-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 deriniai su sportiniais bateliais iš „Membershop“

Sportiniai bateliai jau seniai praaugo sporto salių sienas ir tampa pirmuoju avalynės pasirinkimu šiltuoju metu laiku. Juk nieko nėra geriau už visų pamėgtus patogiuosius kedus, sukuriančius lengvą bei neįpareigojantį įvaizdį bei derančius tiek prie sportinės aprangos, tiek prie puošnių vasariškų suknelių. Penkis nesudėtingus derinius, kuriuos lengvai pritaikysi čia vasarą, pateikia Ogmios mieste įsikūrusios parduotuvės „Membershop“ specialistai.
Romantiškas įvaizdis
Romantiškas įvaizdis / Partnerio nuotr.

1. Romantiškas įvaizdis

Gėlėta mini ilgio suknelė jau seniai tapo neatsiejama kiekvienos merginos vasaros sezono spintos dalimi, tad kodėl neišbandžius neįprasto, tačiau puikiai atrodančio derinio, ir prie jos neapsiavus sportbačių? Net jei nemėgstate tokių keistų derinių kaip ananasas ant picos, patikiname, jog šie garderobo akcentai vienas kitam suteiks papildomo žavesio, net jei anksčiau nesusimąstėte apie žaismingą jų dermę. Atsargiai – populiarieji „Adidas Originals“ Superstars drauge su gėlėta lengva suknele gali tapti jūsų vasaros uniforma.

Partnerio nuotr./Romantiškas įvaizdis
Partnerio nuotr./Romantiškas įvaizdis

„Guess“ suknelė 89,99€
„Adidas Originals“ laisvalaikio batai 75,99€

2. Biuro moters įvaizdis

Su sportiniais bateliais į biurą ne tik penktadieniais! Stilingas įvaizdis darbe nebūtinai turi būti nepatogus, tad pamirškite kojas spaudžiančius aukštakulnius, kuriuos tapo įprasta dėvėti prie klasikinės suknelės, ir šokite į stilingus sportinius batelius. Skubančią karjeristę su šio sezono hitu – sportiniais bateliais su platforma, sustabdyti taps neįmanoma!

Partnerio nuotr./Biuro moters įvaizdis
Partnerio nuotr./Biuro moters įvaizdis

„Trussardi Jeans“ suknelė 189€
„Liu Jo“ laisvalaikio batai 99,99€

3. Įvaizdis šventei

Vestuvės, krikštynos, diplomų teikimų šventės – visoms joms neretai įsigyjame sukneles, kurias apsirengiame tik vieną kartą gyvenime. Prie ryškios, tiesaus silueto suknelės priderinusi klasikinius baltus laisvalaikio batelius, turėsite komplektą, skirtą visoms progoms. Ryškūs akcentai, tokie kaip rankinės ar delninės, leis jaustis žaismingiau. Šis neįpareigojantis derinys tiks ne tik oficialiai ceremonijai, bet ir nepamirštam vakarėliui po jos.

Partnerio nuotr./Įvaizdis šventei
Partnerio nuotr./Įvaizdis šventei

„Max&Co“ suknelė 139€
„Vagabond“ laisvalaikio batai 69,99€
„Coccinelle“ delninukė 79,99€

4. Atostogų apranga

Laukiamiausias metuose atostogų laikas jau visai arti. O juk nepaslaptis, jog kiekviena moteris nepraleidžia progos atnaujinti savo garderobą, vos ryškiau nušvitus saulei. Lengva, viskozinio audinio suknelė šaukte šaukia „atostogos!“. Na o tam, kad jų metu galėtumėte lepintis ne tik paplūdimio teikiamais malonumais, pasirinkime avalynę, su kuria patogiai jausitės pasitraukę iš kopų prieglobsčio. Šįkart padės „Diesel“ kniedėmis stilizuoti bateliai.

Partnerio nuotr./Atostogų apranga
Partnerio nuotr./Atostogų apranga

„Marella Sport“ suknelė 99,99€
„Diesel“ laisvalaikio batai 79,99€

5. Ryškus įvaizdis

Drąsioms ir ryškioms asmenybėms prekės ženklo „Puma“ ir Rihannos bendradarbiavimo rezultatas – grėsmingi ir iššaukiantys „Ugly shoes“, karaliaujantys šių metų mados tendencijų viršūnėse. Prekinio ženklo mėgėjai iškeitė savo klasikinius, visiems gerai pažįstamus batelius, į šiuos storapadžius, puikiai priderinamus prie bet kokios aprangos. Pasitelkite fantaziją arba, įkvėpti Rihannos, rinkitės rokerišką įvaizdį su plėšyta „Diesel“ suknele.

Partnerio nuotr./Ryškus įvaizdis
Partnerio nuotr./Ryškus įvaizdis

„Diesel“ suknelė 79,99€
„Puma by Rihanna“ 69,99€

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius