Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Dizaino nakties“ renginyje – ir Ukrainos kūrėjai

Jau birželio 17 dieną Vilniuje prasidės savaitgaliniai „Kultūros nakties“ renginiai, kurio epicentru miesto rotušėje taps „Dizaino naktis“. Čia pasirodys kūrėjų erdvės „Creative Showroom“ pop-up. Didelis dėmesys bus skiriamas ir kūrėjams iš Ukrainos.
„Dizaino nakties“ renginys
„Dizaino nakties“ renginys / Pranešimo autorių nuotr.

„Dizaino nakties“ renginio organizatorė, drabužių dizainerė Lilija Larionova pranešime spaudai džiaugiasi, kad tradicinis dizaino profesionalų renginys šįkart vyks istorinėje miesto vietoje, o jame dalyvaus beveik 30 prekės ženklų.

Pranešimo autorių nuotr./„Dizaino nakties“ renginys
Pranešimo autorių nuotr./„Dizaino nakties“ renginys

Tai – žinomi mados kūrėjai: Seržas Gandžumianas, Lilijos Larionovos naujauso projekto „Scandimoon“ drabužių ir aksesuarų kolekcija, Eva Lore, „Rudnė“, „Juoda Varva“, „Salanida“, Morta Nakaitė, „Who' She“. Taip pat jaunos kartos atstovės Milda Grikšaitė („Mild Power“) ir Marta Čėsnaitė („Kulti“).

„Man labai smagu, kad „Creative Showroom“ kūrėjų erdvė neretai tampa starto aikštele jauniems kūrėjams, nes čia jie turi progą pabendrauti su vyresniais kolegomis neformalioje erdvėje ir augti savo profesinėje srityje. Kitas, ne mažiau svarbus renginio akcentas – karo niokojamos Ukrainos kūrėjų palaikymas.

Kviečiame vilniečius ir miesto svečius palaikyti Ukrainos dizainerę Katya Beslyk ir profesionalios natūralios kosmetikos kūrėjas „Ameli Cosmetics“. Pirkdami jų kuriamus produktus, padėsite moterims bent kažkiek priartinti taiką“, – viliasi L.Larionova.

Renginyje sutiksite ir interjero dizaino kūrėjus „EtnoDesign.Lt“, kur galėsite ne tik išsirinkti šviestuvą iš esamo asortimento, bet ir susikurti savo. Norintys savitų interjero detalių, renginyje ras dar vieną dizaino prekės ženklą „Lever“.

Tradiciškai renginyje naujausius kūrinius pristatys juvelyrai. „Dizaino naktyje“ matysite naujausias Sonatos Bylaitės, Ernestos Statkutės, Just.Inn (autorinė juvelyrika, rankų darbo žvakės ir drabužiai), Solveigos Vasiliauskaitės („11:11“ ir „Cockoo Jewellery“), „Irmina Handmade“, „No More“ kolekcijas.

Pranešimo autorių nuotr./„Dizaino nakties“ renginys
Pranešimo autorių nuotr./„Dizaino nakties“ renginys

Kultūros naktinėtojų lauks odos menininkės Vilma Statkuvienė, Simona Si Case ir „Villou“. Pačios drąsiausios galės išsirinkti lietuvių prekės ženklo „Reve Rose“ įvairiausių spalvų kojinaites. Čia pamatysite ir jau pamėgtų saulės akinių „Supernormal“ kolekcijas, „Make Heads Turn“ stilingus ir šmaikščius ženkliukus, raktų pakabukus, knygų skirtukus bei lipdukus.

Viso renginio metu nuotaiką skaidrins profesionalūs didžėjai „Eager Eir“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius