrą, bet ir per visas vasarą vykstančias šventes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius