Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 daiktai, kuriems 30-metė moteris turėtų skirti didesnį dėmesį

Dažniausiai sulaukusios trisdešimties svarstome, kokie drabužiai turėtų atsirasti mūsų spintoje, kaip turėtų keistis mūsų stilius ir pan. O kaip dėl drabužių, kurių tikrai nebereikėtų dėvėti?
Drabužiai
Drabužiai / Vida Press ir 123RF.com nuotr.

Užduodama tokį klausimą viena portalo whowhatwear.co.uk autorių Elinor Block, tikrai nekalba apie tai, kad sulaukusios 30-ies turime atsisakyti, pavyzdžiui, trupų viršutinės dalies drabužių (angl. „crop top“), nes jie neva nebetinkami dėvėti tokio amžiaus. Tikrai ne, „crop topus“ galite dėvėti bet kokio amžiaus.

Ji kalba apie tai, kad perkopusios trisdešimt turėtume daugiau dėmesio skirti drabužio kokybei.

„Sulaukusios 30-ies nustojame daryti kai kuriuos dalykus, kuriuos darėme anksčiau. Taip pat nustojame pirkti pigius drabužius.

Yra penki spintos daiktai, kuriems būdamos tokio amžiaus turėtume nebegailėti pinigų“, – sako E.Block.

Balti marškiniai

Šiais laikais perkant kokį nors drabužį galioja viena taisyklė – klausimas sau: ar ketinu dėvėti tą drabužį „iki mirties“? Tokiu atveju, 20 eurų kainuojantys balti marškiniai nėra išeitis. Niekas ir nesako, kad jiems būtina išleisti 300, tačiau derėtų pasižvalgyti tarpinės versijos, kur atitiktų kokybės ir kainos santykį.

Balti marškiniai yra vienas tų drabužių, kuris tinka prie visko, tad natūralu, kad juos dėvime dažnai. Tad rinkdamosi juos atkreipkite dėmesį į sudėtį – kad būtų kokybiška medvilnė, į bendrą išvaizdą – kad būtų solidi apykaklė, klasikinės sagos.

A post shared by Sauvage Dream (@sauvagedream) on

Plėšyti džinsai

Pigių plėšytų džinsų, kurių sudėtyje yra elastano, skylės ties keliais labai greit didėja, išsitempia siūlės, kurios pradeda rėžtis į koją. Tad jei jau renkatės plėšytus džinsus, skirkite dėmesio ir jų kokybei, įvertinkite, kaip jie atrodys šiek tiek panešiojus.

A post shared by BarbaraSofie (@barbarasofie_) on

Megztiniai

Niekas nesako, kad megztiniui reikia išleisti savo mėnesio atlyginimą. Tikrai ne. Tačiau jau turėjote įsitikinti, kad pigūs sintetiniai megztiniai yra labai trumpalaikiai. Jų prasta sudėtis, jie greit pūkuojasi, veliasi, išskalbti praranda savo formą. Tad geriau pasitaupykite, bet įsigykite kokybišką natūralios vilnos.

Aukštakulniai

Batai yra vienas svarbiausių, pastebimiausių mūsų stiliaus akcentų. Pigūs itin aukštais kulnais besipuikuojantys bateliai – gana prastas pasirinkimas. Eidamos gatve greičiau jausitės kaip Bembis ant ledo nei podiumu žingsniuojanti gražuolė.

Kokybiški, stilingi batai kalba patys už save. Tad turėdamos tai mintyje rinkitės jums patogų, žemesnį kulną turinčius – ir atrodysite, ir jausitės puikiai bei užtikrintai.

Maudymosi kostiumėlis

Galima ginčytis, kas geriau ir kodėl. Pigus maudymosi kostiumėlis ilgai netarnaus, kita vertus, gal jūsų toks ir tikslas – vienai vasarai. Būtų gerai, kad tą sezoną jis tikrai atlaikytų. Kita vertus, iš kokybiškų medžiagų pasiūtas brangesnis maudymosi kostiumėlis, kuris jums tikrai patinka, yra kur kas patikimesnis – dėvėsite jį ne vieną sezoną.

TAIP PAT SKAITYKITE: Madingiausi maudymosi kostiumėliai (I): vientisas – patogu, žavinga, seksualu

TAIP PAT SKAITYKITE: Madingiausi maudymosi kostiumėliai (II): bikinio variacijos nuo retro iki minimalizmo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius