Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

5 šaltojo sezono spalvos, kurios jūsų įvaizdžiui suteiks prabangos

Kai nukrinta margaspalviai medžių lapai, aplink viskas tampa pilka, dažniau už saulę akys mato cepelininį dangų, vienintelė išeitis lieka nuotaiką ir aplinką pagyvinantys drabužiai. Nesvarbu, ar šios 5 spalvos – smėlio, ruda, oranžinė, burgundiško vyno ir kreminė – imituoja rudeninių lapų atspalvius, ar tiesiog kontrastuoja su ryškiomis vasaros spalvomis, šilti ir jaukūs tonai yra puikus pasirinkimas šaltuoju sezonu.
 Šaltojo sezono spalvos
Šaltojo sezono spalvos / Vida Press nuotr.

Tai išbandyta ir patikima spalvų paletė, kurios kiekvienas atspalvis atrodo gerai atskirai, o derinami tarpusavyje sklandžiai papildo vienas kitą, rašo whowhatwear.co.uk.

Juoda visada madinga, bet, sutikite, tik juoda ir pilka, kai už lango ir taip niūru, – nuobodoka. Stilingos asmenybės rudenį renkasi smėlio, kreminio atspalvio, rudos spalvos drabužius, o norinčios labiau pagyvinti savo stilių į derinius įtraukia ir ryškesnių spalvų ar jų atspalvių – pavyzdžiui, oranžinę ir burgundiško vyno.

Gal tai idėja ir jūsų garderobui pagyvinti?

Smėlio

Vienas pasirinkimų šaltuoju sezonu – smėlio atspalvio paltas. O jei dar priderinsite rudus ilgaaulius batus, atrodysite puikiai.

Ruda

Ruda, kaip ir bet kuri kita šio penketuko spalva, gali būti bet kur: tai gali būti paltas, kelnės, švarkas, megztinis ar batai. Viena idėjų – tamsiai rudas storesnio audinio kelnių ir švarko kostiumas, prie kurio galite priderinti kakavinio atspalvio megztuką ar golfą.

Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr./Gatvės stilius

Oranžinė

Mėgstančioms spalvas arba kartais norinčioms šiek tiek pagyvinti neutralius atspalvius siūloma atsigręžti į oranžinę. Ji gali būti prigesinta arba labai ryški, tai gali būti megztinis, paltas ar dar kuri nors jūsų garderobo detalė.

Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr./Gatvės stilius

Burgundiško vyno

Bordo spalvos kelnės, švarkas, kostiumas ar paltas – dar vienas pasirinkimas, leisiantis atrodyti rudeniškai stilingai.

Vida Press nuotr./Gatvės stilius
Vida Press nuotr./Gatvės stilius

Kreminė

Neutrali, saugi, visada gerai atrodanti. Šiuo atspalviu galite žaisti nuo galvos iki kojų arba pasirinkti vieną derinio detalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius