-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2017-ųjų vestuvinių suknelių apžvalga: ką vasarai siūlo garsūs dizaineriai?

Nenuostabu, kad vestuvinė suknelė moteriai tampa viena svarbiausių ir reikšmingiausių. Pasirinkti tikrai yra iš ko, bet kaip toje gausoje ir įvairovėje nepasimesti? Profesionalų teigimu, svarbiausia nuspręsti, ko šiai progai norite, ir pasižvalgyti, ką siūlo naujausios tendencijos. Tad kokios jos šiemet?
„Baltic Bridal Fashion Show“ akimirka
„Baltic Bridal Fashion Show“ akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip teigė salono „BeLady.lt“ vadovė Ilona Jaržemskienė, jaunųjų suknelių kirpimai, medžiagos ir papuošimai šįmet drąsesni, išraiškingesni ir neabejotinai pritraukiantys dėmesį.

„Vestuvines sukneles nuomojame jau daugelį metų. Esame oficialus „Allure Bridals“, „Justin Alexander“, „Hadassa Couture“ ir „Terani Couture“ atstovas Lietuvoje. Todėl pastebime, kad kasmet suknelių modeliai kardinaliai nesikeičia, visada dominuoja prabangi klasika, bet atsiranda naujovių.

„Allure Bridals“ nuotr./Vestuvinė suknelė
„Allure Bridals“ nuotr./Vestuvinė suknelė

Lyderio pozicijų neapleidžia A formos kirpimas.

Pirma – kirpimai. Šįmet, kaip ir kasmet, lyderio pozicijų neapleidžia A formos kirpimas. Toks siluetas ne tik labai universalus, bet ir praktiškas. Pasirinkdama tokį puikiai pabrėšite juosmenį, krūtinę.

Antra – audiniai. Ant pasaulio mados namų podiumų buvo galima išvysti daug krepo suknelių. Tai lygus, bet neblizgantis, patogus dėvėti audinys. Jį dizaineriai panaudojo tiesiems ir žuvytės formos modeliams siūti.

„Allure Bridals“ nuotr./Vestuvinė suknelė
„Allure Bridals“ nuotr./Vestuvinė suknelė

Šįmet vyrauja smulkūs papuošimai ir deimantų spindesys.

Trečia – formos. Šiais metais atsirado naujų tiulio formų. Jo pasirinkimas labai platus: nuo minkšto ir stambaus iki smulkaus ir standaus, gražiai išlaikančio klosčių formą. Naujų kolekcijų modeliuose buvo galima išvysti ir krinolino juostas. Be to, tęsiasi ir 2016 m. prasidėjusi „daugiaaukščio“ sijono mada, kai pūsto sijono sluoksniai yra skirtingo ilgio“, – supažindino I.Jaržemskienė.

Pasidomėjus spalvomis ir dekoracijomis, salono vadovė sakė, kad šįmet vyrauja smulkūs papuošimai ir deimantų spindesys.

„Allure Bridals“ nuotr./Vestuvinė suknelė
„Allure Bridals“ nuotr./Vestuvinė suknelė

„Dekoruoti naudojami smulkūs perliukai, „Swarovski“ kristalai, nemažos nėrinių aplikacijos. Vyrauja baltos kavos, perlų, šampano spalvos. Siekiant suteikti suknelei papildomo puošnumo arba norint paryškinti juosmenį ant suknelės juosiami „Swarovski“ kristalais puošti dirželiai. Jie suteikia galimybę keisti tos pačios suknelės išvaizdą. Gamintojai siūlo ir įvairiausius bolero švarkelius.

Jeigu figūra nepriekaištinga, o šventė nėra labai prašmatni, galima rinktis siaurą, aptemptą suknelę.

Puošiamos ir iškirptės. Šįmet mados olimpe – pagilinta ar gili V formos ir siaura, gili širdutės formos iškirptė. Nugaroje madinga vestuvinė suknelė dailinama gilia V formos iškirpte arba peršviečiamu tiuliu, puoštu nėrinių raštais“, – pasakojo pašnekovė.

Kokią suknelę rinktis – pūstą ar siaurą, I.Jaržemskienės teigimu, gali nuspręsti tik pati nuotaka. Pasak jos, suknelės pasirinkimas priklauso nuo daugelio veiksnių. Svarbiausias jų – nuotakos figūros tipas. Reikėtų atkreipti dėmesį ir į šventės vietą bei dydį. Be to, pravartu nepamiršti ir kitų niuansų.

„Allure Bridals“ nuotr./Vestuvinė suknelė
„Allure Bridals“ nuotr./Vestuvinė suknelė

„Jeigu figūra nepriekaištinga, o šventė nėra labai prašmatni, galima rinktis siaurą, aptemptą suknelę. Jeigu numatomas prabangus pobūvis – vestuvėms rekomenduojama A formos arba pūsta suknelė. Kitaip kukli nuotaka pasimes svečių apsuptyje. Suknelę būtinai puoškite šleifu.

Nepriklausomai nuo suknelės silueto, yra tik vienas būdas būti tikrai dėl nepriekaištingos nuotakos išvaizdos – rinktis žinomo gamintojo sukneles. Apdovanojimus jie gauna už aukštus pasiekimus vestuvinių suknelių madoje. Kiekvienas žinomas gamintojas turi platų, įvairių modelių, skirtingiems figūros tipams pritaikytą pasirinkimą.

Tačiau esminis patarimas – netaupyti, kalbant apie išvaizdą. Tą dieną savo įvaizdį patikėkite tik profesionalams. Nerizikuokite tokia svarbia proga. Pasidomėkite, kas tinka tik jums, ką pataria šios srities ekspertai. Tegul jaunikis, pamatęs jus vestuvių dieną, dar karščiau pamilsta“, – šypsodamasi sakė I.Jaržemskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius