Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventinė apranga: 4 spalvos, kurios sutinkant Naujuosius metus pritrauks sėkmę

Pagal kinų kalendorių artėjančius 2020 metus globosiantis Žiurkės ženklas bus lydimas penkių metalo atspalvių. Nors vieni tuo tiki, kiti ne, pasak astrologų, pasirinkdami vieną šių spalvų Naujamečiam vakarėliui, galime pritraukti sėkmę visiems ateinantiems metams. Tikėti tuo ar ne – kiekvieno pasirinkimas, bet argi tai ne smagus žaidimas, galintis pametėti idėjų, ką vilkėti šį šventinį vakarą?
Šventinis stilius
Šventinis stilius / 123RF.com nuotr.

Įrodyta, kad skirtingos spalvos skleidžia skirtingą energiją ir kiekviena jų skirtingai veikia emocinę ir psichologinę būklę. Taigi, kaip rengtis ir kokias spalvas rinktis palydint senuosius ir pasitinkant naujuosius metus?

TAIP PAT SKAITYKITE: Plaukų stilistė – apie madingiausias 2020-ųjų spalvas ir kirpimus bei šukuosenas, kurias reikia pamiršti

Metų spalva – klasikinė mėlyna

Pagal pasaulinį spalvų institutą „Pantone“, ateinančių metų spalva bus klasikinė arba kitaip – kobalto mėlyna, tad, pasirinkusi šią ryškią spalvą, tikrai neprašausite. Nors ji dažniausiai tinka tamsesnio gymio ir plaukų žmonėms, ją galite derinti ir su kitomis spalvomis, pavyzdžiui, juoda.

Mėlyna spalva dera su daugeliu kitų spalvų. Sakoma, kad mėlyna asocijuojasi su pripažinimu, lyderyste, galia ir taika, tad, jei norite ateinantiems metams pritraukti šiuos dalykus, vilkėkite mėlyną.

Vida Press nuotr./„Alberta Ferretti“ kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Alberta Ferretti“ kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./Debby Ryan
Vida Press nuotr./Debby Ryan

Nefrito žalia

Viena palankiausių spalvų Žiurkės metais – pilkšvai žalias atspalvis, vadinamas nefritu. Tai itin prabangi ir dažnai neregima spalva, tad privalote prisijaukinti bent vieną šios spalvos detalę – tai gali būti žėrintys auskarai, apyrankė, žiedas, bateliai, plaukų lankelis ar ryškiai padažytos akys.

Vida Press nuotr./Adriana Lima
Vida Press nuotr./Adriana Lima

Ši spalva simbolizuoja naują pradžią ir energiją, tad, jei norite daugiau šio atspalvio, dėvėkite suknelę ar kostiumėlį arba stilingą pūstų pečių palaidinę, kurią derinkite prie juodos spalvos plačių kelnių. Ši spalva taip pat dera ir su mėlyna ar žydra bei raudonais atspalviais.

Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr./Gatvės stilius

Imperatoriška geltona arba auksinė

Auksas, kaip ir šiemet, taip ir kitais metais vis dar karaliaus mados pasaulyje. Geltoną derinti su kitomis spalvomis yra kiek sunkiau, svarbiausia vengti derinių su juoda ir žalia spalvomis.

Vida Press nuotr./„Sally Lapointe“ 2020 pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Sally Lapointe“ 2020 pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Kinijoje ši spalva vadinama imperatorių spalva, kuri asocijuojasi su autoritetu, išmintimi, pastovumu ir kūrybiškumu, tad ją tikrai verta prisijaukinti ir paeksperimentuoti, o stilinga ir beveik prie visko deranti geltonos interpretacija gali tapti ir auksinė.

Rinkitės šių atspalvių aksesuarus, kurie pagyvins įvaizdį, arba vilkėkite suknelę, švarką ar palaidinę ir derinkite su tokiomis spalvomis kaip balta, mėlyna ar smėlio atspalviai.

Vida Press nuotr./„Christian Siriano“ 2020 pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Christian Siriano“ 2020 pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Marso raudona

Jei ateinančiais metais siekiate su karjera susijusios sėkmės ar naudingų pažinčių, rinkitės su Marso planeta ir romėnų karo dievu Marsu susijusią raudoną.

Ji susieta su itin daug reikšmių, tačiau tai ypač efektyvi ir energinga, nuo seno laikoma meilės, aistros, garbės ir jėgos spalva. Nors ji simbolizuoja narsą ir ryžtą, patariama vengti monochrominių derinių, geriau rinktis šios spalvos akcentus – batelius, rankinę, auskarus, lūpų dažus ar nagų laką. Derinkite ją su visuomet prabangiai atrodančia auksine arba mėlyna bei žalia, venkite juodos ir baltos.

Vida Press nuotr./„Elie Saab“ 2020 pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Elie Saab“ 2020 pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Nebijokite eksperimentuoti su savo įvaizdžiu. Naujamečiame vakarėlyje stilinga viskas, kas žėri ir blizga, tad galite rinktis ir madingus šlapio efekto drabužius. Taip pat atkreipkite dėmesį į audinio kirpimą – asimetrija, atviri ir pūsti pečiai ar suknelė su skeltuku atrodys ypač seksualiai, šiuolaikiškai ir elegantiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius