-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 11

10 rudens mados tendencijų: viskas, ką reikia žinoti šį sezoną

Ruduo – vienas stilingiausių metų laikotarpių. Tai puiki proga iš spintos gilumų išsitraukti jaukų megztinį ir vilnones kojines. Vėstant orams, visi norime atsinaujinti ir pasipildyti savo garderobą, tad kadangi ruduo jau prasidėjo, pats laikas pažvelgti į šio sezono karščiausias tendencijas. Kas šį rudenį bus ir šilta, ir madinga?
2022 m. rudens mados tendencijos
2022 m. rudens mados tendencijos / „Scanpix“/AFP, „Scanpix“/„Sipapress“ nuotr.

Džinsas

Turbūt nėra žmogaus, kuris savo spintoje neturėtų džinsų, todėl nenuostabu, kad jie yra sąrašo viršuje. Džinsas yra vienas universaliausių audinių, kurį nepaprastai lengva derinti. Būtent jis vienareikšmiškai dominavo „Y/project“, „Diesel“ ir „Balenciaga“ rudens bei žiemos kolekcijų pristatymuose, tad neįprastų derinių šį sezoną tikimasi išvysti ir gatvėse.

Kalbant apie džinsus, šį sezoną vis dar madingiausi tiesūs arba platėjantys džinsų modeliai – nesvarbu, ar juos derinsite su apkritusiais marškinėliais ir sportbačiais, ar su aukštakulniais ir puošniais aksesuarais – klasika visuomet išliks klasika.

Oda

Tai puiki investicija jūsų spintai, nes kaip ir džinsai, oda niekuomet neišeis iš mados, o atrodyti nepriekaištingai daug pastangų nereikia. Kelnės, sijonai, suknelės, švarkeliai ir paltai – niekas nepalieka tokio įspūdžio kaip oda – ypač, nuo galvos iki kojų. Globaliniam atšilimui vis dar išliekant svarbia tema mados industrijoje, vertėtų rinktis drabužius iš kaktusų, obuolių, vynuogių ar ananasų odos.

Švarkai

Drabužis, kurį savo spintoje privalo turėti kiekvienas. Švarkus galima lengvai derinti su viskuo, ištisus metus, tad šį rudenį be jų taip pat neapsieisime – tai vienareikšmiškai viena svarbiausių šio sezono detalių. Šį rudenį rekomenduojama rinktis oversized, neutralių žemės spalvų, minimalistinio kirpimo švarką su petukais. Nesvarbu, ar jį nuspręsite derinti su sijonu, džinsais ar plačiomis, žemę siekiančiomis kelnėmis – švarkas jūsų aprangai visuomet pridės elegancijos ir užbaigtumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius